Prijava

koliko citam nije.nego nije zaposlena,pa ce kada se preseli u bg traziti posao.
koliko su euforicni,mislim da oni kapiraju da ce to biti gotovo jedan dan od nedelje.

Haha, pa to kao da je u ponedeljak gotovo pa kao aj od ponedeljka trazim posao xd

Hahahaha narod je stoka i treba ga jebati vol.237000

Brt ali ovo je stan u stepi stepanovicu, to naselje postoji stvarno

imas dole brate nastavak.
kaze baba od 95 dina da ce ici taksijem do bg da vidi stan.

Video sam posle. Drago mi za ove prve ako nista drugo

Postoji stepa, ali postoje i prsline od sleganja u tim istim zgradama :)

Da ne bude zabune, prsline umeju biti i dobra stvar u gredama npr. al ne 5 godina od izgradnje, i to od sleganja....

Pa nema ih u svakoj zgradi ako sam ja dobro obavesten. Da pitamo gonza on je valjda tamo

svaka njima cast,ne kazem.samo ovim drugima nije bas najjasnije sta su tacno dobili.vazduh

Jos su u minusu za slavlje haha

Ne znam, ne bi me cudilo da ima, al znam da ima u tim zgradama sto se dele stanovi ima, i da su drenazu resili po sistemu obij delove gde je vlaga navalila, ogletuj lepo, i palimo

Pa nema ih u svakoj zgradi ako sam ja dobro obavesten. Da pitamo gonza on je valjda tamo

Pseto nemam pojma kako je u Stepi, ne živim tamo nego na Dušanovcu. Jedino što nije daleko od mene xD

Nesto sam pomesao onda xd
Uglavnom znam ljude koji zive tamo nisu spominjali te probleme

"Došao mi je jednom mladić, koji je klanjao sa nama u džamiji, pa kada smo izlazili iz džamije, priđe mi i nazva selam. Kaže mi da je u nekoj tjeskobi (depresiji) i želi da mu učim ruqiju. Upitam ga: "Da li imaš neki poseban problem ili..? Odgovori mi: "Šejhu, imam takvu tjeskobu kada bi se podijelila stanovnicima Rijada bila bi im svima dovoljna." Zatim pođe da plače. Momak ima 20 godina, student na univerzitetu, sin trgovca, kojeg kad mi je rekao da mu je on sin, prepoznah ga, posjeduje automobil najnovijeg modela, novac, vilu,. sve te stvari nisu mu donjele sreću. Zatim mi spomene da ima veze sa djevojkama,. ali i pored toga žali se na tjeskobu u prsima, kao da će umrijeti od nje. Prvo pitanje koje sam mu postavio: "Klanjaš li namaz redovno?" Kaže uplakan: "Ne!" Upitah ga ponovo: "Nisi nikad klanjao?" Reče: "Nekad, kad izađem sa drugovima, ako i oni klanjaju i ja sa njima klanjam bez abdesta, nekad u džamiji stignem na par rekata i preselamim bez da propušteno naklanjam.." Upitam: "I koliko to traje?" Reče: "Devet godina." Devet godina si prekinuo vezu između sebe i svoga Gospodara, a želiš da živiš sretno!? Allaha mi, nećeš se usrećiti ni sa djevojkama, niti sa alkoholom, Allaha mi, nećeš se usrećiti sve dok ti se duša ne usreći u namazu. "Tražim od tebe da cijelu sedmicu klanjaš u džamiji u prvom safu, pa mi dođi u sljedeći utorak!" Wallahi, došao je u utorak, kao da ga gledam sada. Čeka me na istom mjestu, iako sam ja to bio zaboravio i kada me je vidio, reče mi: "Allah te nagradio hajrom! Allaha mi šejh, u meni se nalazi neka sreća koju nisam okusio devet godina."
(Šejh dr. Muhamed el-Arifi, hafizahullah)

Kao o doti da pricaju

Skočimiš
vukajlija
vukajlija

Klanjao 7 dana, sada ima +5 mana restauration aura i +10 holy damage za small suicide vest.

Знате ону сцену кад Бобу испраћају у војску, трубачи свирају ''знаш ли драги ону шљиву ранку'', другови га носе на рукама ка бусу, деда солунац му салутира, мајка кука, Жика радостан.... гледам ти ја то јутрос на тевеу и само ме нешто пресече на ту сцену, затреперих, очи се засузише. Ех, чудновато, оће то тако ујутру док човек не доручкује.