Prijava

S obzirom da se prednastavak upravo završio, a druga sezona neće pre 2012. podelite vaše utiske o ovoj koljačini/jebačini.

Чему тај спем? Човек је лепо отворио тему, не контам зашто кењате безвезе.

Гледао сам само једну епизоду - ону кад Спартак и његов ортак убију оног зајебаног гладијатора, и могу рећи да ми се серија чини ок. Добра глума, прича, сисе севају на све стране, плус од мене. Никако да се наканим и почнем да скидам целу серију, ал биће ваљда ових дана. :)

Ја сам гледао две епизоде и то не целе - у једној неки лик јебе другог лика у затвору, а у другој маскирани Спартак јебе неку плавушу, а неку другу плавушу убију. Мислим да би требали да преименују серију у "Спартак : Крв и сперма". Мада, кад мало боље размислим, све серије продукције ХБО би требале да носе тај поднаслов.

ЕДИТ : Побрисан спем.

A ova i slične teme nisu spem, a Dvajte? Što treba sad, da za sve što vidimo na televizor, internet i novine otvaramo posebne teme, koje neće imat više od 7-8 postova, i koje će samo da se gomilaju na sajt ka' smeće, što i većina jesu, da ne pričam o nepreglednosti foruma zbog toga. Ne znam mogu li teme da se brišu, ali trebalo bi. Eto tako, odo' sad da otvorim po jednu temu o svakoj Metalikinoj pjesmi, i o njihovim cover pjesmama, i njihovim cover cover pjesmama.

Ок Мешо, контам шта хоћеш рећи, али ова серија је доста популарна па је Уррад вероватно очекивао већи одзив на теми и зато не мислим да је баш толика катастрофа што је отворио. Уосталом, ако мислиш да је спем и да утиче на непрегледност форума пријави је за закључавање/брисање па нек модератори одлуче.

Ја сам гледао две епизоде и то не целе - у једној неки лик јебе другог лика у затвору, а у другој маскирани Спартак јебе неку плавушу, а неку другу плавушу убију. Мислим да би требали да преименују серију у "Спартак : Крв и сперма".

Хаха, да да. У епизоди коју сам ја гледао биле су оргије гладијатора са служавкама + још једна соло јебачина. Добро, можда су мало претерали са тим, али свиђа ми се како су одрађене сцене борбе а и свакако је занимљива серија за пратити.

Иначе, кад смо већ код ХБО-а ова њихова нова серија "Boardwalk Empire" ми исто делује као добра, мада сам и ту гледао само једну(прву) епизоду. Плус главну улогу игра Стив Бушеми, што је до јаја.