Prijava

покушаћу сутра, сад сам изашао из игре. хвала маћорееее

Дајте неке играче за Звезду

Probaj Zakariju Bakalija da dovedes. Ne znam koliko je realno da dodje u zvezdu iz PSV-a, ali ima 16 godina, pa mozda moze nesto da se iskombinuje :)

U zvezdu oce da dodju sledeci igraci:
Milan Jovanovic; free
Nuno Gomes
Vincenzo Iaquinta
Brahian Aleman
Zarko Udovicic
Ejike Uzoenyi

Imas ovde dosta igraca koji dolaze u nase lige: (samo moras biti registrovan na serbian fm da bu video)
http://serbian-fm.net/igrai-za-ex-yu-lige-vt10555,20.htm

Дајте неке играче за Звезду

Јовица Василић из Слободе десни бек
Милан Родић Зенит Леви бек
Никола Антић рад леви бек
Александар ФИлиповић јагодина штопер
Вук Митошевић јагодина везни
МАРКО ПАВЛОВСКИ позајмљен у порту али у 2. сезони може да се узме
УРОШ ЂУРЂЕВИЋ Рад нападач

итд

Napisao sam ja pre par strana. Dovedi sledeće igrače na pozajmicu Stefano Denswil, Mitchell Weiser, Geraldo, Yordy Reyna, Nicholas Blandi, i Pierre Emmanuel Hojbjerg, od ovih na free koga god da dovedeš brzo propadaju, tako da ti to baš i ne preporučujem, a imaš tu Nadarevića, Laneta, Seitaridisa, Bumsonga... Đurđevića nema šanse da dovedeš, jedino u drugoj sezoni, a od tih naših igrača niko nije baš jeftin, Vitas je mnogo dobar, iz rada ima inače pun kurac dobrih mladih igrača. Anthony Lozano, špic 600000, nema neke ocene ali dobar.

Ja poceo ponovo, FM12 naravno, uzeo aston vilu, uvalio odmah benta celziju za 22miliona kesa, od uprave dobio 18, kasnije jos par miliona kao popravila im se situacija, pa onda rokao na kredite jovetic, eriksen, taarabt, shawcross, stizu boccheti i rafael, za sad sam oko 10. mesta sto sam i obecao upravi, juce i prekjuce igrao od 2 do 8 sad sam na polusezoni, igraju ko retardi ali skockacu ih kad-tad.

Na fm 12 uzimaj Fakunda Fereiru, Erika Toresa i Karlosa Fijera uvek, s kim god da igraš.

ma dovodim samo kvalitet sad, ali pogledacu ih, toresa i fijera znam ovog prvog jos nisam koristio

Фала браћо ♥ ♥ ♥

I Jaja Sanoga obavezno.

Đurđevića nema šanse da dovedeš

Ја га увек доведем у првој сезони, 1,5 милиона нешто на рате од тога и дам му мало јачу плату (20ак иљада) и клаузуле и увек испали и бајерн и остале великане.

Ma on je smejurija! Ivan Saponjic iz Partizana 16 god. ubica! Fazon vec posle prve sezone ima bolje ocene od Danka i Skulete a za 3 dakle sa 19 je otprilike ko Baloteli sad. Imam Drim tim sa talentima
Aleksic
Ivan Obradovic, dva neka stranca mlada na stoperima (jedan cak iz Barse, opak talenat) desno neki alzirac ubica. 21 god a cena mu poale prve sezone 4.1 mil
zadnji vezni Markovic i Gudelj
prednji vezni Ninkovic, Zivkovic, D Pantic
i napred Saponjic
fazon kad je prelazni rok ne mogu da se odbranim od silnih Bajerna, Reala, Barsi, Pszova...

Ja sam sezona 2024/2025, zadnjih pet sezona sam u Šalkeu, za to vreme uzeo dve Bundes lige, jedan Kup, dva Superkupa i dva Kupa UEFA. U LŠ nisam išao dalje od osmine finala u tri sezone.

Prvi put kako igram FM14 imam špica ubicu - Osval Arijeta, ove sezone lik je dao 47 golova u svim takmičenjima, 34 u ligi. Pored njega, još dva igrača svetske klase - AMC (ap) Antonio, doveo sam ga za 7,5 mil čim sam preuzeo Šalke, trenutna tržišna vrednost 55 mil i Tijago Fernandeš MC (dlp). Gorecka i dalje ne vadi, ali Hevedes je šampinjon, jebe i u 36. Kad me ne bude mrzelo baciću neki skrinšot.

ArminVanBuuren
Ja poceo ponovo, FM12 naravno, uzeo aston vilu, uvalio odmah benta celziju za 22miliona kesa, od uprave dobio 18, kasnije jos par miliona kao popravila im se situacija, pa onda rokao na kredite jovetic, eriksen, taarabt, shawcross, stizu boccheti i rafael, za sad sam oko 10. mesta sto sam i obecao upravi, juce i prekjuce igrao od 2 do 8 sad sam na polusezoni, igraju ko retardi ali skockacu ih kad-tad.

za 4 dana jebena, skoro sam zavrsio drugu sezonu, igram po 10 sati dnevno jebala me zaraza...
zavrsio sezonu 7. ali tesno svi smo tu jaki i njukasl i qpr bili siti 9. mislim da je bio, hitno mi je trebao golman probao sam akinfeeva ali on ne mrda iz rusije, pa kurtoa kad ono kurcina, i vratim se mom mezimcu ter stegenu nekako ga potpisem i odlican je kao i uvek, ciarana clarka sam poceo da guram u prvi tim , rekoh aj bar jednog da razvijem i zadrzim od aston vile, gabi agbonlahor najbolji igrac bio tu je i nzogbia, druga sezona pocnem dobro dobijem celzi na bridzu i zaredjam dobrih rezultata i zadrzim se u top3 neko 8-9 kolo i onda krene jebena serija gubim kod kuce od poslednjeg i jos nekih fenjerasa skenjam se na neko 6-7 gde i ostajem, ima jos 8 kola rokam se sa liverpulom za 6. sto sam i obecao upravi, ali obezbedio sam LE osvojivski capital one na penale protiv celzija, eriksen moj mali poceo da se razvija i ozbiljno igra, gabi i nzogia standardno, doveo sam i radju naingolana nije los ono dok ne nadjem boljeg, rafael ubica ne beku, kao i stoperi shawcross i boccheti bombarduju glavudzama, warnock na levom beku malo zajebava malo igra ode na kraju sezone ove nece da produzi treba mi neki levi bek da je dobar u skoku ali i ofanzivno, jer skokovima me jebao warcnock,u spicu jovetic zajebava, povredjuje se a i igra toplo-hladno, greizmann kako kad valjda se nije jos navikao,taarabta sad i retko stavljam ode na kraju sezone, poceo sam da ubacujem ocamposa i fierra na pocetku u ovim kupovima, a posle zbog povreda malo po malo fierra u prvu na spica, i za 5-6 utakmica dade 10 golova fazon najvise od svih, dok je joveta bio povredjen 3 nedelje sjebao mu totalno skor...
PLaniram znaci levog beka(da je dobar u skoku), MC probacu moutinha ili jamesa rodrigueza pa nekako da ga teram na MC , DMC neki predobar, i spicina ubica, mada mozda ce joveta da sazri sad a tu je i fierro...

pikaj 12 u lanu, može opušteno. ja s ortacima stigo do 5. sezone, uzeli smo udineze (ja), ovi ostali napoli, đenovu i fiorentinu.

ne mogu ekipu vikendom da skupim za fudbal sat-dva a ne da igraju ovo po ceo dan, a ne rade nista degenerici jebeni

To je takva gotiva, samo sam kratko igrao to sa ortacima, ali bude mnogo do jaja.

kako funkcionise to ukratko ?
Moraju da budu oba igraca onlajn da bi se odigrala tekma ?

napravi se server, rešiš ko će da bude glavni komp, i dok admin-server ne loduje sejv svi ostali mogu da ga puše lol. posle adminovog louda, ostali idu na taj isti loud gejm i krenete da pikate.
otprilike ide ovako: loduješ, gledaš igrače, postavljaš taktike blabla, klikneš na kontinju, pisaće vejting i dok svi igrači ne kliknu na kontinju, e onda kreće novi dan ili već šta je po redu. namestite, odnosno admin našteluje da svi igrate tekme istog trenutka prilikom pravljenja igrice, inače ćeš se načekati dok ne dođe red na tebe.
u suštini, pičkin dim.