Prijava

Ово ме страшно интересује и имам теорију како је могао да је хтео...
Мада мислим да је хтео ал није се досетио овога чега сам се ја досетио...

Наиме, овако

Имао би на кити механизам на чијем би врху био продужетак, у сврхе назван "мини китица" који би био пресвучен животињском кожом зарад ужитка девојке, а с унутрашње стране би били провучени каблови који би били спојени са његовим главићем и слали електро шокове довољне да надражују исти...

Из чвабала би имао провучену цевчицу, за лилипутанске појмове цевчугу која би водила до неког складишта, рецимо неке флајке, не би ли својим, за Лилипутанце џиновским свршом, разјеб`о механизам а и одувао пола села...

Шта ви мислите јел пије воду?

Jebote fejse može i pornić da se snimi po ovom tvom postu lolo

Како мислиш да ли пије воду? Наравно да пије, без воде не би преживео. Само не знам чему оволики увод за тако просто питање.

HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHA!
Kolko tebi dosadno jbt.

мини китица

Pleonazam. :p

Па има смисла. Мада, ја сам мислио да је он искључиво дрндао пенис својом десном руком горе-доле, горе-доле. А сврш је бацао у море. Увек кад је свршио то га је одувало 34 метра уназад. Јбг, зајебано је кад си џин.
ЕДИТ И ето објашњења зашто је море слано, а не онај кит са китом на слици лололо

А сврш је бацао у море. Увек кад је свршио то га је одувало 34 метра уназад. Јбг, зајебано је кад си џин.

Нема логике да Гуливерова сврш Гуливера баца уназад. Велики човек - велика сврш, никакав проблем. Али је његова сврш била зајебана за Лилипутанце свакако.

Веруј ми брале! Гуливер је падао у несвест јер је то огромна количина сврша. Јадан он, никад није наишао на дојкару која би му задовољила критеријуме.

Капирам да је велика количина сврша. Али за лилипутанце, не и за Гуливера. Јер је Гуливер пропорционално велики. Јел тако Фејзвукманијаче?

Kukuruzni štirak. lololo

тако је, Свршу, логично да њега не баца сила уназад јер је он проорционалан... Али за Лилипутанце то је већ био проблем

Па пази, онај црња Мутомбе ил' како већ јебем ли га је имао киту од четрес САНТИНА!

И падао је у несвест кад баци сврш. А његова китурина није била преогромна у односу на његове размере. Тако да се сигурно то и ГУЛИВЕРУ десило, ако ме разумеш!

Да, али ми не знамо да ли је Гуливер имао абнормално велику киту у односу на своје тело, капираш? Шта ако је имао сасвим нормалну киту? Она је за лилипутанце свакако била велика, али то не значи да је била и њему велика. А Мутомбе је друга прича, сигурно.

Веруј ми брале! Гуливер је падао у несвест јер је то огромна количина сврша.

Ali Guliver uopšte nije bio džin. Liliputanci su bili patuljci. Pre bi trebalo da se bavimo problematikom njihovog svrša.

И то што каже Тетка Дрол.

У праву сте људи. Не могу да победим у расправи о свршу чо'ека по имену Сврш. И то Ждрепчева. Познато је да они имају мочуге.
А и магарци имају палице!

Dobro reče Drol, nije on bio džin, on je bio čoek ka i mi.

Kontam nešto... Onaj poglavica Liliputanaca, mislim da je on žrtvovao svojih 16 iljada najboljije žena da se oduži Guliveru. Poredaju se žemske, raskerebeče vagine i onda Guliver oplete svrš sa distance i stvore se mali Guliveri. Dal je to biološki moguće - ukrstiti tuljke i ljude?

Dal je to biološki moguće - ukrstiti tuljke i ljude?

Па наравно да јесте. Од чега би Барселона направила тим?

Kontam de je Guliverov spermatozoid bio veličine ko glava od recimo majmuna (liliputanskog majmuna), tako da nije mogo doplodi jajnu ćeliju liliputanke kojoj bi šukno kolotečinu u čku. Mm?

Možda je ipak spermatozoid bio manji...recimo ko orbit drops. Čak ni tada ne bi mogao doplodi liliputanku, ali bi zato mogle da ga sišu (mislim spermatoroid) NOĆIMA.