Prijava

Leči brav haha lanci i sneg i de mo Seltiče

govorim fizicki neunistiv u smislu da dovode dzinove masineriju i mecke

Al najjače što njih petorica pobiše 3000 zombija, koji kurac onda serete, okupite 5000 vojnika, uletite unutra i jebite im materu milosnu, kaki zmajovi koji kurci palci, nek dođu pičke na čistinu ako su muda.

реално могли су да их сатру, имају и змајстакло сад ал ће га попуше јер сад зомбији имају и змаја

Haha zombiji imaju zmaja sta vi gledate jebote

I to onog ćopavog što ga prenose brodom
Mislim da je Degeneris malo i laknulo što ga je skinula sa grbače, videlo se po njoj da ne žali previše za ćopavim zmajem

Pa to je jos bolje: zombiji imaju copavog zmaja kog prenose brodom hahahahaha

Da li će taj mrtav, ćopav, neletač-moreplovac zmaj moću da bljuje vatru sad kad su mu okice plave?

a i nek se cuje cuje a i nek se zna da je mlada partizanka gandzu sadila

bilo bi dobro da bude kao u igrici skyrim, da bljuje ledeni vazduh.ona deni je luda, kaze za sneznog da je nizak a ona ima 157cm znaci hoce snagu i veliki kurac, voli da trpi bol.

a što su počeli da prcaju snežnog za visinu svi haha
glumac harington će da napravi nalog i postuje na temi niski muškarci uskoro izgleda kako je krenulo xd

pa i tom kruz je 169,sta

http://www.boredpanda.com/game-of-thrones-actors-height/?page_numb=2
Remzi Bolton je visok isto ko Džon. Aj drkajte ga za visinu ako smete...

Pa naspram onog gospodara konja Mamoe, je nizak. Denika voli velike, dlakave muškarce koji je gledaju s visoka. Jedinu nežnost što je ka Snežnom pokazala je dok je ležao prekriven krznima raznim. Cura voli zveri.

bilo bi dobro da bude kao u igrici skyrim, da bljuje ledeni vazduh

Uh, pa to je odlična ideja. To bi imalo smisla. To bi bilo super za gledati:

1. Jednim uzdahom zalede čitave vojske, sela i gradove... kako ono kaže stara Nen: a majkama su se suze na licu pretvarale u ledene bisere...
2. Ili kako se dva zmaja uzdižu u vazduhu i bljuju jedan na drugoga svoje oružje smrti, a na olujnom nebu vatra nestaje i pretvara led u vodu, koja pada na zemlju i pravi veliki potop kao u bibliji. Vode je sve više i šetači čamcima prelaze preko zida.

ono sa mrtvim medvedom im nije trebalo, ja smem oko da dam da su tu scenu ubacili zbog revenanta jer je u revenantu to bila kao najjaca scena pa je reziser gota pomislio ajde i mi da imamo naseg medveda koji cepa coveka.samo sto je u gotu ta scena uradjena sa efektima kao u shark 3d attack.neki od mrtvaca nemaju pola glave i idu i bore se a kad prime ubod u rebra tad im je kraj.
edit:ne razumem dzon jurio zmajstaklo i onda krenuo u borbu bez njega, sad kao da im ne treba zmaj staklo jer ih lagano ubijaju i sa obicnim macevima

neki od mrtvaca nemaju pola glave i idu i bore se a kad prime ubod u rebra tad im je kraj.

Pretpostavljam da je stvar u oružuju koje nose. Ubija ih valirijski čelih i zmaj staklo. Ne možeš ih večno umrtviti sa običnim čeličnim mačem. Iako je ideja da se zarobi šetač jedna od najglupljih ikad, kao da ju je smislila Sansa Stark (o kako me ta guska nervara), pretpostavljam da su bili barem toliko prisebni da su poneli odgovarajuće oružje.

ono sa mrtvim medvedom im nije trebalo

Cela ta epizoda je izmontirana tako da na stanje organizma skoncentrisanog gledoca deluje kao rolerkoster. Imaš minutaže bezveznih scena, cipela i pejsaža, praćenih glupavim i beznačajnim razgovorima, a onda BUM Medved (adrenalin skače) pa frka, pa opet mirna reka, pa opet BUM Šetači, pa frka, i taman se skupe ko pilići na ono jadno ostrvo misliš gotovo je, opet te montaža baci u dosadnu minutažu, čak je i Psetu (ne ovom našem Vojvodi, već onom iz GOT) DOSADNO, pa baca kamenčiće. I opet BUM frka. Jako dobro je montirano. Ali svaka čast.

setace ubija valirijski celik i zmajstaklo, protiv dignutih mrtvaka je vatra uglavnom najbolja, nisam siguran za valirijski celik i zmajstaklo