ovo što je mile napisao. u pivsku flašu nasuti trećinu šećerne vode i to staviti na neko drvo malo dalje od kuće, u dvorištu neka voćka ili tako nešto. ja tako ove godine uhvatio 541 stršljena, znači veoma je efikasno.
u pivsku flašu nasuti trećinu šećerne vode i to staviti na neko drvo malo dalje od kuće, u dvorištu neka voćka ili tako nešto.
Е баш сам и ја то исто хтео да напишем. Данас ујутру негде око осам ја спавам ко сав свет који дуго спава и чујем некога како се дере МАМА, ОСА!! Јал си ти то Сморка?
Nemam običaja da postavljam ovakva pitanja, ali: Da li se samo meni čini da Kaizena na više nivoa, potpuno, straobalno i izistinski zaboli kurac za Vukajliju ili šta? Ništa novo se ne dešava na sajtu, poseta opala, mali broj moderatora, nikakvih novina, ništa novo, ništa divlje....
Pa šta treba, da izvodi striptiz? To što se ništa novo ne dešava na sajtu je posledica zasićenja i toga što blejimo ovde danonoćno. Pitajte nove članove da li im je dosadno :)
castice te nanat picem za to '85. hahahhaa
popravio, nego kako, surovi profesionalizam :)
Smorko, ti mene častiš za savet, ja tebe za ovo osamdesetpeto i mirna Bačka :))))
Mile, šta da ti kažem, ovog puta iskustvo je pobedilo mlados' :))
Pošto vidim da je pazlfoks i njegovi duplaci banovani zbog hrvatizma, da li je on zapravo Fridrih ili ga kopira?
Jok, on je Franjo Tuđman, živ je i skriva se u Argentini ko i sve ustaše.
Samo da razjasnim, da ne bude posle po Gebelsu - nije on banovan zbog nikakvog hrvatizma, banovan je zbog spemovanja.
ovo što je mile napisao. u pivsku flašu nasuti trećinu šećerne vode i to staviti na neko drvo malo dalje od kuće, u dvorištu neka voćka ili tako nešto. ja tako ove godine uhvatio 541 stršljena, znači veoma je efikasno.
Е баш сам и ја то исто хтео да напишем. Данас ујутру негде око осам ја спавам ко сав свет који дуго спава и чујем некога како се дере МАМА, ОСА!! Јал си ти то Сморка?
možeš to isto i sa pivom al je greota piva
ма било шта што има шећера
Znači, može i kumova rakija...
pivo ima miris pa privlači
Јел могу некако да се виде стари разлози бановања?
Misliš prethodni?
Mogu ako si moderator.
е штета. То је била једина добра ствар са беле вукајлије.
Nemam običaja da postavljam ovakva pitanja, ali: Da li se samo meni čini da Kaizena na više nivoa, potpuno, straobalno i izistinski zaboli kurac za Vukajliju ili šta? Ništa novo se ne dešava na sajtu, poseta opala, mali broj moderatora, nikakvih novina, ništa novo, ništa divlje....
И мени се све некако тако чини у последње време.
Možda je čovek na odmor?
Pa šta treba, da izvodi striptiz? To što se ništa novo ne dešava na sajtu je posledica zasićenja i toga što blejimo ovde danonoćno. Pitajte nove članove da li im je dosadno :)
zna li neko iz kojeg filma je ova scena?
http://img-fotki.yandex.ru/get/5905/2253210.0/0_89010_f0cf606_orig
Bog stvori Zemlju, nebo i Sunce. A šta je sa svemirom?