Prijava

Inače Cara je i meni gotivan lik, voli da zajebava, ali s mjerom i s ukusom, a i bez dlake na jeziku je. Nije teški spamer i trol kao neki.

Ne znam, ja uvek nekako nađem devojku koja je za dlaku superiornija od mene, bolje svira klavir, Hegela razume i do 30 posto više, zna bar tri strana jezika, i IQ viši od 135. Ne znam kako uspevam, ako su devojke takve kokoške. Možda jednostavno imam nos za te stvari.

1. и 2. је 99% тачно. Другар ти је цар.

Kad je Fridrih rekao da uvek poneseš bič kad ideš kod žene, on je pogrešno shvaćen. Nosio je on bič, ali je u stvari voleo da bude mlaćen po zadnjici, vičući pritom kako zaslužuje da bude kažnjen jer je loš filozof.

ja od tate ne dobijam poklone, samo kintu, suzdrzavam se kada je neko nepoznat u drustvu ali ovako, NIKADA. Ali se stvarno nekada osecam kao izrod, jer radim u kozmetickom salonu, i kada vidim koliki znacaj devojke pridaju glupostima! A ja mukica nisam ustogljena, jbg.

E, možda sam i ja neki latentni mazohista, ali i mene su uvijek privlačile žene koje su u nečemu ili u svemu "jače" od mene. Mada generalno, nema mnogo takvih (moram i ja malo da se hvalim), a i one koje su takve uglavnom me ne jebu ni dva posto. (kad se hvalim, ajd malo i da kukam ) :))

kada vidim koliki znacaj devojke pridaju glupostima!

sve si rekla i sama sad.

da, ali ja ne pridajem, sta cemo sada? Ovde je generalizaci u pitanju?

pa niko ne kaže da su sve devojke takve, ti si izuzetak, i ima još mnogo devojaka koje nisu ziljave, al velika većina je ipak takva.
I onda neki koji ne poznaje mnogo devojaka, nego se kreće samo u društvu takvih ziljavuša i gde god se okrene sreće samo takve, normalno da će onda da generalizuje.

a zašto vi sad generalizujete stvari pa devojke koje drže do svog izgleda smatrate za ziljavuše?

Kad je Fridrih rekao da uvek poneseš bič kad ideš kod žene, on je pogrešno shvaćen. Nosio je on bič, ali je u stvari voleo da bude mlaćen po zadnjici, vičući pritom kako zaslužuje da bude kažnjen jer je loš filozof.

Знам добро шта је мислио тиме. О'лади мало од тог интелектуализма, ово је сајт за спрд.

Мушкарца треба одгајати за борбу, а жену за одмор ратника. Све остало је глупост!

Ja uopšte takve djevojke ne držim za ziljavuše. Čak šta više, mrzim apa-drapa stil nekih samozvanih rokerki i intelektualki. Kao u onoj pjesmi "debela devojka", njih itekako zanima kako izgledaju, samo se prave da ih ne zanima, jer imaju neki kompleks.

Dakle, sređene i dotjerane djevojke nisu ziljavuše. Ziljavuše su one koje ne misle ni o čemu drugom osim o sređivanju, krpicama i sponzorima.

Znam i mnogo normalnih, pametnih djevojaka, obrazovanih, koje itekako drže do svog izgleda, i ne vidim šta je loše u tome.

Мушкарца треба одгајати за борбу, а жену за одмор ратника. Све остало је глупост!

Pretera ga, brate. Reci bar nešto što Niče nikad ne bi rekao.

Dakle, sređene i dotjerane djevojke nisu ziljavuše. Ziljavuše su one koje ne misle ni o čemu drugom osim o sređivanju, krpicama i sponzorima.

Znam i mnogo normalnih, pametnih djevojaka, obrazovanih, koje itekako drže do svog izgleda, i ne vidim šta je loše u tome.

Slažem se u potpunosti.

ne mislim ja da su ziljavuse one koje drze do sebe, nego npr ja bih radije platila tretman lica, nego nadogradnju noktiju.

Moguće da je tvoj prijatelj zaljubljive prirode i da mu ne pada na pamet da sa svakom devojkom koja mu se sviđa priča na temu politike ili razvoja poljoprivrede, jer misli da je to kontraproduktivno. :) Verovatno se i susretao sa devojkama čija su interesovanja sužena pa je izveo takav zaključak. Uostalom, zašto bi on mučio sebe sa nekim idealom da tamo postoji neka drugačija, jer mu možda "svestrana" i nije ideal. O ukusima ne treba raspravljati. Ima muškaraca koji smatraju da je svako ženino interesovanje van kuvanja višak, čak šteta, jer će joj ta njena interesovanja smanjiti vreme koje joj je potrebno za decu, muža i da bude lepa. "E, nisam stigla danas da zavijem sarmu, naletela mi neka inspiracija pa sam napisala pesmu. Ajd da čuješ što je lepa!" je rečenica koju mali broj muškaraca želi da čuje u gladnom stanju. :) Dakle, ima mnogo elemenata da se i muški stave u neku generalizaciju. Taj tvoj ortak je idealan za to.

Јовичић ti si latentna muška feministkinja

Mrzi me da čitam sve jerbo se Cara uključio u diskusiju. Ali su ovu temu razmatrali neki ozbiljniji ljudi koji na poznavanju ove tematike zgrću milione. Oni su ustanovili da žene (ne generalizujem) prevashodno zanimaju sledeće teme, nije bitan redosled:

1. Kuća - recepti, deca, enterijer...
2. Lepota - kozmetika, krastavci na oči, pilinzi, maskice, moda
3. Ljubav i seks - srceparajuće priče, kako da ga zavedete, bla, bla...
4. Zdravlje - rekreacija, sok od đumbira i tako.

E zato su ove četiri teme osnova svakog ženskog časopisa. I to je to. Naravno, ima mnogo žena koje vole i druge stvari - evo moja cenjena majka voli sport (ne ono rekreacijica nego pravi sport) - žena kugla aktivno u Drugoj ligi, a nekada beše odbojkašica. Možda neku drugu ženu interesuje politika ili ekonomija, ali ove četiri teme su ženski prosek.

Iako ima više časopisa za žene, časopisi za muškarce su nesumnjivo raznovrsniji. Osim sportskih, bilderskih, frajerskih i automobilskih (to su stereotipi), muškarci više čitaju časopise iz politike, ekonomije, nauke, tehnike. Na kraju krajeva - muškarci mnoogo više kupuju novine, to je statistički dokazano mnogo puta.

Dakle, tvoj drug, Jovičiću, jeste u pravu. Tu nema neke velike rasprave. To je činjenica.

Јовичић ti si latentna muška feministkinja

Ja o feminizmu imam ambivalentan stav. S jedne strane mislim da feministkinje pretjeruju i da su žene već ostvarile sva prava u društvu. Takođe smatram da su žene donekle unesrećene djelovanjem feministkinja. S druge strane vidim da još uvijek u porodicama postoji eksploatacija žena i da im se svi kućni poslovi nameću kao obaveza, čak i ako imaju karijeru i zarađuju isto koliko i muž (ili čak i više).

Тупите, ништа не постижете. Само безвезе гулите слова на тастатури.

one u glavi imaju svu ponudu butika u okolna tri grada sortiranu po datumima, cenama, sniženjima, imaju ljubavno-seksualnu istoriju svih drugarica i konkurentkinja (kao i istoriju njihovih momaka, udvarača, njihove brojeve tablica, estimiranu tržišnu vrednost pokretnina i nekretnina...), koja je kad uparila neke neuparive čizmice iz Tom Tejlora sa nekom majicom iz Manga, itd...

NEEEEEEEEEEEEEE, greška bre, čuj koje su ovo gluposti