Prijava

Fudbal je najpederskiji sport zadnjih par godina.

Brate mene čoek opali nogom u glavi razvali mi arkadu i ništa, meći vazelin trpaj u ranu da se vratim da mu nogu polomim mamu mu jebem

ovog sinoć čuknuo usput on se valja kao pička

aj da vidim gatuza kako bi se valjao?

pederi počeli da se pederišu i za to ih plaćaju milijarde.

@fadjo:

1) nije igrao samo lepo nego i korisno za ekipu. Nije bio okoca koji se dribla u mestu nego je covek isao na gol uvek

2) nije samo te 4 godine nego i one u psz pre toga, i u brazilu pre toga a i milanu je igrao vrhunski samo ekipa nije mogla vise

3) ronaldinjo psihicki nestabilan? Nadji gde je nervozan, promasuje penale, stopostotne sanse, gde daje pas u bunar, gde kenja sudijama, gde place? Nadji samo gde se ne smeje eto. Kristijano uzvede slobodnjak sa 40m lopta prodje relatovno blizu gola on dva minuta stoji sa rukama na kukovima kao A MOGLA JE UC MAJKU JOJ JEBEM SVE JE IMALA PIH KAKVA NESRECA

Hahaha ne jbt
Šomi je naš plišani meda
M E D O
E
D
O

slikao bih sada svoje 8packs, ali tek mi u sredu stiže ajfon 7

To skocko. Nekad se znalo: opali te po zglobu-15 minuta ga juris da ga nasadis u duelu

Pa tog ronaldinja je gatuzo tukao u dve tekme 180min bez prestanka nije loptu dodirnuo. Vijeri nosio po dva igraca na ledjima konstantno, batistutu vukli gurali...sad pepe sutne nekoga ceo svet ZGROZEN nesportskim ponasanjem mrs bre

fudbal je prestao da bude zanimljiv otkad su kalčo prebacili na pink

Hahaha Pepe zgazi čoveka na grudni koš sa 6 krampona malo ga šutira na zemlji ceo svet
JAO ZVER POGANA
Ustani mater ti jebem šta se valjaš

Mihajlović bi mu odgrizao tu nogu istu.
Bata Psiho Mirković bi ga odrobijao otprilike.

Kad smo kod toga, skoro gledali neku tekmu i komentarišemo kako više nema onih vrhunskih izvođača slobodnjaka.

Ono, da ti zaigraju mudanca kad loptu namesti Karlos, Del pjero, Žuninjo, Rekoba, Miha, Bekam jebeni, Pirlo, Ronaldinjo. Verovatno sam ih masu i zaboravio.

Sad samo Mesi i Ronaldo, samo sto ovaj drugi raspali po lopti sa onim felšom pa gde ode.

Ko ono rece da Ronaldu jedino zamera frizuru? Evo, postao je covek danas :p

http://i.imgur.com/zj9iHHA.jpg

Kolko je covek normalniji kad ima musku frizuru au

A ti rabine ga pratis na drustvenim mrezama vidim, da nemas maltezera mozda?

Ma jok, pratim neke sportske forume pa ga kace. Odo sad da pocupam obrve i nahranim pjera

Jedno pola godine hormonske terapije i sa ovom frizurom bi mogao da bude kao Zidan iz 98-e

Imao je Ronaldinho par momenata gde je bio nadrkan, i uglavnom su ti momenti bili posle startova drugih igrača kojim su mogli da mu završe karijeru, a mogu misliti posle celog meča lemanja njega koliko bi svako normalan popizdeo i više.
Igrao je na neverovatnom nivou od 2001. do 2009. ili 2010. samo što nije igrao u klubovima u kakvim igraju Ronaldo i Mesi. Tj. samo je Barsa bila klub tog ranga, od tri tima u kojim je igrao. Igrao je vrhunski i u Brazilu, ali to je druga priča.

A ta zviždanja što neko spomenu i nisu neka zviždanja, nego click bite naslovi domaćih polunovinara kojima treba šokantna vest.

Da, danas ne postoji igrač takve klase i takav igrač kao što je Ronaldinho ili kao što je bio debeli Ronaldo. Nema ni defanzivaca koji bi ti polomili nogu, niti sudije dopuštaju iole zajebaniju igru na njima.

A i argentinski pigmej i portugalski cigoš bi histerisali i plakali da iko napravi ijedan start približan onim startovima na debelom i Ronaldinhu. Ovi su takve startove trpeli iz utakmice u utakmicu.

I ne, ne kažem da je Ronaldo loš igrač, ili da je Mesi loš igrač, samo da je danas drugačiji fudbal, postaje sve više sport za pičkice. Suštinski, što fizički spremniji moraju da budu igrači, to ih više tretiraju kao vulve. Mrš u pičku materinu.

I da, Ronaldinho najveći mađioničar u fudbalu.

Sto se fer-pleja tice, bas je u velikom kurcu fudbal. Smorio do daske.

A i argentinski pigmej i portugalski cigoš bi histerisali i plakali da iko napravi ijedan start približan onim startovima na debelom i Ronaldinhu. Ovi su takve startove trpeli iz utakmice u utakmicu.

Meni se cini da ni Mesi/Kristijano nisu toliko postedjeni, samo sto su fizicki cvrsci od Ronaldinja i Ronalda. Svaka nova garnitura je fizicki cvrsca, a fudbal postaje sve vise baziran na taktici.

Има ли стрим за жријеб Лш?

Kucaj champions league draw live na guglu.

Gledam ovaj zreb i sad izvlace luka pacovska lisica modric a posle njega toti smekercina italijanska. Posle sevcenko al aj sad to je manje bitno poenta je da kada vidis totija posle modrica dodje ti da mu popusis kurac bukvalno kolko je odvratan modric
Edit: modric je primao neku nagradu nije izvlacio nista
Edit2: nesrecni apoel se usrecio bas jako xd

barsa dala 110mil funti za dembelea iz borusije haha nejmar je pokrenuo haos na trzistu