Prijava

80 % dece krene u prvi razred sa nepunih 7 godina

Inace su rodjene u martu, ja sam krenuo sa 6 a rodjen sam u maju.

Jer kod vas i ono sto se u srbiji zove predskolsko racunaju u skolu.

Moja cerka je krenula sa 6 ipo

То се код нас у Рс тако гледа, вртић је као први разред и крећеш са 6, а има 9 разреда основне

Brate, ja u srednjoj imao jednog 93., na faksu u generaciji ih nije bilo 10 među nas 500. U OŠ nikoga 93. Ja sam 92. Mojne jesti govna. Ima takvih. Ali preterujes sa pola odeljenja. Godinama je to retkost.

Bombas nije bas 80 posto ali lako je izracunati procenat sa nekom relativnom greskom, do prvog septembra je proslo 8 meseci sto je 2/3 godine znaci nekih 75%. Dobro bio si tu negde kapiram da nisi racunao tako da to je to.

Jbt kako je bilo dobro u 1. razredu.

E reme aj pusi kurac sad

Jel tebi fali pola mozga jbt, pa nece deca rodjena septembar-februar cekati punih 7 godina, ukoliko su psihofizicki sposobna krecu sa nepunih 7.

Opasno ste skrenuli sa teme...

Mozda je to nesto sto se desava u skorije vreme. Ne znam Ps, davno sam pozavrsavao ta sranja. Ali u Bgu nije to slucaj. Po manjim sredinama jedte i to cest.

Jebeno si dosta glup, svi ste bili 92-o ali je neko imao 6 a neko 7 jer skolska godina pocinje u seprembru a ne u januaru jbt po tvom bi u isti razred isli svi rodjeni od 1.9 jedne godine do 31.8 sledece

Ajd ne zavlaci se vise pls

Koje manje sredine majmune u beogradu sam rodjen

I kako skorije vreme kad sam stariji od tebe hahahaha evo u periodu od 88-e do 2016-e je isto ali ti mozda znas kad je odri hepbern krenula u prvi razred u majdanpeku americkom(to je veca sredina hah)

ebeno si dosta glup, svi ste bili 92-o ali je neko imao 6 a neko 7 jer skolska godina pocinje u seprembru a ne u januaru jbt po tvom bi u isti razred isli svi rodjeni od 1.9 jedne godine do 31.8 sledece

Hahaha, id u kurac, izjebao sam se. Bukvalno, u polu snu sam dok kucam. Ali ste rekli da 80% kreće sa šest. A to je fazon totalno netačno. 80% kreće sa sedam. Napuniš u maju sedam, kreneš sa sedam u septembru, i u sledećem maju dok si još prvi napuniš osam.
Vi me ubeđujete da ne napuniš osam tokom prvog.

Eh kako se nekad polazilo sa 7 i to je bilo kul, a sad sa 6 i to je sranje.

Zato teram svoju priču, jer me ubeđujete da niko nema osam u nekom trenutku prvog. Moja tvrdnja je bila na fazon "mogla je da napuni 13 i u šestom" i vi ste skočili. Pušite ga.