Prijava

On zapravo i nije šovinista, uvijek se normalno odnosio prema curama, nije ih vrijeđao ni ponižavao, i sad ima curu i sve 5, što bi se reklo.

Međutim, on smatra tri stvari u vezi žena:

1. da ih jako malo stvari uopšte zanima - osim njihove profesije (bilo to posao ili studiranje), momaka, tračanja i priča rekla-kazala, krpica, šminke i ostalih stereotipnih ženskih stvari.

2. Da su žene uslijed manjka interesovanja, (NE uslijed manjka inteligencije) u 90% slučajeva manje opšte-obrazovane od muškaraca, tako znaju dakelo manje o politici, sportu, filmu, muzici, kulturi, nauci, i svemu ostalom što ne spada u kategorije koje sam naveo pod 1.

3. Da žene vode mnogo dosadniji život od muškaraca, jer ne učestvuju u mnogim kreativnim i rekreativnim aktivnostima koje muškarci redovno upražnjavaju.

E sad, ovdje će se sigurno uvrijediti vukajlijašice, ali njih bi i on ubrojao u izuzetke, naime dok one izlaze na forume, učestvuju u diskusijama i sl, sigurno su mnogo "šire" i obrazovanije od tipičnih žena.

jer ne učestvuju u mnogim kreativnim i rekreativnim aktivnostima koje muškarci redovno upražnjavaju.

И жене мастурбирају

Ne misli on na to.

1.moguce, ali sve je relativno
2.istina, ali opet ne mora uvek biti tako
3.rekao bih ne.lakse je doci do kurca nego do picke, tako da verujem da se dosta zabavljaju.
mada ovo je u vezi sa prvim.
ne bave se necim jer ih zabola

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEe

Opet je otvorio temu. UMIREM

Napiši definiciju na tu temo pa konstatuj sa ljudima. Nemoj za svaku pišljivu nedoumicu da otvaraš novu tem. Brate, video si ko je pametan na sajtu, pošalji mu pvt. Nemoj ovo da radish DECHAKU BLOGERU 2

A i realno, pitanja su ti goli kurac.

po meni je 100% u pravu.
ja sam ovo isto oduvek govorio. I bar jedno 90% devojaka koje poznajem su upravo takve

Aj Cara ne seri, šta fali novim temama, bolje da se širi razgovor nego da svi troluju tamo na onoj temi o Hitleru i Jevrejima.

Da napišem ''koga boli kurac'' ili ''da nije slučajno kurčina''? Hmm...toliko opcija.
Ne mislim da sam dosta spamovao jutros tako da ću reći ne prijatelj ti nije upravu.Jednostavno muškarci i žene imaju drugačije sfere interesovanja.Mi volimo sport, sise, pivo a one momke, tračanja i priče rekla-kazala, krpice, šminku.A i to je stereotip.Mnoge se djevojke zanimaju umjetnost, sport, fotografiju itd...

jer ne učestvuju u mnogim kreativnim i rekreativnim aktivnostima koje muškarci redovno upražnjavaju.
И жене мастурбирају

plas 1

Ako i sam misliš da je šovinictički nastrijen, šta uopšte pitaš da li je u pravu?
Što znam, mene niko i ne računa u tu grupaciju...nesam merodavna...

zasto sterotip?? malo mi je kenja od toga! u celoj prici je on ogranicen.

A šta ako je tvoj drugar u pravu a vukajlijašice su samo izuzetak koji potvrđuje pravilo?

A ova tema je bitna i zato da bi se povela diskusija o razlikama između muškaraca i žena, van one standardne glupe priče o pravima žena i ravnopravnosti polova.

U pravu si Jovičiću, al daj bar malo zasoli sa nečim. Ovo je toliko trivijalno i očerupano da stvarno nema smisla.

Brate svako je jedinka za sebe nevezano da li je m ili ž u pitanju. Na obe strane prelijeva debilima. Prvo preispitaj ko tvrdi neko sranje pa onda donesi zaključke.

Drugar ti je debil jer generalizuje, uve pos toje iznimke.

Пријатељ би ти био у праву исто онолико колико и ја кад бих рекла да све мушкарце само интересује како да издрндају своју пишу.

drugar ti je zesci pandan...

Brate svako je jedinka za sebe nevezano da li je m ili ž u pitanju. Na obe strane prelijeva debilima. Prvo preispitaj ko tvrdi neko sranje pa onda donesi zaključke.

Slažem se da je generalizacija zlo i da svakoga treba posmatrati posebno, kao jedinku.

Ali jebiga, ponekad malo generalizacije nije na odmet, uostalom svaka nauka osim matematike se donekle zasniva na generalizaciji.

A šta fali, da čujemo malo i ženska mišljenja, možda se čak i neke od njih slože sa ovim, ili pak iznesu neke kontraprimjere i kontraargumente.

e dovoljno mi je da pogledam u izlasku odvojene grupe m i z, naravno da ne mogu da nadju zajednicki jezik, kada su tolike sisice da ne mogu ni pijani da komuniciraju, ja imam i musko i zensko drustvo, i uglavnom se super slazemo oko raznog akcijanja, i imam teme sa muskarcima, i da ih smaram kapiram da se ne bi druzili sa mnom.

Stereotip samo takav. Taj lik verovatno izlazi sa onim žiljavušama. Imam par drugarica sa kojima se žustro raspravljam o fudbalu, automobilima, pivu i sličnim stvarima uglavnom vezanim za muškarce.
Govna se preljevaju na obe strane, teško je naći pravo žensko, a isto tako je i ženama da nadju normalnog čo'eka.

Ja se sa njim takođe uopšte ne slažem, a i iz vlastitog iskustva to mogu reći, poznajem mnoge pametne i obrazovane žene. Ali eto, kopka me malo da preispitam taj njegov stav, jer on nije glup momak, a nije ni jedini u mom društvu koji ima sličan stav.

Taj lik verovatno izlazi sa onim žiljavušama.

Ima i u tome istine.