Prijava

citat tekst koji želiš da citiraš tatic

citat i tatic obavezno velikim slovima.

citat tekst koji želiš da citiraš tatic

citat i tatic obavezno velikim slovima.

Hvala puno brate ;)

ИМА ЛИ НЕКО ЧИПОВА ЗА ПОКЕР НА ФЕЈСБУКУ ВОЉАН ДА ПРЕБАЦИ?

Ваља ли да се једе туњевина кад има неко (читај ''ја'') пролив?
Појео сам кашику кафе, кашику шећера и 4 тврдо кувана јајца, сад ме занима, пошто сам јелте мртав гладан, ваља ли?
А не ваља, него ај' да питам, ко нормални може да једе тол'ко уља кад има пролив...

Iscijedi ulje i bucaj.

Аааа, није то то ако исциједим уље :)

Molim vas pomozite mi ako išta znate! Ostavili smo upaljeno svetlo u dvorištu, a imamo vinograd ispred. Luster je PREPUN ZOLJA! PREPUN! Izgleda da se cela košnica sjatila ovamo. Tu smo samo mama i ja i ne smemo da izađemo iz kuće. Ja sam izašla na tri sekunde, za to vreme njih pa, oko šesnaest je već ušlo u hodnik. Bila sam pretrčala po sprej na drugom delu kuće, i počele su da me napadaju. Ima ih po podu, oko lustera (ovo ispred kuće). Ne smem da izađem, a ćale mi dolazi tek popodne. Da li će same otići? Molim vas, ako neko nešto zna, ne smem da izađem ni u hodnik.

auh bre, nije prijato. neki dim da se napravi mozda, al kako kad ne mozes iz kuce?
cekaj dukljucim mali mozak.
edit: probaj ovo, sa neta: "pronadjem neku flašu, bilo staklenu ili plastičnu, i u nju sipam pivo, otprilike 2cm dubine i malo vode. Zatim dodam kašiku punu šećera.
Nakon toga, ja sam svakoga dana pronalazio mrtve stršljenove u flaši, a na moje iznenadjenje, nalazio sam i mrtve ose. Kasnije sam čuo da je taj način dosta efikasan i da štiti društva i od osa. Ove godine nisam imao problema sa stršljenovima jer sam još u rano proleće postavio te zamke. To je moj vid borbe protiv stršljena i ose i pokazao se vrlo efikasnim."

Kada bi mogla dobro da se obučeš i obavezno staviš neku maramu, pelenu ili tako nešto na lice, pa da izneseš napolje šerpu sa vodom i šećerom i staviš blizu, pa da dođu i podave se...

Evo sad ćemo da probamo, za tri sekunde koliko sam izašla iz kuće da uzmem sprej osamnaest ih je ušlo u hodnik, još sam bila prekrivena čaršavom, i ujele su me dve. Sada kako je svanulo malo su se primirile i neke otišle. Ali bile su posle sa noćnog svetla prešle na prozore, ništa nije moglo da se vidi. Još su tamo, ali bar ne lete i ne napadaju sve živo. Ne bih da ih diram dok tata ne dođe. Ali mislim da je došlo oko pola košnice, za tri sekunde da ti uđe osamnaest u hodnik i da te dve ujedu... Kad sam istresla pokrivač, tri ispale iz njega. Pošpricala sam sprej u hodniku i pocrkale su, ove ispred su sada mirne ali još tu. Na prozoru ih ima oko četrdeset, ne bih to da diram, kad potpuno svane razbežaće se valjda. Sigurno im neko napao košnicu u blizini, pa su bile u panici pojurile ka svetlu. Čudi me, bilo svetlo upaljeno celu noć, ali tek pre oko sat vremena su došle na luster. Bila sam izašla napolje jer sam mislila da je pregorelo svetlo, u stvari je luster bio SKROZ CRN od njih.

изгледа да је борба у току! издржи Сморка, смори их мегатронски, саће тата још мало ;) Паи сад:

Боже мили чуда великога,
Јел се бију на Попина виле,
Јали светло упаљено оста?
Светло оста, ето Сморки госта,
Није један но иљаду један!
Пун је фењер такијех гамади
Светла нема, ко да и не ради!
Ћаћа ошо пара да натреби,
Неће скоро, тешко си га теби.
Саветује и старо и младо,
(Нат је старо а Миле је младо)
Не бил Сморка победила битку,
У кући је само на губитку.
Но се мисли ауторка свака,
Шта ће Сморка излазити ванка?
Нека тебе са нама на Вуки,
А за зоље баш те боле туки.

Hahahaha, e, evo mami čitam pesmu, oduševila se žena. Ja se bila uplašila kad su ušle u hodnik da ne uđu u sobu, ona ima problema sa preosetljivosti, bilo šta- ujed, ubod, ogrebotina je kod nje jako burno. Sada su skoro sve otišle, pomogla je šerpa sa šećerom, nahvatalo ih se, ima još možda nekolicina na prozoru, ali bar nije crno, može da se vidi. Gospode bože, mislim da ih je bilo bar šezdesetak, ceo noćni luster su prekrile, a luster je kvadratni, veličine 30x30. Nešto mora da ih je izazvalo, za tri sekunde da te dve ujedu... Sigurno im je neko napao košnicu, ne verujem da ima neki drugi razlog za takvu agresiju. Bitno da je prošlo, i ove će da odu, još malo pa ću moći iz kuće. :)

vec vidim naslove u Kurajberu:
kucke agresorske osione!
ova detaljno planirana a nicim izazvana agresija!
zoljom na smorku!
18 na jednu, o zar se i to moze!
ubodu pa odu!
izbodena braneci majku i kucni prag!
dosla zolja do hodnika, od hodnika vuna, vuna!
ona njih medom, oni nju zoljom!
ravna smor'a pobediti mora!
majka gledala kako joj bodu cerku!
nezapamcena agresija na bespomocne zene!
planirali napad danima, cekali da otac ode!

AHAHAHAHAHAHA! Evo, mažem sad ova dva ujeda, jedan nije tako strašan, ali ova druga me ubola za unutrašnju stranu dlana, baš je jako oteklo, mama mi stavila neke aloje, valjda će pomoći. Eno, odoše kako su i došle. Ne znam šta ih je izazvalo, Moldera da pozovemo jedino, možda neki čip, neki talasi i masonska posla, ali ono je bio užas, prestravila sam se. Da mi je neko pričao ne bih poverovala. Luster skroz crn, ja misl'a treba da menjam sijalicu, možeš misliti šoka kad sam ih ugledala. Onda ugasih svetlo, pa kad sam ponovo otvorila vrata sve prešle na prozor i po pločicama ispred kuće. Bila sam se zabrinula za mačku, ali dobro je, pobegla je na vreme. I osamnaest je bilo, ne šesnaest, brojala sam kad su pocrkale od spreja. :)

Ali koja sam ja pojava, bila sam otkucala onaj poziv u pomoć, pa posle videla tebe pod poslednje aktivni autori i stigla da ti iščitam defku, pa tek onda na zolje, olololo.

ahahaha koja privilegija, smorka i u zivotnoj opasnosti cita moje defke i ostavlja komentare!!!!
ostali - prc! :)
edit: samo cekam natnat da me nagazi sto sam reko da je matora hehehe, a jeste leba mi, starija od mene cela 4 dana :) .

Iskrena da budem, bila sam prestravljena, na tebe sam prvog naletela pod malopre od ovih što poznajem, pa rek'o, glupo mi bilo da ti baš ostavim komentar POMAGAJ ZOLJE, nego nešto bez veze, znala sam da ću ti svakako skrenuti pažnju. :)
Pa, mislim da sam joj videlča neke slike, nije mi delovala matoro, koje ste vi godište, najviše 85, čini mi se?

E neka si ih pobila. Ježim se od insekata. Ne mogu da zamislim tako nešto na mom prozoru. Brrrr.

Nema više ni jedne. Nestale. Dobro je samo, ja se prestravila zbog mame, ugurala sam je odmah u sobu, bio je ujeo komšijski ker, malo samo ogulio kožu, posle dva sata rana je toliko buknula, morala je da prima injekcije. I od komaraca uvek ima mnogo gore rane nego većina ljudi. Zamisli da ju je zolja ujela, kad je meni ova rana otekla užas. Hahahaha, eeee, kao da sam u nekom Hičkokovom filmu bila.

AHAHAHAHAHAHA, ladno si popravio 18 na jednu. xD