Prijava

Izgleda da je ovaj jebem ti dan. Pusti pazle vidi

Gledam sad slike na guglu bohore, to je to definitivno. Bacam da se skida na torent ovaj sekund!
Ne mogu da vjerujem da sam ga konačno našao.
Manijače fala ti bokti dao zdravlja i tebi i tvojoj familiji.

EDIT: Ustvari ne, sad tek gledam, ladno više liči na ovaj "grad lopova" jer su jezivije maske, kapiram da bi me ovo više prepalo kao klinca

Ma skinuću oba boli me kurac. Sigurno su dobri.

EDIT2: Ne, ipak ovaj Heat najvjerovatnije jer je ovaj grad lopova iz 2010. a ja sam gledao ovo prije 10 godina fazon.

Azijski je film, ne znam tačno, Japan, Koreja...noviji. Lik je na nekom ostrvu nedaleko od grada i neka riba ga posmatra i šalje mu poruke u boci...

Nije Bruce. Ovaj je noviji.
Lik ne zna da pliva slepac, riba ga posmatra kroz objektiv fotoaparata...nem pojma, ne sećam se više ništa, ali znam da je dojajan film :) Gledao sam ga pre neke 3-4 godine.

Edit: Lik je pokušao vajda samoubistvo tako što se bacio s mosta pa mu nije uspelo i tako je završio na tom ostrvu. Guglao sam sve te tagove al mi ne polazi a rukom.

Jes Mešane, hvala puno, tastatura ti se pozlatila!

Mene me zanima, da ne zna neko ovu dramu bila davno na televiziji engleska, ovako ide radnja...

U nekom sirotistu rastu dve devojcice i decak, jedna lepa plavusa i druga onako kobilasta crvenokosa, a decak neka smuta zaljubljen normalno u plavusu. I sad oni odrastu, on ode u neku vojsku, sta li, i vrati se nazad i u kafani vidi plavusu, ljulja se na nekoj ljuljasci na sceni i peva neku pesmu "La, la, la, la, ta-ram, ta-ram", i ona ga prepozna, ispostavi se da je ona sad neka kao skupa kurva, i on tu napuca nekog njenog sponzora i tako ona ga odjebe. I posle nekog vremena zove ga crvenokosa da dodje nazad u sirotiste, ona radi tamo, i on ode kad i plavusa tamo, bolesna, gotova skoro. Ova crvenokosa je cuva, a ova je i dalje podjebava i crvenokosa se iznervira i kaze joj, ma duvaj ga ja sam makar zdrava, a ova se tu nesto namunji na nju, i malo posle rikne. I ovaj lik resi da malo jos posle osane tu sa crvenokosom, i samo jedan dan iz sobe sa klavirom cuje tu pesmu sto je plavusa pevala"La, la, la, la ta-ram, ta-ram" on tamo, i zatekne samo crvenokosu, i pita je "Jel si ti svirala i pevala?", a ona mu kaze , "Zaboga, pa znas da ja ne umem da sviram", i nasmeje se tako jezivo da sam se ja usro ziv. E to je najstrasnije nesto sto sam u zivotu gledao, a ta melodija mi se urezala da je nikad ne zaboravim.

Ima jedan film, gledala sam dva puta od polovine, ali nikad ne znam kako se zove. Nešto neki lik koji kao sve živo razbija i neka ženska koja nosi gomilu nekih šnalica, nešto i ima neku torbicu na buba-maru i minđuše kao muve. To se sećam. Znam da su bili nešto i kao tražili vanzemaljce (mada nisu vanzemaljci imali veze sa filmom), i da ima neki ludak koji je stavljao nikotin u kokošija jaja da navlači ljude na njegovu hranu i da je jurio tu žensku sekirom. Ako neko zna, mnogo bih bila zahvalna, baš mi se gleda nešto.

Dosije IKS, od 1 do 8 sezone. POsle je krš kada onaj T1000 upadne u seriju sa onom fensi detektivkom pičkom, koja smori za trofej. Pošto jeli, ona je riba i bitnija je od serije.

Nadam se da čita ovo! KURVA!

@Jack Harper To je australijski film, stalno ga pustaju na MGM u samo da nadjem na IMDB-u

Ahahahahahahahaha, nije to. I jeste Doget smarač, a ta kako li se zvala još više. :)

Da, imao je taj lik i cimera i psa i neku ribicu koja je kao crkla kada je probala jaje pounjeno nikotinom. Ajtem ako se seti neko da mi kaže. :D

@Jack Harper To je australijski film, stalno ga pustaju na MGM u samo da nadjem na IMDB-u

Aj, Bog ti pomog'o. :)

Jesteeee, to je to! Hvala puno, Lizarde, mađijo!

Znači film prati porodicu crnaca. Koji imaju jedno dete, koje treba da ide na operaciju srca. Posto je to skupo, oni nemaju dovoljno para otac otima čitavu bolnicu i drži ih kao taoce. Na kraju odlučuje da da svoje srce sinu, ali baš tad stigne srce od neke cure koja se slupala negde sa autom i poginula. Jel zna neko koji je film? Davno sam ga gledao ali znam da je bio baš dobar, prava drama.