Prijava

De nije najbrzi, ja licno testirao.

Isti torent, sa razlicitim torent klijentima skidao je ubedljivo najbrze.
Sa ovim komercijalnim uTorentom i Bittorentom (koji su BTW IDENTICNI) skidalo na 70% brzine za 15 minuta. A ovaj qbit torent za 3 min nabije na max i ne mrda odatle.

Doduse, meni je glavna prednost to sto je mnogo manji od ova dva. Ona dva kad krenu da siduju na komp mogu da zaboravim (da, jeste kanta), a sa ovim i zaboravim da je ukljucen.

tripuješ se, sve ti je do seedersa

Makaronac
tripuješ se, sve ti je do seedersa

Bic pliz, secam se kad je rikno Gandolfini, svi navale da skidaju sezone Sopranosa, 2puta vise licera od sidera, ja pustim torent i sacekam 10 minuta, skidam na max jebe mi se.
Ostali sa tim "fensi" programcicima skidali sezonu po par dana, a ja za 4 sata.

ti si specijalac onda

troluje 100%

bar se nadam da troluje...

Koji je najbolji miš za fps shooter do 30 evra. Šaka prosečna/velika.

Random kinez od 500 kinti

Istina je za Qbit torrent. Ja sam ga koristio pre neku godinu, jedno vreme. Iz nekog nepoznatog razloga skida maksimalnom brzinom i ne jebe ništa drugo. Ne možeš da pokreneš brauzer, fejsbuk i te stvari. Samo ako limituješ dl speed. Baš izvlači 100%.

Ima li neko da mi objasni kako se rukuje Garenom+ pošto me jebe i to lepo. Skinuo napravio akaunt al fali games dugmence. Škk?

ne zna ti to niko ovde. idi tamo di su ti rekli da to može, nemoj nas opterećivati time

Ima jos neko predloge za sluske za fon da i komp da mogu, do 8k nekih ako moze da ima i mic ugradjen (vecina ima koliko se secam :D), znaci sennheiser, sony, skullcandy, audio tehnica, sve zivo sto mislite da ima dobar kvalitet ali da nije pre glomazno i da moze ono uz neku laganu setnju da se koristi da slusam ziku i te munje.

Cini mi se da imas u novom svetu kompjutera test za par slusalica pa pogledaj. Nego, desava mi se ponekad da dok mi je komp upaljen na lap topu me jebe net, sta moze biti? I pobekad se desava da mi na kompu se prekine net na kratko ( pojavi se ona zuta ikonica) pa proradi a ponekad i ne proradi pa ja na kompu iskljucim modem pa ga ukljucim i proradi, sta moze biti?

Hvala na preporukama za mis O.o Našao A4 tech

Nadimak ko nadimak, idi na sajt http://www.artistsystems.net/mex/kategorija_sa_artiklima.php?glavna_kat=23&kat=60 i zanemari što je delimično hakovan od strane preprodavaca vijagre, skeniraj ove što ti cenom odgovaraju, prelistaj recenzije i idi kod njih u radnju, može da se proba, pa proberi koje ti legnu

edit: lol, ja mislio da mi je sajt pojeo post, a isto ovo sam pisao na prethodnoj... zaboravi...

Je l' koristio neko ovo sredstvo za ciscenje monitora itd ? Ako jeste, je l' lepo cisti?

Ja do sad koristio neko GEMBIRD-ovo, dobio ga sve u paketu sa krpicom za 400 dindzi, traje mi vec 3 godine skoro lol nego nema vise taj da se nadje.

teraj se dalje, nemoj da nas zajebavaš sa takvim pričama

Imam Kingstonovu microSD karticu od 8GB Class10 i sad ona radi u Samsung Galaxy Gio-u, ali mi ne radi u LG L9 II, ni u Huawei Ascend Y530.
U prvom kaže da je SD Card Blank kao, u ovom drugom kao Damaged SD Card. Otprilike isto.
Formatirao, jebavao šta je sve moglo i ništa.
A radi mi profi preko Card reader-a na laptopu i u Gio-u.

Zadrži Samsung i laptop, baci LG i Huawei.