Prijava

Pa ako je do 98 onda sam imao 15 godina tad recimo.

Lete, lete, lete godine
Ništa više nije kao prije

Sjajno, klinac od 15 godina kupuje pirinac, fetu sir, mleko u prahu i sta vec ide u onim pomocima humanitarnim. Ne lazes ;)

не лаже уопште, није ниједном у животу слагао

Ma brate nema veze sto je tilmo ovo bilo ko da je ispricao bila bi laz. Sa 15 godina imas neke pare i ne neces kupiti nesto sebi niti ces kupiti zetone za nesto ili sta god nego ces kupiti pirinac koji ti ne treba da nekome pomognes hahaaha

Kupovo sam, ne od mojih para al sam ja išo da kupujem. Keva me slala da im pomognemo.

To ti je sada jedini izlaz, slazem se.

Kao sto vidis ja sam ostavio tu mogucnost:

2) mozda je tvoj cale/keva/baba kupovala pirinac to bih poverovao

Ali ti naravno tada to nisi potvrdio to kao tacno nego pokusao da me ubedis da si matora konjina e onda si posle shvatio da bas lose lazes pa kao e pa nisam s mojim parama. Jaja kilava brt jaja kilava

Ali te ovo kopa:

Ja sam dobar čovek i pomažem ljudima.

I ovo:

I ja im pomagao na pocetku, kupovao od njih pirinac i te gluposti sto dobiju kao pomoc, nije mi trebalo al aj da im ucinim.

Drugo, čovek kad laže i neko ga uhvati (dobro, to s tilmom i nije tako retka stvar xd), gleda najbrži način da se izvuče iz govana u koja je upao, da ne bi bilo providno da laže. Pa se onda ishitreno ukopava sve dublje ako ga neko uhvati u šemu, kao sad. Da je malo porazmislio, mogao bi da se vadi na to da oni nisu primali pomoć '98., nego tek od '99. do negde 2004., tako da je tad već mogao da radi i stvarno im pomaže, svojim parama, ali jebi ga, kad se uvučeš u laž, a to je jebeno kad lažeš nonstop, onda je nezgodno i i izvući se nekim smislenim odgovorom.

Pa šta sam izlagao. Dobar sam čovek i kupovao od njih, ja sam išao na transkacije.

Al nije to poenta, poenta je što kad je taj lik dobio posao u pošti, jer su svi koaovari tad morali da dobiju poslove ovde ako su radili tamo, počeo da se kurči.

Njegova žena počela da se svađa sa svima u zgradi, da zavodi red, sta god da se desi ona ide i prgavo se ponaša, govna nezahvalna.

Skoro zvali komunalnu mojoj kevi jer su majstori bušili zid da razvedu struju, i to u ono dozvoljeno vreme. A pre toga došla na vrata sa onim šiptarskim naglaskom da kaže da mozemo da pravimo buku tek od 12h jer ona spava do tad.

E to je dokaz kakava su govna bahata. Plus onaj sto mi nudio pare kao da ne daje cigančetu.

Gle ga ova slina što opet upao kad se neko drugi raspravlja, pu brate kako si ogavno stvorenje.

Pa ti lažeš čim zineš, čak i ovde gde te niko ne zna, jebotebog tako bolesnog

Brt mogu da ga jebem kad oces nego me mrzi da se bakcem sa budalom ali nesto se uzjogunio zadnjih dana pljuje me ovuda al sve nesto perfidno ko danas kao "kosovari" i ja "prodavac svete zemlje" debilko debilni pa reko aj da ga karam malo.

Dobar sam čovek i kupovao od njih, ja sam išao na transkacije.

-"Sine, evo ti 30 dinara, idi kupi dva kila pirinča kod ovih ispod jer je u prodavnici kilo 20 dinara".
-"ok, kevo, idem. Uh, kako sam ja dobar čovek, pomažem ljudima u nesreći, humanost iznad svega".

Iako on u principu ne laze, on cuje nesto od nekoga i onda to malo modifikuje i preuvelica da bude sto zanimljivije pa onda tako prica svima. Ko zna kolko tek laze kad tako sedne s nekim na pice i to jebi me u dupe ako ga ne zovu baron ili tako nesto

Ne brini, sad će on da okrene na pljuvanje po meni, jer onda skine pažnju sa svojih lagarija :)

Ja verujem da se ovo ovako ili bar slicno desilo ali ne njemu, eto.