Prijava

Sale D Snajperisto, probaj rarbg.com, ljubazan torrent sajt. A torrentz im neću oprostiti.

Rrs hd prenosi konjicki sport, jel medalja ide konju ili pastiru?

Ovo je vise za raznorazna pitanja

Da li transportuju konje na Oi avionom ili ih ceka tamo ergela neka brazilska, tipa vaterpolisti ne nose vodu

Medalja uvijek ide konju....

Nisam pametan, ali kao da ga je nesto uhvatilo i povuklo

https://www.youtube.com/watch?v=6CCZmBpIit0

jesi video ono na 00:17 sa desne strane

Brzo su dosli ovi cudi me da nisu uspeli da ga izvuku..Mada brza voda plus slaba vidljivost

koji kurac sa ovim spasiocima, alo, ovaj skače sa prslukom u vodu, ne znaju da skoče na glavu, došli posle 15 sekundi, ovaj se batrgao prvo jbt, skočio jedan i još jedan sa prslukom.

ja ovo što sam gledao na svetskom nivou, ronioci su u vodi, blizu i odma dolaze da provere. neki lik je rekao da je to ovde bilo nemoguće jer je voda hladna mada mogu da izlaze i ulaze iz čamca i da u vodi budu samo tih 20ak sekundi samog procesa skoka, izađe iz čamca stane na mesto ovi gore daju zeleno svetlo skakaču on skoči. sigurno bi se i rotirali ne bi jedan bio.

jebote bog neverica, kolko se ovde raspada sve kad se dolazi do tačke gde se bezbednonosne životno opasne stvari rade ko kurac, šta je sledeće panduri koji ne znaju da otkoče pištolj

Panduri i ne znaju da otkoče pištolj, jer to oružje onda nije sigurno.

Mickey Savage
Spašavajte, ugasili kiskass, PB ne radi, a onaj treći pre neki dan otišao na počinak. Kako da nađem epizodu serije?

verovatno si se snasao za danas.u principu pb uvek radi,samo ukucas u guglu sta ti treba i torrent piratebay.pa tu malo dzagas.dok ne nadjes sta treba.tako barem meni uvek sljaka ako pise ono sranje da odrzavaju i da probam za 10 min.to se sada bas cesto javlja.imas rutreker.imas tu sve.vole da sinhronizuju,pa pazi kako skidas.nema opcija za engleski,ceo sajt je na ruskom.al razumeces toliko.desi se da budu samo sinhronizovane verzije,al nadje si i poneka koja nije.ima i sajt ulozto.to je slovacka varijanta.nesto kao oni raznorazni serovi,aploudovi i sl.tu mozes naci dosta stvari.tu sam samo skidao muziku i uvek je sve bilo ok.za ostale stvari ne znam.brzina je ogranicena je nemas premijum akunt.za rutreker treba registracija,a za ulozto mi pre nije trazilo,a sada verovatno da treba.

Ovaj sijalica ne izbija sa slagalice, što je dosadan u pizdu materinu.

Da li je jebao Milku Canić do sad?

jebeš milku jel jebo random plavušu

prosao je i taj ban, vracam se na sajt jos jaci da nastavim borbu protiv Sitlera(S-Svetlana+itler-Hitler)-morao sam da upotrebim ovu sjajnu metaforu koja se koristila
za Djilasa-DJitler.opet sam banovan bez razloga, slucajno sam video mejl od vukajlije u kome pise da sam banovan jer sam otvorio glupu temu a potom obrisao prvi post.Da objasnim tom mentosu:
u prvom postu sam napisao da se tema zakljuca kad sitler procita post i odgovori na njega, zasto nije zakljucala?ja sam obrisao prvi post jer sam mislio da ce da se obrise cela tema ako njega obrisem to se zove eksperimentisanje.
postavio sam tu temu jer sam znao da svetlana nece da mi odgovori na privatnu poruku, mislio sam da ce tako hteti.necu vise da objasnjavam, za sve imam argumente a ona nema jer je svaki njen postupak glupost.
evo sta pise u mejlu-----Razlog: otvorio glupu temu i obrisao prvi post :D---- stavljen je i smajli sa zluradim osmehom.Neka stoka se smeje tudjoj nesreci..
kad sam ovo video rekao sam sebi da cu da se borim protiv nje sve dok mogu ocima da gledam, zbog takvih ja nisam imao para da kupim odelo za bratovu svadbu nego sam isao u farmericama i loto majci staroj 8 god.
ja na ovom forumu provodim i po 9 sati dnevno i normalno da mi smeta njena zloupotreba polozaja, lose obavljanje posla itd.srbendi nikad necu moci da zaboravim njegovo angazovanje za moj odban.to je prijatelj za ceo zivot.
moze da me pretuce i popisa dok lezim prebijen na plocniku ja bi ga pozvao sutradan da ga pitam kako je,jel se bolje oseca i jel raspolozen da idemo negde na pice ja castim.

verovatno si se snasao za danas.u principu pb uvek radi,samo ukucas u guglu

Pre podneva sam tražio i čekao satima, nigde nisam našao epizodu, a inače ima i 720p do dva sata od kraja emitovanja u Americi. Posle sve voskreslo i vanredno stanje je prekinuto.

borbu protiv Sitlera(S-Svetlana+itler-Hitler)

http://replygif.net/i/104.gif

Kosmo vrati liku pare za maicu nije u redu

Genijalan post, labokv. Nastavi da se boriš, dobri čoveče.

Kad marokanac vidi neku tragediju i gor sadržaj:
http://replygif.net/i/656.gif

Marokanac jesi u nekom svojstvu sa ovom glavcom ili si možda lično on, koj ti više sa gor klipovima:
http://data.moj-film.hr/public/novosti/2010-12/aleksandar-radivojevic-1.jpg