Prijava

Evo vele Hammond 300 metara u ono auto letio, blizu 200 vozio :D

Najjaca jelkica za kola sig, iako nema oblik jelkice uopste.

https://s12.postimg.org/bpcec9rpp/20170620_094438.jpg

свака смрди на говна, заболи ме глава

Takva mi stoji u kolima trenutno. Sve je to isto sranje,ne pravim razliku.

гтд јел држиш цд на ретровизору

One žvake najjače mirišu mislim da je to ovo gtdovo

Najbolje je za auto uzeti malo eteričnih ulja, jednake količine od ylang-ylanga, ruže, sandalovine, kedra i čajevog drveta. Taman sve ovo nekih 100€ xD

Ok je i kad se na cigare oseca

Ako je momacki onda pomalo i na spermu

Evo u novine momak vozio 167, 10 ih privedeno zbog voznje preko jednog promila. Kad sam ja naduvao nijesu privodili, xaxaxa nijesu imali dje :D

Znaci generalno na rakiju je lose da mirise.

Motociklistima treba jebati mamu maminu, stalno moram da pazim na njih jebem ih u usta, te se provlače između dve kolone vozila, prave osmice kad god mogu, glume da su valentino rosi, na semaforu uvek preteknu kolonu i ako si prvi stanu ispted tebe, pa moraš da paziš kako krećeš da ne ugaziš govno odvratno.

Haos je koliko divljaštva i nepoštovanja propisa ima kod skutera kad krene letnja sezona. Al zato svaki dan vest da je neki skuter "oboren". Pa nije oboren majku vam jebem nego se sa prdavcem gurao međ kolonu automobila.

Tilmo aj ne seri ima ocajnih I bahatih vozaca motora ali sve sto sam video od situacija uglavnom su bili vozaci kola debili.Niti sta gledaju,pola vozaca vozi automatski na 10ak sekundi se mentalno ukljucuje u voznju. Nisam siguran da li kod nas ima pravo da se provlaci,u mnogim zemljama ima ko te jebe sta ne umes da koristis retrovizore.

Niti vozim motor niti bi ga ikad vozio u Bgu,previse je rizicno. Ne znam po kojoj racunici mozes da vozis 20 godina svaki dan,pre ili kasnije ce neka tetka da te odsrafi jer jbg bila je ubedjena da moze polukruzno bas tu.

Podlegao povredama :(

Tilmo zato ti je i velika plata upravo jer si u velikoj opasnosti i problemima prilikom obavljanja posla tj. voznje.