Prijava

Najbolji tablet oko 10 hiljada dinara?

узми Мајкрсофт Сурфејс 1 рт, имаш га на КП за осамдес евра

Maestro, to treba u sirotinjsku spiku

Jebo mater vama sve sirotinjska marka pa i lenovo. Sve neki milioneri na sajtu

Maestro, jel valja tablet, koliko si ga calenzovao?

Tablet je inferioran u odnosu na MacBook Air, kako god da okreneš lol

E jbg sada, Eleče, napadaš jadni mali tablet teškom artiljerijom :-)

Nakon instaliranja svih ponuđenih apdejta za Win7 i odgovarajuće procedure posle toga, komp je počeo užasno da laguje i da mu se rad svodi na 90%+, iako ništa nije otvoreno. U čemu je problem?

Prva stvar je da je malo pretrpan koječime tako da bi mogao malo da pročistiš hdd, ideš na C particiju desni klik, propetis, disk cleanup, pa posle opciono i na clean up system files, to ako nisi nisi čistio otkad si uzeo komp ume da se nakupi i po 9-10 gb kojekakvih podataka.

http://i.imgur.com/dkNLRNf.png

aj ja sam pre 2 dana brisao pa ima mizerno malo.

Skeniraj da nemaš slučajno nekih virusa.

Kucaš %temp% dole u start search-u i pobrišeš sve iz foldera koji ti se otvori. Zatim postupi po ovom uputstvu https://support.microsoft.com/en-us/help/12373/windows-update-faq i pobriši sve apdejte od dana kada su nastali problemi, mada najbolje bi bilo pobrisati kompletno đubre, ionako kurcu ne služe. Onda ugasi apdejt u kontrol panelu, ugasi ga u servisima i restartuj komp. Ako ne pomogne, ne gine ti reinstalacija.

Inače imamo i bolji windows od vas u Bosni looool

Stig to isto radi i ovo što sam mu ja rekao xd

Ma ne verujem ja u ta njihova čišćenja dok ne vidim nešto i ne pritisnem shift+delete, onda znam da je obrisano.

To stoji xd. I ccleaner radi dobro posao.

Ja u mozili stavio da briše komplet history posle gašenja, milina. A izgleda da windows 8.1 i 10 u kombinaciji sa ssd-om dobro čiste kojekakvo đubre.

Makarone, čim instaliraš Win7, gasi apdejt. Zapravo, ja bih na tvom mjestu reinstalirao sistem svakih 7 dana, čisto preventivno :-)

Ma znam bolan, uvijek stavim da me obavještava, ali ništa bez moje dozvole za instaliranje. No reko da vidim šta je sa totalnim apdejtom, pa se ovo desi i reko da pitam. Reinstalirao sam ga ja ipak, brzinski mi je to, sad je sve ok.

Ja gasim Windows Firewall i instaliram Comodo Firewall. Kontam, pošto ne instaliram apdejte za njega, logično da je loš, i bolje ovako neki da skinem sa redovnim apdejtom. Da li mi je to pametno?

Mimo Comodo Firewall-a koristim Nod32 kao antivirus.

Kakav Windows 10 je? Hoću instaliram, a nisam siguran dal šljaka ljuto. Sve preporuke (pa i skečevi) su dobrodošli.