Prijava

Jeste, ali i odvraćaju mnoge od čitanja. Ovim bi opet porasla ocenjenost definicija, makar ja mislim tako. Ali nebitno. :)

I još nešto - ipak je ovo riječnik slenga, a ne takmičenje u duhovitosti. Svaki riječnik je utoliko bolji što je kompletniji. Dakle, što više pojmova, izraza, pojava i sl. treba da bude pokriveno u vukajliji. Ako se nešto dosada nedefinisano, a postojeće, definiše, ta definicija treba da ostane neovisno o tome da li je samo korektno napisana, možda čak i malo traljavo, ili je literarno remek djelo.

ladno se slazem sa jovicicem :)

A što se nečitanja tiče, tu se slažem s tobom. Treba naći neki način da se podstakne čitanje i ocjenjivanje definicija, ali ne restrikcijom, već nekom podsticajnom mjerom. Ja sam ranije non stop čitao definicije, a sad mi se nešto baš i ne da, rijetko kad čitam redom sve nove definicije.

I
NAPOLA
dosta je i deset dana... stvarno dobri autori će strpljivo čekati - lošim je i dva dana dosta

II
PROTIV
ograničavaš dobre autore, a loši će samo uplatiti ktitora i poplaviti sajt (sem toga, Vuku nije pisao Haksli nego korisnici)

III
PROTIV, SA REZERVOM
uvećava se broj modova, gubi se pregled brisanja... možda bi mogli ktitori da ostavljaju linkove na mod ili ktitor forumu, pa modovi da "đuture" brišu

IV
APSOLUTNO ZA

V
ZA

Ktitori i ostavljaju linkove na ktitor podforumu.

Onemogućiti novim autorima da pišu definicije i postavljaju postere čim se registruju na sajt. Neka taj period traje oko 20 dana, nakon toga im omogućiti pisanje definicija.

Против, зашто би онда морали да се региструју? Да некоме буџе скор? Глупост сама по себи, људи због тога и праве налоге овде, да би нешто НАПИСАЛИ... ако је глупо обрише се

зашто би онда морали да се региструју? Да некоме буџе скор?

Морам рећи да се слажем. Ко жели да прегледа сајт, нек га прво прегледа без прављења налога.

Ja sam izričito protivu druge tačke. Ima toliko primjera da autori pišu prejebene definicije a da nisu u tih famoznih prvih 100. Neki su čak i 2-3 puta bolji.
Glupost je na ovakvom sajtu praviti neke drastičnije razlike od + i - i to je toliko puta prežvakano (bar što se definicija tiče). Ako ti se ne svidža a ti krkni majnas i mirna Bosna.

Реме, овај први предлог ти је исти као мој од јуче. Мислим, није то битно него мене похвалише и још један мод копира предлог да мод форум на увид каизену, а тебе хејтују због тога. Ја још немам формирано мишљење, а шта ти мислиш о свему томе? :)
ЕДИТ: Видим да написа и за дефиније. Фатална грешка. Требао си се ограничити на постерима.

Protiv svega. Jedino može rok od tih nekih 15-20 dana samo za postere, ali koga u suštini boli kurac? Mislim, brate, mimovi su i onako bolji 554630 puta, a retko postuju ljaljani.

faco jeste, ovo postovah kao sistem predloga, sa tim što ti reče valjda samo za postere da se postavi, samo sam proširio malo to. :)

pa gledaj, ovo sve bi trebalo da spreči nalet autora, koji dođu da podele sa nama neku genijalnost koju im je ispričao neki ortak ili tako nešto. Onima koji čitaju definicije i bez naloga, ne bi to trebalo da bude problem, ne mora da bude 20 može 5, 10 dana, samo da obeshrabri ove koji tu dolaze zbog nekih gluposti. Podela autora na ove grupe bi smanjila priliv loših definicija, rekoh ni tu brojevi nisu bitni, autori ispod 5000 mesta nek piju samo jednu defku, autori ispod 1000 mesta nek pišu 2, a iznad hiljaditog po 3 kao što je i sada, jer manje više svi kvalitetni autori su u prvih 1000. Ostalima nije teško da se probiju. Ono poslednje i ne mora da se uvede. A prekopotrebno je brže brisanje nekvalitetnih definicija i postera, a moderatora ima sasvim dovoljno za sve ostale poslove, zato i predložih uvođenje polumodova.

Jedino što tu ne štima je slab rad moderatora jer je to njihov reon - da kontrolišu šta se sve more čitat', smeće na đubre i bog te veselio. Ako ih je malo - pa zamoderaterišite još 20-30 moderatora, nek se briše, majkamustara.

Други и пети предлог никако.
Трећи - свеједно ми.
Први - ако се и уведе тако нешто, нека буде мање од двајес дана.
Четврти предлог - може.

И не заборавимо оно најбитније!

Reme, mnogo ti je radikalan predlog. Preterao si po svim stavkama. Nije fazon u tome da imamo 3 dobra autora. Ima ljudi koji još uvek sve čitaju - to su novi članovi. Nama su definicije sranje ne zato što su pre bile bolje, nego smo se zasitili i nabili sebi kriterijum čitanjem Burzuma, Kafke, Vehbije i ekipe.

I ne treba da ti bude poenta predloga da modovima bude lakše i manje brišu. Oni su prihvatili da održavaju sajt, šta ima da im olakšavaš?

pa da znam ja to Gambi, ali stvarno mnogo katastrofa definicija preživi dan jer je jednostavno mnogo zajebano, prekontrolisati ko zna koliko strana, a uz to banovati ljude, zaključavati teme i tako dalje. Ovo bi im možda i bilo olakšanje, ali svakako se dnevno napiše mnogo više defki nego pre i mnogo je teže voditi računa o njima. A da je radikalno jeste, ali opet ponavljam, dovoljna je samo jedna stavka da se delimično reši problem definicija. :)

Izvinjavam se autoru teme, ali mislim da je ovo dobar deo sajta gde mogu da iskažem svoj veliki revolt protiv smanjenja kvota za definsianje i posterisanje.
P.S. Nemoj samo da mi neko poruči: Uplati ktitora!...jer sam i sam svestan da je to najočiglednije rešenje kome ću da pribegnem kao i uvek kad mogu.