Prijava

baba,opsednuta čišćenjem, izidje u hodnik sa trulex krpom i riba ljudima vrata,kvake,pragove,gelendere. kad su jednom u sred zime krenula vrata da mi se tresu u šes ujutru jer su tog dana moja vrata bila na redu umalo joj nisam panaiju kuvala naredni dan. dohvatila sam kišobran, reko neko obija a teže oružje nisam imala, cimnula vrata a ona opppp pade ko sveća od straha i dinge glavom o gelender.

Ima jedna baba u mojo zgradi, gadja mene i druge paradajzom ka igramo fudbal, a jedni se mlate casama pa se karaju

Au, kad sam bila u dvorišnoj zgradi, svakakvih je ludaka bilo, ne daj Bože nikom. Dva komšije su se večito svađali jer je jedan uzimao da vari lim u dvorištu i da se dere i priča (narušava kućni red, jelte, mada ga u toj ulici gotovo i nije bilo, sreeeeća pa sam se preselila), i sad svađaju se oni jedan dan, ovaj što zavarivao bio malo popio i poteg'o nož, i izbodoše se oni. Čudo kako nije bilo ozbiljno. Bio je i pored nas neki deda sa 15 kerova, vozio motor do osamdesete godine.

Da, bio je i neki lik u mom sadašnjem naselju, jednom kad sam šetala psa, još onog starog, i sela na klupu kod suvog mosta. Bio mi ličio na onog iz Dosijea Iks, od ona tri, onaj što je uvek lepo obučen. I stao da priča tek tako o iluminatima i koječemu. Negde kod sugestivnih imitatora delta i teta talasa kojima nas kontrolišu dok spavamo (čak je i pogodio talase koji su na spavanju) sam ga izgubila. Čak bi mi bio i simpatičan, nije izgledao kao loša osoba, da nije toliko pogubljen i da nisam bila prestravljena kada mi tako neko nonšalatno dođe, pita sme li da pomazi psa i onda sedne i počne da melje o nečem drugom što nije očajan pokušaj muvanja ili prazna priča o tome kako pre dvajes godina nije bilo ovako toplo.

Oghma, asylum

asylum

Dvorišna kuća. :P
http://memecrunch.com/image/507beb79afa96f4175000084.png
Hehehehe, na kakve sam ja likove naletala, u stvari mislim da su oni na mene, majke mi, izgleda da sam i sama neki degenerik, a pogledaj ovaj drugi primer što sam se setila.

P.S. Hahahahhahah, iskidah se na avatar, hahahahahahaha, jebeno.

Ne znam kako da odgovorim na ovaj drugi primer, veoma si neobicna. Avatar, i ja se kido, al ne znam dal da ostavim ovo za dinkica.

Ne znam kako da odgovorim na ovaj drugi primer, veoma si neobicna. Avatar, i ja se kido, al ne znam dal da ostavim ovo za dinkica.

A jel znas ko je lamarr?

Ne znam kako da odgovorim na ovaj drugi primer

Iskreno, nisam ni ja znala. Sem da ako nas stvarno kontrolišu jako su detaljni, pošto se ti teta talasi javljaju normalno samo kod beba, a kod dece i ljudi samo ako pate od teških emocionalnih problema.

Avatar, i ja se kido, al ne znam dal da ostavim ovo za dinkica.

Ako aludiraš da je normalna head crab napala Dinkića, uzalud se nadaš. :D

A jel znas ko je lamarr?

The one I can pet, a da ne postanem zombi? :3

Prvi put "srecem" gejmerku, verovatno przis neke igre?

Sve delove HL-a sam odigro, jedva cekam 3. Moram da stekam lovu za nov komp. Verovatno ce da bidne nesto revolucionarno u vezi grafike, kao u 2 delu. A tek alyx......

Određenim sam naročito lojalna. Halfić jedna od njih, prvenstveno zbog toga što sam to pičila sa jedanaest, pa mi se uvuklo pod kožu, uvek mi se Gordon sviđao i kako sve svoje obrazovanje koristi da pritiska dva tri dugmeta. :3 A Elder Scrolls je prerastao u fanatizam. Rather sad, really.

Eeeenivej, lepo je bilo pričati sa tobom, idem sad da.... spavam? Laku.... Dan? Mislite o teta talasima.

au kod mene čega sve ima...dobro da sam osto normalan...dole u zgradi živi porodica kompletni degenerici.
Žive u gradu, a našli su neku zemlju tu u blizini i napravili su baštu ogromnu, skoro hektar zemlje, u podnožju tvrđave...uzeo on to i obrađuje nema veze što nije njegovo, i od toga žive. Ima da ga prijavim inspekciji, al to je zato što sam loš čovek. Uglavnom imaju dve ćerke, jedna oko 40 godina, druga 25. Inače nikad u životu nisu izašle naveče u grad, puštaju ih samo do prodavnice ali da idu zajedno. A do pre par godina i kad idu u radnju koja je nekih 200 metara udaljena, iza njih ide debela keva bumbar na nekih 50 metara.
Ponašaju se ko da žive u sred sela, zauzeli su i dobar deo dvorišta zgrade koje je dosta veliko i tu odlažu svoje usrane poljoprivredne proizvode. Inače imaju neki trip da će neko da im jebe te dve ćerke pa su stavili i tri reda vrata i rešetke na prozore.
Inače čim neko prolazi dvorištom odma keva, sestra i druga sestra vire sa glavama kroz taj prozor i vrata, i prate te tako pogledom dok ne nestaneš haha.

A da, kad je ova mlađa bila osnovna škola isto su je tako pratili do škole i nazad, koja je tačno kilometar udaljena, i plus ide gomila dece zajedno iz zgrade i okolnih zgrada. I kad je bio napado sneg, a ona bila 8. razred već velika devojčura, njena keva bumbar došla po nju sankama haha i vukla je na sankama do kuće ko polarni haskey

знам шта је муњени батак

Ja sam munjeni komšija i komšije me ogovaraju.

Au, Petre, ja sam se iskreno prepala. Koji ludaci.

Imam:
-komšija Paja čisti ulicu malom kućnom metlicom i taman završi pa primeti tamo negde mrvicu, pa se vraća i tako može dugo.
-baba jedna prekoputa živi u kući i izdaje donji sprat nekom studentu, ali po celu noć se krije iza zavese jer on dovodi devojku, a njih dvoje preskoče ogradu sa strane i šunjaju se kao partizani dupetom uz kuću i onda šmugnu unutra da ih ova ne primeti. Jedno jutro je izašla iz kuće oko pola sedam, ovi još spavali i dežurala je ispred njegovih vrata i ona devojka jadna nije mogla da ode na predavanja...
-u prizemlje (ustvari u podrum) se doselili jedni Jovanovići, muž, žena, njena sestra sa stomakom do zuba, koja kada dođu panduri jer su se opet poklali, tvrdi da je on zapravo njen muž, i da je ona došla iz Švajcarske da ga vodi kući na šta ova njena sestra uzme nož i lepo joj kaže Puši kuuuurac kurvo

Ima ih još..

-u prizemlje (ustvari u podrum) se doselili jedni Jovanovići, muž, žena, njena sestra sa stomakom do zuba, koja kada dođu panduri jer su se opet poklali, tvrdi da je on zapravo njen muž, i da je ona došla iz Švajcarske da ga vodi kući na šta ova njena sestra uzme nož i lepo joj kaže Puši kuuuurac kurvo

vat di ekčual fak o.O