Prijava

Ja znam sa nekog kursa da se spusti na pod dok ne padne i da se sklone svi predmeti iz okoline za vreme napada. Isto da se pena sklanja.

Jesmo dobili šipce?

Toooo, znači idemo dalje?

:)))

mislim da moze i alkohol da izazove napad...bruce jer si ti lekar ili student

labokv, je l' bi pre bio jebač ili frulaš??

ovo je klopka pitanje bilo

sačekaćeš par sati da ti kažem kako si se zajebao s ovim odgovorom

Moj buraz od ujaka je imao epi napade dok je bio dijete. Ne tako strašne, manifestovali su se u vidu grčenja šaka i zuba, dakle, bez potpunog gubitka svijesti, padanja, pjene itd. Prepisana mu je određena doza lijeka, koji nije djelovao, pa su je pojačali i bilo je ok. Poslije određenog vremena , doza je ekperimentalno smanjena ( jer, lijek je štetan, naravno, pogotovo za djecu ) ii napadi se nisu vratili. U pubertetu je lijek izbačen i napada više nema, što znači da obično tad prestaju.
E sad, znam i slučaj jednog poznanika, koji je imao strašne napade. Prvi je dobio sa 18-19 godina, igrajući sa mnom PES ( ostaće vječita tajna je li se desilo zbog toga što sam vodio 6-1 ). To je užasno gledati. Liku je samo džojstik ispao iz ruku i bukvalno je glavom udario o pod i počeo se nekontrolisano tresti, pritom oborivši mene, sto sa TV-om i konzolom. Fascinantno je to da mu je svaki dio tijela u tom minutu trešenja bio tvrd kao kamen ( za kurčinu ne znam ).
Pošto sam znao da ima srčanu manu, pomislio sam da je dobio srčani udar, pa sam krenuo sa oživljavanjem. Međutim, vilica mu je bila toliko stisnuta, da sam je, zbog rada zbalvanima, bukvalno iščašio otvarajući usta. Srećom, tad se opustio i uspostavio normalno disanje ( srećom, jer bih mu vrv prebio grudnu kost pri masaži srca ). Ali, nije dolazio svijesti, pa sam ga uprtio na rame, ubacio u auto i odvezo u bolnicu. Tu je došao svijesti, tu su mu doktori vratili vilicu u ležište lol, i tu je dobio dijagnozu. Epilepsija.
Elem, njegov je problem to što mu se napad pojavi bukvalno svaki put kad preskoči lijek. I moraće ih koristiti dok je živ. Ili uraditi rizičnu operaciju na mozgu, jer su mu na VMA pronašli nešto.
Eto. Zaključak je da se epilepsija, ukoliko se pojavi u djetinjstvu, uglavnom gubi u pubertetu, dok je zajebano kad se pojavi u mladosti ili kasnije.

mislim da moze i alkohol da izazove napad...bruce jer si ti lekar ili student

Ekonomista, imam dvoje izlečenih epileptičara u familiji. Jedan slučaj mladalačke epilepsije (pubertetska), a drugi posledica cerebralne paralize.

Šalabajzer očigledna poenta priče je tvoj zaključak na kraju a fino upakovana istina da radiš s balvanima i da si izrazito jak.

Tibore, provalio si me i sad pazi da ti pičku ne razvalim kad te vidim. Jer sam jak.
I glavna poenta je da razvaljujem PES.

E sad, znam i slučaj jednog poznanika, koji je imao strašne napade. Prvi je dobio sa 18-19 godina, igrajući sa mnom PES ( ostaće vječita tajna je li se desilo zbog toga što sam vodio 6-1 )

aj priznaj lepo da si uvalio 6 gola nakon sto je ovaj dobio napad.

aj priznaj lepo da si uvalio 6 gola nakon sto je ovaj dobio napad.

I meni je ovo palo na pamet, sigurno je Šalabajzer iskoristio priliku koja se ukazala. Još ako je prethodno pala neka opklada...

Da, još sam mu stajao na glavi za to vrijeme.

Ne mere čoek ni ozbiljan post ostaviti da se ne jave ovi hejteri.

Eto uvredi se čoek. Kakvi crni hejteri bog te ne ubio, zajebavamo se malo.

Gonzo, dugo te nije bilo na sajtu, promenila su se vremena.