Prijava

gledala sam taj dube...
.......
Ničija zemlja- kakva glupost.

O filmu Ničija zemlja ne želim da trošim riječi, toliko je glup.

Kad bih pogledao sve filmove gde se Srbi spominju verovatno bih ispalio sebi metak u glavu. Nije ni cudo sto misle o nama ko zna sta. Blage veze nemaju. AAAAAAAAAAAA

U filmu "Next" pojavljuje se u dva navrata Sergej Trifunović, gde glumi nekog snajperistu šta li već, i prilikom promašivanja glavnog nam glumca Nikole Skejdža izgovara: A u pičku materinu!
E sad, nigde se ne pominje da je Srbin, nit Srbija uopšte, al bilo mi nešto milo da ga čujem u sred američke limunade.

nie film al jeste igra

http://uncharted.wikia.com/wiki/Zoran_Lazarevi%C4%87

jebo mi je kevu u zadnjoj misiji i mogu vam reci da je on bio na kosovu mi sigurno ne bi izgubili

У сери "Burn Notice" у 6. епизоди 5ог серијала Срби откупе неку беспилотну летелицу коју је хтела ЦИА. Они се договоре да нас зајебу и отму нам на превару и пошаљу нарко картел на нас. Наравно ми смо поред свега тога и шверцери оружја. На крају пола су нас побили а пола затворили...

е синоћ сам глед`о неки филм са Днијел Крејгом, где га неки Драган, луди Србенда малерише

Šakale, bilo je već na prvoj strani o tom filmu. U pitanju je Layer Cake a Dragan je u stvari Dragan Mićanović aka The Filozof iz "Lajanja na zvezde." Sve u svemu prilično dobar film a i Dragan je prenadrkano zajeban snajperista na sasvim pozitivan način, čak prejebevajući i Krejga u jednoj sceni, što će reći da je i pametan što je sasvim kul. E sad, što se tiče same teme, da ne bih redom nabrojavao filmove mogu samo da pohvalim i preporučim chetnixploitation kao vrhčinu od bloga koja se bavi čitavim spektrom eksploatacije Srba kao dežurnih "bed gajza" po kojekavim izdrkotinama za koje bi predstavljalo uvredu nazvati ih filmovima, počevši od holivudskih pa sve do onih iz bratskih nam zemalja. Znači kida! A evo i na početnoj stranici se nalazi članak o prethodno pominjanom Mirotvorcu.

Ma ne samo Srbi, u svim filmovima, svi pripadnici Slovena su skoro uvek loši likovi...

Je l' neko pomenuo onaj film gde glumi Žan Klod Van Dam? Ima jedan deo gde neki likovi, Srbi(ili muslimani, nisam siguran)koji su došli da ga vrate u legiju stranaca kažu "prvo će da ga bije a posle će da ga kara", tako nešto.

Је л' сам се ја истриповао или у једној сцени филма Плажа, са ди Капријом, сви они људи у оној соби понављају реченице на српском?

http://www.zvornikdanas.com/2011/12/dzon-travolta-veceras-stize-u-sarajevo/

Kako piše Sarajevo-x, planirano je da Travolta, zajedno sa glumcem Robertom De Nirom, glumi u nadolazećem filmu “Killing Season”. Snimanje treba da počne 16. januara 2012. godine.

Priča prati američkog vojnog veterana (De Niro), koji živi u udaljenoj planinskoj kolibi. Veteran se neočekivano sprijatelji sa evropskim turistom (Travolta), koji mu dolazi u posjetu. Sve izgleda idilično dok se ne otkrije da je turista ustvari srpski vojnik u potrazi za osvetom. Nakon tog saznanja njih dvojica počinju otvoreni rat u surovim vrletima Apalači planine.

http://www.imdb.com/title/tt0087188/
Фелинијев филм у коме се, након Аустроугарске објаве рата, Срби укрцају на италијански брод...Шумадијска одела, оно кад погледаш одмах би реко да су Срби, али очајан нагласак ('''Хоћеш мог детета?'') и не бих баш реко да међу Србима има толико Цигана....

Neka brlja od filma koja je bila pre oko godinu dana na Pinku. Džef Goldblum i ova riđa se jure sa nekim Srbinom, kradljivcem umetničkih dela, koji se zove Zoki Budak... I naravno, crnac je.
http://www.youtube.com/watch?v=RmaoAL_AQVY

Duh iz nargile
Malo pre sam gledao blejda po ne znam koji put i primetio da cistokrvna vampirka kaze skloni te ruke s mene

I ja sada. Oduševila me žena. :)

Jebote Kole od kad je taj post? :)

U Petom Elementu ona likusa se zove Plavalaguna, a plava je. Mislim ne pominjemo se mi direktno ali eto.

A u ovoj novoj "Nemogucoj Misiji" na kraju filma Tom Kruz ili onaj drugi baja kaze : "Ubio sam sestoricu Srba i spasao zenu. Dve muve jednim potezom". Pa ga pitaju je l' bilo neophodno, a on kaze nesto u fazonu nije bilo na odmet, cini mi se. Stoka sajentoloska.

Jebote Kole od kad je taj post? :)

Prošle godine, sa prethodne strane. :))

Samo sam guglovao tu rečenicu i izbaci mi taj post na prvoj strani.