Prijava

Koliko sam ja shvatio iz ovih postova, a posebno ovog najdužeg (koji sam inače pročitao 3 puta), ti misliš da je kvalitet definicija sve gori iz dana u dan. Slažem se, ali šta se tu može? Da postavimo nekog moda koji će da bleji pred kompom 24/7 i da čeka da se pojave loše definicije i da ih on konstantno briše? Neće tako ići. Članova je sve više, a sve je manje onih novajlija koji imaju šta pametno ovde da kažu. A to za komentare, ne znam kako je to kad obrazložiš zašto si dao minus jer ja ne dajem minuse (sad ćeš za to da me bombarduješ:)).

To što misliš o uplitanju svog života sa Vukajlijom, to je lično tvoja greška (ili nije greška) i tvoj izbor. Sam odlučuješ da li ćeš definisati stvari i događaje iz tvog okruženja, ili pak neke druge stvari.

Slažem se da se lampica za definisanje ne pali tek tako, već čoveku treba inspiracija i ideja.

Ni ja Arte nikome ne dizem tenziju, to samo neciji mozak napokon radi.

Izgleda da se hot chat preselio na forum... Arte, nemoj da ga palis, jel vidis da je poceo da opstuira sopstvenu temu za koju se grcevito borio ne bi li ostala na stazi koju je zamislio. :P:P:P
Sto se tice teme... Sev, mislim da su definicije sve gore jer kao sto je vec receno, skoro sve je definisano, ali ima jos jedan faktor koji je po meni mnogo gori. Hronicna apatija. Mislim da svi postajemo lagano apaticni prema svemu oovome i da se uzima sve zdravo za gotovo.

Моји аватри су криви за неквалитет дефиниција...

Ja to nisam rekao, Arte...

Nije tacno ja se trudim.I ne dam Vukajliju.

Kapiram Sev, ali sada, po svom savetu, izbaci JA. Ne mislim na tebe vec na starije apaticne i zasicene clanove i moje kolege novajlije.

e pa ja verujem da jesu Arte.....oduzimaju krv mozgu i posle lupamo gluposti...

:стиди се и тражи одећу која прекрива више од пола тела:

Pišemo loše zato što nam sputavaju hot čet.

Па ви спутавате зато мени тему :)

Sevaste aj na hot grupnjak čet.

jel večeras pun mesec?

Večeras ćemo sve biti napunjene.

Мени треба ол-инклузив пуњење, тросмерна сам и веома неискусна.

Usmerite naivnu pastiricu.

Artemida je glavna uloga u filmu "Naivna pastirica i napaljeni ovan!"

DLZ je glavna junakinja u filmu, dama s muškatlama.

osvežavanje teme!
ajde:))