Prijava

od kako nema sacirija i mandzukica ja navijam za bajern, ne vidim kako je siptarski sada

E jebiga, jesti šaćiri inicijator cele priče, (finale protiv Borusije 2013. , kad je posle meča raširio zastavu Kosova, fifa i uefa su kaznile bajern sa nemam pojma koliko, pa su se navijači i uprava pobunili, valjda je bilo i nekih skandiranja u stilu "kosovo republjik" na nekim utakmicama posle toga) ali ceo tim sa sve navijačima su shiptari obični.

Ma za Juve se mora navijati

U stvari protiv Barse

forzza juve!!!
Šteta što se ne igra u Juventusu...

hahaha hah brate kako si sad ispo glup, ne postoji grad juventus, oni su iz torina xD

ArminVanBuuren
hahaha hah brate kako si sad ispo glup, ne postoji grad juventus, oni su iz torina xD

odlichan skecx ali Torino je iz Torina, Juventus je iz Juventusa, kao i Juve Stabia, moj brat je njihov tretji golman nemoj naivan biti

Jeste, a Arsenal je iz Tivta.

Na Vukajliji je takva navala loših trolova da tera na povraćanje.

Čiji ovo dupli beše, džankijev? 'de si džanki jebemuleba!

Meni je gotivnije ovo finale nego real - barselona. Istina, u klasiku bi prštalo, malo teže bi barselona uzela nego ovako.

A opet, volim što ptirlo igra finale LŠ, da kruniše karijeru i kaže "ok, dosta je, pozz" iako može da gruva još dve sezone u italiji. Pogba će da pojede ceo vezni red barselone, al' ova trojica napred mogu da se zaustave samo ako im kijelini i barzalji, a malo i vidal s leđa mučki, polome noge i povade oči. A žabari su to, hoće svakako.

Ja ne trolujem, jebemumamu ludu evo

http://en.wikipedia.org/wiki/FK_Arsenal_Tivat

Jel lažem?
jel trolujem?

navijam za juve u finalu ako budu igrali u plavim dresovima hehe

neće, tj ako uefalona bude igrala u crveno-plavim, neće sigurno ehehe

Boh roben jeste dobar igrac al ga ne volim jbg ko sto ne volim ni mesija i ronalda a pogotovo ono cigance nejmara i 90 posto spanaca

Navijao sam za bajerna ali kurac, od ova tri ne volim ni jedan tim. Sad cu navijati za juve jer ih manje mrzim od spanaca a i imaju par gotivnih glava u timu poput pirla doktora, bufona koji je igrao drugu ligu i teveza tenkistu

Djoto tad sam izasao iz kladionice, prso sam bio totalno

Jbt, deluje mi ko da sam jedini na ovom sajtu da gotivi Žabare i njihovu ligu....mada poslednjih par sezone jeste go kurac od lige gde je Juventus Alfa i Omega.

Gotivim zabare, ne gotivim juventusa

Ja ne trolujem, jebemumamu ludu evo

http://en.wikipedia.org/wiki/FK_Arsenal_Tivat

Jel lažem?
jel trolujem?

Ko je tebi uopšte rekao nešto? Znam veoma dobro da ima Arsenal iz Tivta, ako se ne varam Ivica Kralj je tamo počeo karijeru.