Prijava

Recimo, ako je jedna lampa riknula, možeš da ga opraviš za soma i po dinara.

Sale, ja bih odmah kupio nov monitor.

Celtic, opravio sam jedan i imam.
Ovaj mi da opravim i utopim.
Ali ne daje nista, nit da svetli lampica da upaljen nit slika nista.
Jedan kondezator je naduvan..

Najčitanija tema o tehnologiji, pa ću ovde.
Zna li iko neki program za vraćanje ili popravku oštećene slike, tačnije njih 4 komada. Na maturi sam se svojim fonom uslikao sa dva jako dobra druga, pogledao sliku, dakle otvorio je i kad sam izašao iz slike i kasnije ponovo otvorio desio se bag, oštećen format. Ni preko painta, fotošopa, dakle ničeg ne može da se vidi. Piše "no previous available" kako već.
Dižem ruke od svega polako, ali drage su mi slike bruka.

Sale, nismo se razumjeli. Ja sam mislio da onako kupiš nov monitor, bez nekog posebnog razloga. Imam kompulzivne misli da ti MORAŠ uzeti taj monitor. Ne shvataj to lično, jbg, samo me ispoštuj. Hvala unaprijed.

Pa treba ti specijalizovani program ovog tipa - http://stellar-phoenix-jpeg-repair.en.softonic.com/

Ne znam da li ovaj valja, nasumice sam ga odabrao.

je l jebeno naučiti PHP i HTMP? neki moj ortak naučio za 3-4 meseca (mada ima maha za to). Sad radi projekte na freelancer.com i zgrće 300-500 $ mesečno. Pratio bih njegov primer, pa pitam ako neko zna PHP, da li zaista uz dosta truda može da se nauči za par meseci?

Za par meseci nešto najosnovnije.
Pitaj uostalom drugara kako je učio

PHP i HTMP

HTML

Thats it for lesson one. :D

Kako da otvorim .gdb file a da radi sigurno imam, preko 30 programa instaliranih nijedan ne moze lepo ili nece uopste.

javljam se sa 32 bita samo

Kupio si blutut-stik i ipak si reinstalirao sistem?
o_O

Ma svakako je bio u haosu, nisam mogao da otvorim neke brauzere bez da se totalno sjebe ceo komp. Ovo mi je bilo usputan povod.

Jel zna neko sto nakon podizanja sistema kad idem u bios da podesim normalno da botuje prvo sa harda mi zabode bios i ne mogu nikako da sacuvam. Dakle sve normalno radi al kad udjem u meni za save on mi zabode i tajo 567 puta...

Kada pokušaš da sačuvaš BIOS postavke, BIOS Setup zakuje?

Koja je tačno ploča?

Pogledaj ovo npr: http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-1817217/bios-boot-order-saving.html

uspeo sam, hvala u svakom slucaju...

Instalirao novi windows, ne radi zvuk. Probao sve, nece...

HTML

Thats it for lesson one. :D

P je blizu L, tako da ne znam uopšte kako ti palo na pamet da sam mogao da napravim takvu idiotsku gresku, a ne da je u putanju greška u kucanju :P HTML se radi u srednjoj, boktemazo, barem osnove.

Elem, već sam se ovde žalio kako ne mogu da nađem flet kabl između matične i switch board-a (laptop). Pre par dana, keva nađe nekog njenog poznanika kod kojeg je ostao komp koji je popravljen za mesnu zajednicu (keva glumi ludilo, kao sekretarica u MZ, pa je tako i došla u kontakt s ovim).
Predloži ona meni ja njega da pitam da mi nabavi flet kabl. Ja došao kod njega s kevom, objasnim problem (izuzetno flet, laptop je ispravan). izvadio još pre toga switch board i vezao za njega flet kabl da vidi koji je u putanju. On meni, ostavi laptop, ovo je opuštencija neće te koštati ništa, znamo se. Ja reko dobro, mada sam samo hteo da kupim flet za nekih 500 đunti (koliko bi i trebalo da bude maksimum?)
Zove on mene sutra "popravio komp" (našao flet i povezao), zove mene i kaže 2 soma. Ja ga iz momenta oterao u 3 pičke materine. Prvo rekao neće da košta ništa, drugo ja mu "dijagnostikovao problem", treće ja sam sam znao da povežem jebeni kabl, molim lepo. Tražio ja da mi vrati lepo laptop kakav je bio, a što se tiče para može da ga popuši. (Što je najgore, dogovorili se moja keva i on doda na račun od kompa za MZ, ja ništa ne plaćam, a on za posao koji je rekao da neće naplatiti može da uzme neku kintu. I sve je to bilo ok, dok on nije rekao da neće pare da primi na račun već na ruke, tako da što se njega tiče, mi možemo da damo u kešu 1800 a ovi iz MZ mogu da se jebu jer "ne prima pare na račun").
Tako ja lepo uzeo svoj laptop nazad, ovaj ga izdućkao za 1800din (koje je realno mogao za dž da dobije) i sad sam naručio iz KIMTEC flet kabl na kućnu adresu za 400din+ poštarina. Ne dam lopini ni cvonjka više nego što zaslužuje.
Nisam imao pojma de ovo da napišem i što pišem, al ajde da vidite kakve sve bagre ima.

I MENI TO BILO BRTE. INSTALIRAJ DRAJVERA ZA ZVUK OPET.

Naci stoji mi tamo x, skino drajvere sve, a kao fali neki al nece da ga nadje. A na ono drugo sranje pise kao da nije ukljucen zvucnik tj ne prima signal. Pa da ti jebem mater

Naci ide apdejt, valjda tu nadje i drajvere al sumnjam. Govno