Prijava

Oblače, koga pitaš, nas, ljude ili one koji rade?

Ljućena ga mulja nepcima vrlo profi kladio bih se

Ma gledam oko čega se oni svađaju ... nije mi baš najjasnije

Lutjena deda zakači karcinom pluća bio prošle godine. I sad na Klinički ga pošalju, tamo haos živi ne zna se ko pije ko plaća. Dok sam ja tu povatao šta i kako odrede njemu terapiju ne znam ni ja 3 ture po 3 terapije hemio ili kako. Dole se pregleda a na spratu se daje i vidim ja oni pacijenti ludi, valjda ko zna koja im je po redu pa sami pustaju infuziju tj dozirao pa preblede pa padaju u nesvest itd ja izneverovao. Radi tu na pustanju terapija neka žena baš iz Mladenovca trisespešes godina i ja na sledeći dolazak zapakujem zelenu u koverat beli po peesu i odvedem je na stranu da joj dam, nije htela da čuje ali bukvalno, nabeđivali se 10 minuta ja njoj gurnem u džep ona meni. Još baci neki skeč kao trebao si me pozvati na večeru a ne odma da me pitaš koliko košta xe xe i tako se završi.
Deda mučenik nikad nije bio bolestan i ne zna šta ga je ovo bilo snašlo i živelo mu se i kao eo ti 7, 8 k evra da vidiš tamo kome treba da se plati operacija i to. Ja za vreme jedne njegove terapije pošto traje 2, 3 sata siđem dole u džuboks onaj ponesem njegove rezultate i nađem doktora što ga vodio pokuca, uđem i kaže mu otvoreno. Doktore imam toliko i toliko para vidi to da se operiše u najkraćem mogućem roku ako ej malo kaži da donesem jo on uze čovek one analize pogleda i reče me da te pare sačuvam trebaće za sahranu. I on bacio skeč da sledeći put kad dođem ponesem mu rakiju sa Kosmaja iz fazona znam šta pijete tamo i to se tako završi. Niko nije hteo pare a davao sam otvoreno jbg. Ili sam naleteo na 2 negovneta evo ne znam

Vratih se malo i ovde posle nekoliko godina. Ima li prezivelih iz tog doba?

Izbrisala sam ja post jer sam ruzno i pogresno shvacena, nije vazno :)

Brisanje "uvodnog" posta, BAN!

lutjena nemoj da si stevčo

Lutjena stevčo 2

Vidi ove što kopira.

Socijala
Vratih se malo i ovde posle nekoliko godina. Ima li prezivelih iz tog doba?

Pa ne znam tačno, moj deda je umro i još 2 čoveka i jedna žena što su sa njim išli na terapije a što ja znam.

Ne znam to su lijepi primjeri. svakakvih doktora smo sretali, necovjecnih i to ne samo zbog placanja na crno,... razocarana u nase zdravstvo uopsteno i zbog mojih i zbog ocevih problema. Nije poenta u cokoladi, sto je rekla kosmo to pacijenti prvi iniciraju ali se vise od pola osoblja ovdje ne bi ni okrenulo bez toga iako je banalno. Sto se onda bave time ja ne znam.

Nisam stevco valjda, samo se nismo razumjeli :)

pazi, opet generalizuješ, ja spadam u to osoblje i ne uzimam ništa

Evo konkretno, na crno je platio operaciju 500 eura. Eto tako. Na ruke. Iako to pokriva osiguranje. Jer to doktor podrazumijeva, drugacije nista. Tebi svaka cast.

pazi, nije trebao da mu da pare, ima još doktora

To je problem ovdje, nema ih. Nema. U nasem gradu nisu umjei da ga lijece. Jedan jedini hirurg abdominalne hirurgije u pg koji se time pravilno bavi.

Jbg, zivot je postao luksuzna roba...Ko drzi monopol moze da radi sta hoce!