Prijava

Makarone cekam te jos za gangstera :D

krenuo njega, ali je 1.4gb
skidam ovaj sa 12 sidera od 700mb

Evo, čim si odustao ide brže :D

е, мислим да је у праву јамајчанин, јесте име филма "бекство из...", само мислим да није "шошенк" у питању, него се некако другачије зове тај затвор одакле бежи.

Alakantranzan da nije?

мада ја генерално не волим ту научну фантастику кад беже кроз постере/водопаде/ђакузије и такве сличне ствари с међудимензионалним пролазима, па то ипак не бих гледао, армине.

loša je i fotografija, ne zaboravi

браво макароне, алкатраз, тај је!

није ово, комад, алкатраз се другачије пише на енглеском, ево гуглаћу сад.

ma jesam najjači, samo me pitaj ja sve filmove znam

Hvala komad to je to godinama trazim uf spasila si me :)))
Ako ikako mogu da se oduzim reci

Sosenkovo bjekstvo iz Alkatraza!

ugl neki horor, negde 2008 sam ga gledao i bas je pravi amerikan horor stori, zapamtio sam ga po par scena do detalja i po nekoj ribi koja me je proganjala iz filma
tinejdzeri krenu na put i put i jedna od njih izadje kroz siber, medjutim u tom zanosu i celoj vreloj atmosferi od dobre zabave i prvoda, na putu u sumi neko im je pretrcao put, vozac se uplasio moram priznati, a gospodjici sto je virila kroz siber drvo je prepolovilo telo. I tada su momci iz ekipe krenuli da je vijaju kroz sumu, nasli su je, a ona nije imala jezik i bila je sva u belom.
kasnije se ispostavilo da je njoj cale odsekao jezik jer su ga igrom slucaja nasli u frizideru dok ih je njen cale vijao da ih ubije motornom testerom, a devojka je bila desna ruka svome ocu.
da li neko zna bitno mi je ???

Ili Alkatraz beži kroz Šošenka u poster.

i onda oni bježe iz alkatraza i plivaju do bove i onda nalete onaj Karlito sa onim advokatom i advokat sto ga glumi Šon Pen ubije onog debelog sto je bjezo iz zatvora i njegovog sina na brodu

Mada mozda je onaj grof monte karlo sto rece acakg

vozac se uplasio moram priznati

Šta ti ima da priznaš što se on uplašio?
Ne znam koji je film, i da li si ozbiljan il troluješ.