Prijava

Engleze bih šamarao jako baš. Eventualno bih lupkao kožicom kurčevom mljeckavom po čelu. To bi im radio. Prolaze njih dvojca pored mene u banci i kao sve je kul.

Sou aj vok ap last najt tinkin MRŠ MAMU TI JEBEM

Mozda sam ja malo prost decko, ali ne kapiram toliku tugu majki kad im beba umre na porodjaju, ili jos gore kad pobace bebu posle 3-4 meseca trudnoce. Alo jebla majku kako mozes plakati za necim sto nisi nikad ni videla? Rodices drugo i cao. Mislim da bih vise plakao da sam 9 meseci skupljao 5000 evra za auto i da mi ga onda ukradu nakon 2 dana, ili ga polupam, nego da sam nosio fetus u stomaku 9 meseci i on uginuo nakon 2 dana

Brate, ja sam pojeo govna sa neuspelim crnim humorom, ali stav mi je drugačiji od napisanog.

Ako je ovo tvoje mišljenje i stav, ti si stvarno prso jbt.

Solidna kenjaza od tudjef posta...

Nisu mi jasni ovi što traže stalno da se Tilmo trajnuje. Ima lik momente mračke, često se ne slaže s njim, ali je autohtona vrsta autora na sajtu i kao takvog ga treba čuvati po svaku cenu. Svi vi koji glumite bitange niste ni za prići Tilmu koji kad privede klinku koji uslika u hitnoj privedenu klinku koja se olešila od alkohola i to okači na ovako posećen sajt. Ne znam jel bio baš Tilmo u pitanju ili njegov ortak, ali svakako treba mnogo istinskog džukaštva da se to odradi. Genijalnost ljudske zlobe! Ako već nisi za jebanje večeras, svejedno ćeš ponižena biti!

Brate, niko ne traži da se trajnujem lolo

A drug je to bio, on to radi. Xd

Brt koga boli kurac za tilma ja cesto napominjem da ga trajnuju ali u stvari ne mislim tako tj ne mislim nikako jebe mi se

A bilo je na nekoj od prethodnih strana, a i pre nekog vremena je bila velika anti-Tilmo kampanja. Sad je na tebi da otvoreno kažeš da sam bio najveći protivnik tvoj trajnovanja, jer se i opasne životinje kad su ugrožene stavljaju na listu zaštićenih.

mene nisu jasni oni koji traze da se bilo ko banuje.
uvredio me,jadan ja,kmeeee
jebeni sajt.jos slabo posecen...brt jbt omg

Samo ekstremne čekaoničare treba uzeti u razmatranje za trajnovanje jer se onda poštedi kažiprst od čestog skrolovanja, a ne postoji ignore opcija.

+1 na sanitarnog

Osim za ove mracitelje tipa ludoslavia, obrok plus plataplus itd mnogo su brt dosadni

A i ima smisla redukovanje trajnovanja kad nas ima ovako malo. I ne volim što se olako banuju ljudi koji prete batinama, takvi su blago ovde.

mislim da su gori oni koji lizu cmar kako bi se dodovorili nekom.

Lizanje čmara je institucija stara koliko i civilizacija. Ne možeš očekivati da toga ovde ne bude.

napisao cisto da kazem da mi je to najjadnija varijanta.

nego,jel bilo ikada ista od tih batina?jebacu ti mamu stajl.nasao lika i najebo mu se matere?ili samo dok traje zanos...posle se peveteuju i budu najbolji pajtasi

Bila je priča da su se Grok i Pacov davno pokačili ovde i zakazali ferku. Grok stvarno dosaš i čekao ga, Pacov bio u Italiji sve vreme. Možda je čak i bio ovde, ali daleko od OK korala.

Meni je najjače zakazivanje tuče na trošarini, jesan otišao na nišku a drugi na beogradsku trošarinu.

Al ne znam je li ono istina.

Ima li neko link do toga?