Prijava

što ćeš strefilo se tako i neka je... Meni je divno :)

Е, нисам се никад јебо с металцима, па морам да питам нешто. Јел се купају они, или ја и даље имам ту предрасуду, врсте стереотип да они много дисују касе скину?

pa dobro ako ti se svidi metalka ti udri, ja ne znam nijednu da smrdi... I da ima ekstrema koji bazde na milju, ovi koje ja znam ne vonjaju nikad, i da-peru kosu.

Ribe im se kupaju u suzama Belzebuba i mirišu na prekanju. Za likove mi se nešto ne eksperimentiše, ipak sam ja domaćin čoek.

ja iskreno vi podjebavate, fala veliko i laka vam noć.

Ма, ја за мушкарце питујем. Идем ја по тим металикама често, али се склањам од оних покретних жбунова, јер ми делују сви прљаво.

bilo je to pre davnih osam godina. otišla kod druga u kafić, kad tamo neki užasno krupan lik sa jarko plavim očima. ja pomislim- buzdovan sigurno čim ima tolika leđa, al kakav pogled ima...eee, izgleda mi je suđeno da završim s nekim tupsonom kad tol'ko volem krupnu momčad..
i znala sam odmah, zaigralo mi nešto između srca i stomaka, na sredini. oblila me neka čudna jeza, izbegavala sam mu pogled...
kaže da je i on odmah znao. a s obzirom da tema pretenduje na romantiku, podeliću sa vama i da je bio izašao iz duge veze i rekao tom zajedničkom drugaru da više neće veze, samo seks, osim ako naiđe nešto što se jednom u životu sreće, nekih šest meseci pre našeg susreta. kaže da je znao da će pogaziti svoje reči čim me je video. drugar kaže da je znao i on, kaže osećalo se nešto vrlo čudo u vazduhu tad kad smo se prvi put sreli.

Bilo je to prije 3 godine. Izašli ja i drugovi u grad na muziku, zapili se a ja se napio, utom ogladnjeh i pođem da pojedem nešto. Naručim hamburger, uzmem, platim zagrizem i nabije mi se čačkalica za zube u desni jer ju je seljanka iz brze hrane zabila do trećeg priloga, i dok sam joj u sebi psovao sve živo tu je bila ona, koja mi se smijala, ljupka i fina, jedna od najljepših đevojaka koju sam ikad vidio. Tu se upoznamo, platim joj hamburger i exstra priloge, pošaljem poruku drugovima da mi je loše i da sam poša kući i ja i ona pođemo u park. Čoveče, kako sam se bio napalio, prvo zato što je bila oskudno odjevena a drugo zato što joj je trebao čitav jebeni školski čas da izije hamburger. Krenemo tu da se fatamo, žvalamo, i ja krenem rukom dolje a ona mi je mače i veli "makse pederu", ja opet ona isto, reko "što je problem?", veli "ajmo onda kad si navalio" ja opet krenem rukom dolje kad brale kurac. I to baš, pravi pravcati kurac. Stadosmo nekoliko momenata, gledamo se, pomislih u sebe "ko ga jebe, ka da će ko znat" i nastavim. Eto, tako sam upoznao ženu/čoveka svog života.

Оваку ћу се ја упознати, надам се и то за 10 дана
http://vukajlija.com/kako-sam-smuvao-gospodjicu-nepoznatu/489494

Beše to s proleća '76. Bila jedna vrlo lepo organizovana radna akcija, i ja se prijavim s namerom da doprinesem eko sistemu naše države. 1500 sadnica, a nas 60ak, sve omladina. Udjem ja u vrstu, kad da vidiš tamo momče visokog stasa, ektar preko ledja, ruka vojvode Prijezde. Ja se tu nadjem u čudu, bacim oko na kartončić sa brojem, i velim ''jes bre, ovo je moja vrsta''. Ja tu podviknem ''Je li bre, što s ti ušo u moj red?'', a u meni pusto srce mlado, željno života, samo ukće. On se mangup nadje uvredjen, kobajagi, pa udri te vaka si, te naka si. Ja ti tu udarim u plač. Medjutim da vidiš ti ovo, sažali se on, pa mi dade neki toalet papir, te se ja malo obrisah i privatih dušu. U taj mah on ti meni reče - ''Tiš biti moja il ničija''. Ja tu kao malo - ''Pa kakve su sad to reči, kako to od jednom?'', medjutim nemade on mira uvati me pod ruku i pravo vozom za Viljušu.
Eto, od tad boravim s njim.

Što bi moja žena rekla, ja sam nju (a i ona mene) našao na ulici.
Bukvalno.
Na studentskom protestu `96-`97.

Pijan sam se teturao pored Jata, kod crkve Svetog Marka, u sitan sat... Bio u Dobrili, procerdao i poslednji dinar,prepijan da bih vozio, pa pesaka krenuo kuci. Tada se pojavila. Imala je neku leprsavu letnju haljinu i gustu crnu kosu. Siguran sam da nije bila ciganka. U momentima kada sam se lomio da li da bacim peglu ili da joj pridjem ipak prelomih na desnu stranu. "Sramota je da povracam ispred crkve." , pomislih.

-Cao. - rekoh.

Ubrzala je korak.

-Hej. - ponovih.

Nije se obazirala. Samo je skljocala svojim stiklama dvanaesticama o asfalt koji je bio vruc od minulog letnjeg dana.
Odlucih da se okusam u atletskoj disciplini, te pijan i sam ubrzah korak. Kiselina mi je nagrizala zeludac, sveze pojedeno parce pice je zverski pokusavako da mi izadje kroz grlo i miris cigareta me je terao da poslusam zov organizma. Ipak je sustigoh.

-Opusti se, necu da te silujem. Samo htedoh da te pitam nesto. - rekoh joj kada je sustigoh.

Bila je zaista lepa. Imala je crne oci i crveni karmin. Nije imala neku sisu. Ali joj je noga bila reprezentativna.
Siguran sam da nije bila ciganka.

-Reci. Zurim. - kazala je blago nezainteresovano, nastavivsi da zuri nekud.

-Hoces da mi pridrzis glavu dok povracam? - upitah je.

Vec smo stigli do Madere, kada mi je dala odgovor na pitanje.

-A da se nosis ti u pizdu lepu materinu?! Odjebi ili cu vristati! - odbrusila je.

-Ok. Nemoj da vristis. - rekoh i bacih peglu.

Deo moje izlucevine pao je na njen nozni palac. Bila je lepa cak i sa ispovracanim palcem.

-Stoko seljacka. Ne moze devojka ni na posao da krene da je je savata neka pijana budala. - rekla je i konacno me ostavila u senkama mraka.

Bulo je 4 ujutro i ona je otisla na posao. Moguce da je radila nocnu u radio beogradu. Siguran sam da nije bila ciganka. Sigurno, sasvim sigurno - zena mog zivota.

Kako romanticno steta sto nema hepi enda(mislim bar da ti je izdrkala)

Bojane, sve su prave ljubavi tuzne.

paaaaaa nema ga... ali mogu da vam ispricam kratko ko bi to mogao da bude. :(

причај, и ја сам измислио! :Д

Пу Корнелије, ја ти још плус дао!

Нешто најмање далеко од жене мог живота је била једна цура што је ишла са мном у разред у гимназији. Упознао сам је тако што сам једног дана био до јаја надркан и она ме питала шта ми је, а ја јој рекао да одјебе. Није се много разликовало ни током следећих пар година до краја средње, с тим да смо били заједно скоро годину дана.

Нисам упознао жену свог живота, ваљда зато она то и јесте. Али упознаћу је за коју недељу, има концерат у СНП, па макар добијо забрану приласка лолол
Мада ће и она једног дана постати баба и престаће да буде жена мог живота. Туга.
Ех, Розго моја, није ни нама хот селебритијима лако.
http://pics.wikifeet.com/Jelena-Rozga-Feet-137990.jpg

pa, to je moja prva ljubav. zove se aleksa. bio burzuj pomalo. isao na neka fensi mesta, a najvise london. zbog toga sam ga mrzela. isli smo na dodatnu iz matematike zajedno, smejali se, druzili i tako... ali polako smo oboje postali ,,face,, samo je on bio veca, jer se smuvao sa nekom tamo levom. a ja zvanicno nikada nisam bila zaljubljena u njega. samo tada na dodatnoj. posle sam ga srela u srednjoj, ja se smuvala sa njegovim najboljim ortakom. onda smo se sretali na ulici, ponekad popili kafu, al ja posle dodatne nikad nisam bila zaljubljena u njega, nego mi bilo krivo ponekad, bila bi ljubomorna. mislim i on. onda sam stipendirala za london. tamo smo se sreli, i izvacarili lepo, al uso njegov cimer u sobu, i sve splaslo. posle on se vratio u bg, a ja nekad svratim ovde. ucim, a nekad i odem ovde na fax, imam nekog profesora kod koga studiram i u londonu, imam i drustvo na faxu u bgu, pa idem i u menzu, sve kao u londonu. i tamo ga sretnem. ali nikada, nikada nismo bili zajedno. uvek me podseca sta bi mogla da imam, ali prc milojko. JEBI SE ALEKSA! pateticno, zar ne? JEBI SE PATETIKO!

U butiku tog davnog leta 1997 god. primio platu, nabacio cvikere neke jebačke, jer sam ima'o masnicu na oku, od tuče u diskoteci prethodne večeri i krenem da kupim svetlo zelenu košulju kratkih rukava. Uđem u butik, a ono fina pička za pultom radi, al' oš kurac, nema broj za mene, sve neki XLovi. Tad mi moja sadašnja žena uvali neku teget bodi majcu ovako anoreksičnom, meni beše glupo da izađem a ništa ne kupim, i evo od tog dana u braku smo 14 godina.

Lepo je kada te zena prevari u samom startu Bojane. Treba to odmah zeniti, slazem se. Svo kasnije varanje bude kao odlazak kod zubara.