Prijava

ili zasebna kategorija ili ih ne dirati i ne pomerati sa foruma

+1

@ fatal
pa to..ili zasebno ili ne dirati..nikako zajedno

Тебе, девојчице боли мозак, кад би написала неку дефиницију и рекла нешто о себи вероватно би ти рекао шта тебе боли, што опет не имплицира да сам у праву, као што теби не дајем за право да ми кажеш шта је истина .. ај паљба ..

@musssashe

шта засебно? засебно постери? засебно приступ форуму?
чекај, наћи ћу сам ...

Pogledaj mi najnoviji poster pa onda nešto pričaj! :P

posebno da su memi-ji od postera, nikako zajedno...suvise sareno a i gube poentu i formu i jedni i drugi tako.

ахам .. може то, само да се реши некако ова агонија ..

Posteri su previše gurnutu u stranu. To je htela većina ovog sajta, da se vrati sržu ovog sajta, definicijama. Moglo bi se naći neko dobro rešenje, ono sa 50 poena je bilo loše izgleda. Jedino da povećaju na jedno 500 poena pa će ovi nesretnici odustati u početku.

Plagijator se žali na nekreativnost postera? :O :O :O

Elem, postere sam davno prestao da gledam, nema ničeg tamo više dobrog. Odabrane da ne pominjem. Najbolji su bili "Najomiljeniji danas" gde su bili provereno dobri posteri tokom dana. :) To bi bilo dobro da se vrati za postere.

Viđao sam dosta bolje teme od ove a prošle su nezapaženo.
Elem, Peki je u pravu, Fatal, zašto ti uopšte komentarišeš ovde, našao si nov sajt za postere pa si željan da ih transferuješ ovamo?
I da, podržavam Pekijev predlog za omiljene postere, tj najomiljenije, zato što nema malverzacija a i da ima boli nas...

Možda praćenje posteraša? Mada bi to dodatno zakomplikovalo stvari.

Realno oladite malo sa fatalom, plagijat pa sta ? Bolje onakav plagijat nego 100 postera koje ce danas deca napraviti. A to za najomiljenije postere, imate kalendar kao i za definicije.

Ма пустите постере, они су тотално небитни.
Против нарафски.

gle čuda dzanki protiv

@Pekky

и ти имаш неки проблем са мном ?

што се примате, људи, што се мене тиче можете и да их изгасите и то би било боље ако желите да задржите писменост сајта, а ти пеки на ПВТ слику ако оћеш да се меримо чији је дужи ... ;)

Previše ste gurnuli u zapećak postere i posterdžije. I oni su bitan deo ovog sajta i oni uglavnom privlače nove članove da se priključe, pa ako od tih 50 koji se priključe dodje jedan dobar posterdžija ili još bolje da zna da napiše dobru defku to je veliki uspeh.
Nadam se da kaizen barem pokušava da smisli neko rešenje po pitanju ovog problema. Ja ga realno ne vidim i ne znam kako da se reši.

Мусс, кад смо већ код хали-гали ево једна руска, готивна ствар
http://www.youtube.com/watch?v=gufBeLA9lnQ

фатал ерор
а ти пеки на ПВТ слику ако оћеш да се меримо чији је дужи ... ;)

Da li igde pominjem veličinu polnog organa? O čemu ti to pričaš? Ako ne možeš da mi odgovoriš na ono što sam napisao, onda ni ne odgovaraj.

Elem, tek sad provaljujem ovo za kalendar. Sad posteri konačno imaju smisla. :)

A šta, Fatal plagirao postere? Koje, koje?