Prijava

molim

Kaže: Ok, hvala celt.

Otkad sam stavio SSD u komp, komp radi super, ali zato mi je transfer cega god preko USB-a (bilo na fles,telefon itd) do jaja spor. Znam da sam nesto ukljucivao/iskljucivao preko command prompt-a kao da bih optimizovao SSD, da nije zbog toga nesto? Imam i Samsung Magician koji me iglavnom samo smara jer sam sve vec rucno odradio? Da ne jebe on nesto?

Ako je USB 2.0 onda verovatno ne može brže.

Ma imam 3.0 portove, ali dzabe kad su to flesevi koji nemaju neku veliku moc transfera. Kingstonovi su svi, ali opet... Stvar je u tome sto je pre, dok mi ssitem nije bio na SSD-u i dok nisam imao SSD, transfer na fles memoriju bio, pa recimo skoro upola brzi. Nesto sigurno koci... Citam sad nesto po netu, write catching nesto treba da l' da se iskljuci ili ukljuci, a ja znam da sam oko toga nesto cackao kad sam ,,optimizovao" sistem za SSD...

Otis'o sam na posao, dajte neke ideje ako imate, procitacu kasnije...

Postoji li nacin da se upamti sifra za fejs recimo cak i ako se ne klikne na ono "sacuvaj". Recimo da neko dodje kod tebe i uloguje se na fejs na tvom kompu ali ne zeli da zapamti sifru, kako doakati tom problemu koji muci jednog mog dobrog prijatelja ne znate ga vi a dobar ko leb, i sad hteo bi da vidi sta mu riba radi na fejsu, da li ga vara, sa kim se dopisuje drolja raspala popizdece coek skroz?

Scouser treba ti keylogger.

Zamisli uzme joj šifru preko keyloggera a ona uključila ono preko smsa da joj stiže kod kad se loguje lolo

Kako to funkcioniše..ne znam jel namestila to da joj stiže na fon kad se uloguje :(

Ako je toliki gik, bolje beži na vreme.

Ako je toliki gik, bolje beži na vreme.

Lololo

treba mi preporuka za servis laptopova u beogradu
treba da mi se repastuje GPU.
u ovlasceni servis necu da ga nosim jer ce da mi uzmu 30 evra samo za dobar dan.

hvala

Uzeće ti svako toliko. Daj nekome ko zna, nemoj da plačeš poslije.

VelkaK, repastovanje nije komplikovano ni skupo ako si vičan šrafcigeru, problem su rizici da uništiš laptop. Od statičkog elektriciteta, preko pucanje štampe u nekom srednjem lejeru matične, pa do sjebavanja flet kablova prilikom rasklapanja sklapanja.

Ne preporučujem ti da daješ svakom ma koliko bio jeftin. Moraš da imaš garanciju da će ti laptop vratiti u POTPUNO ispravnom stanju. Čak i tada se može desiti da laptop neš viđet nedeljama, ako nešto zajebu. Ako je neki noviji, to ti ne gine.

Pretpostavljam da ti se grafika greje(a CPU ne?).
Prvo probaj sve drugo. Ventilator , prašina... digni sistem s DVDa, USBa, pusti generički benčmark pa gledaj dal i dalje pregreva.

Laptopi su džabe kad ih kupuješ u odnosu na troškove eksploatacije/servisa, ebg ...

Da li postoji neki softverski alat koji omogućava vezivanje komandi za četvrto i peto dugme na mišu (back i forward dugmići)?

Oću da udesim da kad stisnem i back i forward istovremeno da mi odradi ctrl+w komandu, odnosno da zatvori trenutan tab u Hromu.

edit: ovaj miš je u pitanju
http://www.gigatronshop.com/misevi/genius_dx-7100_5-button_blueeye_mouse_blackred_-_31030060101-12422

Zar ne možeš jednostavno kliknuti midl klik, iliti kuglicu i zatvoriti tab?

Može, al mora da se digne kursor do kartice tog taba i tek onda midl klik... Stvar je u tome što uglavnom imam gomilu otvorenih tabova i jako često zatvorim pogrešan, a to se ne mere desiti sa ctrl+w. Al opet, ne volim da vadim ruku iz gaća samo zbog toga, lakše mi mišem to obaviti ako je moguće.