Oplođenje definicije

Thumb_medium_walken_08

bojanboj

Nastala iz sećanja začeća moje ćerke pre 14 godina na letnjoj terasi moje stambene zgrade, i dan danas me ortaci zezaju zbog ovoga :)
http://vukajlija.com/ne-po-mojoj-majici-ne-po-njenoj-majici/317991

Thumb_daasssss

СМарко

Koji si ti brat :) ♥

Thumb_funny_536

dule345

Ova defka je nastala kada je mom ćaletu dokurčilo da me školuje.

A ove dve su istinite...
prva
a evo je i druga

E sad dog sam studirao, slabo sam išo u radni mi kraj, to jest Leskovac... tako nastade ova, ja pa gost prva dva primera su istinita...

Za jedno pola sat do sat ima da nastavim ovo mrsomuđenje.

Thumb_gameofthrones_s2_eddtollett_03

Л0Л

Ова је настала кад сам кренуо да гледам "Da Vinèijev kod" па ми пало на памет...

Thumb_fotografija-0039

aurora072

L0L ovo je tema o interesantnim pričama a ne Uzeo sam film pa mi palo na pamet...

Л0Л

А извини, јесу Дулетове приче екстремно забавне? Ако јесу, онда је то твој смисао за хумор који само ти схваташ, и ајде престани да ме смараш више...

Thumb_fotografija-0039

aurora072

Dule je izreklamirao priče koje su u samoj definiciji a te priče su ekstremno zabavne dok si ti samo izreklamirao jednu svoju definiciju, jebo li te miš i Tito koji te vaspit'o :šupački smajli:

Thumb_funny_536

dule345

E ovu higijensku svaki dan doživljavam... I sam je nastala kada sam se uvatio za šipku na koju je neko pre togo istreso slinu... fujjjjjj.

E sad... bilo je to kad sam bio alkoholičar pripravnik, početak srednje škole... načukam se tako, kao raketa u kosmosu... dovedu me drugari kući, lepo ateriram nekako do krevet... ali oćeš... pored krevet produžni kabal... i ja se ispovraćam u njega... HAOS!!!!!!!!!

Da nije izbacila sklopka, sigurno bi pop reko moje ima na zadnje zadušnice....

I svi se ujutru uspavali... sat bio na struju... i ja šta sad ćaletu da kažem... nego "jbg, pogrešio sam!" a on mi ovo odgovori

Л0Л

Добро, извини што ти скрнавим тему! Ако хоћеш причу на ти прича:
Ова је настала подстакнута траумама које имам и дан данас од јебене музике која је била намењена мотивацији војске у рату који смо могли да добијемо да нас Цоби и Шеки нису продали, тако да ето ти прича јебала те прича! Без смајлија, нек ме банују ако хоће, јер ми те је пун куфер више!

Thumb_fotografija-0039

aurora072

јер ми те је пун куфер више!

definiši a ja ću Jugonostalgičari, Titova klupica i slično. Ups, pa i imam ih...
Ipak ću- Likovi koji su ljuti na Slobu i Šešelja ne zato što su ratovali nego zato što nisu dobili rat.

Л0Л

Дефиниши, реално ме заболе, само прекини више да ме смараш, дефинисаћу шта хоћу, шта тебе брига... Ето баш ми се диго да дефинишем "Бог и Хрвати" и то ћу касније и да одрадим, послаћу ти на ПВТ да уживаш!