Prijava

Malo pre sam gledao blejda po ne znam koji put i primetio da cistokrvna vampirka kaze skloni te ruke s mene

Malo pre sam gledao blejda po ne znam koji put i primetio da cistokrvna vampirka kaze skloni te ruke s mene

Ok, dakle da sumiramo.
Srbi su vampiri koji se hrane bebama, u slobodno vreme su i nindže, bombaši samoubice i ratni zločinci.
Jebote, mi smo omnipotentna bića lololololololo

И најбољи смо што се тиче склањања лешева...

Srbi jesu bili međ' prvim vampirima al' nam je Brem Stolker ukrao tu titulu i stavio Drakuli.

gleo sam dosta bosanskih filmova u koim se spominju srbi, a nista manje ih nema i u hrvatskim

Seljo tvoj humor me baca u depresiju

Ozbiljno :( E jebacu mater onom irfanu mensuru, uzo mi je 2000 evra za casove duhovitosti al vidim da ne delue

Eво један занимљив случај, додуше у питању је документарац али с обзиром да се не бави директно нама већ смо само поменути да га наведем. Наиме, ради се о Michael Palin: Around the World in 80 Days. Прилично је био популаран а снимљен је пре грађанског рата у СФРЈ. Да сад не дужим у 7 епизода је снимљена Пелинова авантура пута око света. И негде пред крај последње епизоде су га питали шта му је најјачи утисак оставило а он је вриштећи од смеха имитирао неког пијаног југословенског морнара уз опаску да се нада да овај серијал неће гледати неки Југословен. А у ствари у једној епизоди је био на броду са неким нашим Србима и пио неку шљивовицу све у свему било је весело. Значи нису они били у стању да разликују Србе од Хрвата све су за њих то били Југословени, Тако и сада просечан грађанин зна да је овде био рат али не зна ко је баш ту кога и због чега нити их занима. Неки моји пријатељи који су били у Америци кад су рекли да су из Србије они су то мешали са Сирија, Сиберија...

sinoc je bio film Blejd gdje ona stara vampirka prica srpski, makar se nadam da je srpski, jer ne mogu da zamislim hrvate kao drevne vampire :)

Postovah vec to Eclipse :)

У неком филму са Жан Клод Клод Дам Жоном, неки турнир је био (за дивно чудо) и неки лик каже, док гледа фајт: "Прво ће да га бије, а онда ће да га кара"

U istom tom filmu kad on u dukserici bježi od njih oni govore "Puši ga mamicu ti jebem"

Војо Говедарица.

The Chethinks- Fighting Guerrilias

Film iz 43'. Kažu da je bio veliki hit u Americi. Voleo bih da odlgedam taj film. U tadašnjoj Jugoslaviji Tito je zataškao taj film i nije se prikazivao jer je veličao Četnike i Dražu Mihajlovića

http://en.wikipedia.org/wiki/Chetniks!_The_Fighting_Guerrillas

JUče gledam film London Boulevard i spominje lik lude Bosance. Kasnije se pojavi ludi Bosanac i druga rečenica mu je:"Ubijao sam bebe". Jebem li ga, ali koji kurac? Više mi je pun kurac toga.