Prijava

Ljudi glasajte za radikale sad kad se Seselj vrati. Kad smo vec u govnima zasto ne bi bilo interesantno.

Много тема на разним форумима и много коментара на разним сајтовима сам прочитао и сви кажу хоћемо нешто ново. Затим када напишем направили смо нешто ново, да смо регистровали странку пре пар месеци, следеће што читам је да нас отприлике исти ти људи нападају да смо као и друге странке. Да поновим регистровали смо странку Ниједан од понуђених одговора www.nopo.org.rs. Екипа је заиста млада и неискварена. Председник је Никола Тулимировић, програмер, 1981 је годиште и велики заговарач е-демократије, бесплатног интернета за све и у сваком делу Србије.
Можда сам погрешио што нисам на прошлој теми о нашој странци мало више написао о себи, али желим да верујем у скромност као врлину. Укратко имам 29 година, магистар сам пољопривреде, радим на докторату, ожењен, имам сина мало млађег од наше странке (4 и по месеца). Нисам забушант и тиква без корена. Запослен сам у једној научно-истраживачкој кући, где сам почео као стипендиста министарства науке 2005. године. Живим у једном селу у близини Новог Сада, где са оцем обрађујем 15 ха земље. Никада нисам био члан ниједне странке, да нисам учествовао лично у оснивању ове не би највероватније ни био ту где сам.
Желим нешто да променим, али сам не могу. Револуцију нема ко да изведе, политичке странке су све исте и мој једини тренутни вид борбе против ветрењача је НОПО. Како ће се то завршити не знам. Знам само да би се нешто урадило мора се померити из места. Први корак смо направили. Имамо неколико идеја и пројеката (бесплатан интернет, е-демократија, нешто сам писао о пољопривреди, биће нешто о демографији, требало би можда и ускоро да прегледамо економски програм асоцијације малих и средњих предузећа). Основали смо пар општинских одбора, надамо се да ће тога бити све више. Следећи циљеви су упознавање јавности са нашим постојањем и окупљање што више квалитетних људи око наше идеје.
Критике и предлози су добродошли, само немојте одмах са пљувањем, јер мислим да то сигурно нисмо заслужили. У овом истопартијском систему и једноумљу регистровати нешто као Ниједан од понуђених одговора, без било какве финансијске и друге подршке је велики подухват, да не кажем револуционаран.