Prijava

stvarno, kad vidim ko je sve oženjen, i kad vidim kakve su oženili, i još kad vidim kakvi su im brakovi.... katija, plašim se da ćemo ostati slobodne kao ptice na grani, ajmo u kafanu!

stvarno, skrenuli smo temu. glavno pitanje je: zašto si otvorio posebnu temu za ovo, zar nisi mogao da kaizenu (ili nekom modu) pošalješ pitanje na pvt? nobody cares....

Ja sam oženjen i lajkujem ženu skoro svake noći, mada ona nema nalog na Vukajliji.

I ja sam oženjen i upravo sam shvatio prednost nas oženjenih na Vukajliji-možemo da otvorimo dupli ženski nalog i da to bude legalno! :-)

hahaaha pročitah sve postove baš je dojajna tema iako je u ovom podforumu
katja mislim da posle one slike ima i previše zainteresovanih :)

Kad vidim ko je sve oženjen, olakšam se.

Ја се олакшам и без тога.

Kad vidim ko je sve oženjen

Pa za tako nešto nisu potrebne neke velike kvalifikacije. Ali biti neoženjen/neudat stvarno zahteva neku specifičnu vrstu talenta.

Hahahaha, trebalo bi da se uvede u opciji "pol" opcija "bracni par" da ne bi pravili duple naloge. Eto moja zena i ja koristimo isti nalog da ne bi pravili dupli. Koji ce mi, kada sve delimo. :)

Kad vidim ko je sve oženjen...

Pa za tako nešto nisu potrebne neke velike kvalifikacije. Ali biti neoženjen/neudat stvarno zahteva neku specifičnu vrstu talenta.

Aha, evo npr. ja ne mogu da se oženim, a jako bi voleo tako nešto. Svi mi kažu da nemam šanse jer sam ružan, siromašan i glup.