Prijava

Probaj da isključiš HDR, stavi BLOOM.

TO JE TO! KRALJU MAĐIJO GIGACARE NE ZNAM KAKO DA TI SE ODUŽIM DA MI JE SESTRA NEVINA DAO BIH TI JE DA JE OBEŠČASTIŠ!

Odaberi mi reakciju, lolo.

WKYYKKDPC7R4X7WPYR9K

...je kod, odnosno key za beta event Elder Scrolls Online sada u petak, pa ko hoće, ko će biti najbrži lel.

AF6RX4Y444KLPJJJNTRR

Evo još jedan beta key, ko hoće da igra ES Online, ja probao, i nije mi nešto, a nemam ni vremena.

Ja ne smem da se upuštam u tu pustolovinu, mada mi pređašnji staž u Tamrielu to nalaže. Ne znam šta mi je činiti.

Uzmi probaj, ionako traje samo za vikend. Pa ugase. Mada, nije nešto, ako voliš Morrowind i Skyrim, ovo će ti biti više lejm od Morrowinda, sličnije Skajrimu, ali nekako njah. Nisu me oduševili, pogotovo koliko su ga reklamirali i sve, plus će biti 60 evra da se kupi, pa 15 mesečno. Ajde pali.

Пу маму им јебем, ал су скупи. Кад им пирати исхакују сервере (ако се то икада и деси), онда ћу да играм.

Preskupo je to, a kontam da pokušavaju na ime da privuku ljude, nisam siguran da će kvalitet da ispliva. Osim toga, meni je Tamriel, posebno Vvardenfell kompletno zanimljiv zbog tog single-player istraživanja, laganezi.

EDIT: Mislim da je došlo vreme da se 4. put pređe Morrowind, ali ovaj put sa svim modovima za nabudženi grafički ugođaj.

Upravo to, prevelika cena, jer pokušavaju na navataju ljude na Skyrim hype koji još traje. Ima na milione klinaca kojima je prvi Elder Scrolls bio Skyrim i sad izlazi ovo koje je u suštini Skyrim Online i oni će to da pokupuju. Stariji fanovi, kao na primer ti ili ja, koji smo igrali Morrowind (ja nisam ni Oblivion igrao) će odustati brzo ili neće ni krenuti posle bete. Odnos cena-kvalitet je nula.

ali ovaj put sa svim modovima za nabudženi grafički ugođaj.

Daj link za skidanje...

Upravo to, prevelika cena, jer pokušavaju na navataju ljude na Skyrim hype koji još traje. Ima na milione klinaca kojima je prvi Elder Scrolls bio Skyrim i sad izlazi ovo koje je u suštini Skyrim Online i oni će to da pokupuju.

+1000000
Nisam planirala niti ću igrati onlajn. Nije mi to za tu igru. Morovind je bio fantastičan sa onom forom bez označene destinacije (naći sve Dedričke oltare i artefakte je stvarno bio izazov), naročito kad imaš 13 godina, da moraš sam da se snađeš. Oblivion je imao priču, a Skajrim mi je nekako bio mnogo kratak, Magovi su me razočarali, i sve boje su nekako pastelne, kao da su isprane. Jedino je Dragonborn DLC bio dobar (mada prekratak). Kod mene gomila ljudi je samo Skajrim igrala, i hvale ga na sva usta, ja njime nisam tako bila oduševljena, ali ajde. Iščitala sam sve knjige u igri, toliko neka očekuju od mene.

Morrowind je ipak najbolji. Sa svim ovim modovima za grafiku tek...

Daj link za skidanje...

PVT :)

Morrowind sa modovima? Plovim mracnim dubinama neznanja..

Inače, stvarno sam znao samo za dvije ekspanzije, koje sam jednom prilikom instalirao tek što sam započeo Morrwind, došao neki lik(čini mi se brotherhood) i odvalio me dva puta, i mrtav. Onda sam skont'o foru da ga namamim u vodu, on ne udje u vodu nego stoji na obali a ja ga kopljem punim, haha. Strašno

Obavezne su obe ekspanzije, Overhal mod, a ova mapa samo kada poludiš od neznanja gde treba ići (kliknite, ludilo):

http://mwmap.uesp.net/

Inače, stvarno sam znao samo za dvije ekspanzije, koje sam jednom prilikom instalirao tek što sam započeo Morrwind, došao neki lik(čini mi se brotherhood) i odvalio me dva puta, i mrtav. Onda sam skont'o foru da ga namamim u vodu, on ne udje u vodu nego stoji na obali a ja ga kopljem punim, haha. Strašno

Hahaha, sećam se tog lika, stoji ispred one glavne građevine, i čim te ugleda, napada, i zajeban je baš. Ne sećam se kojom mađijom sam ga ubio, znam samo da sam taj zadatak dosta dugo odlagao.

To onaj nešto malo severno od Balmore? Ja sam malo krao po Balmori, pa kupio strele što prže strujom valjda (uglavnom neke enčantovane) i gađao-bežao-gađao-bežao i sjebao sam ga za dvadesetak minuta, hehe.

Morovind sa modovima lepo izgleda, ali mi je komp beda, pa jedva pokreće to. Na bratovom kida.

Inače za Morovind sam bila provalila (s obzirom koliko sam igrala, a prvi put sam jebeno ubila nekog od onih korprusa i onda Tel Fir nije hteo da me izleči, pa sam morala ISPOČETKA) ekspres brzi način unapređenja. Nađete (ili kupite) tarionik i pistil od para što pokraduckate po Balmori, odete u Sedrit Moru, preko Mages Guild, ostatak para iskoristite da kod Sceliana Pleboa, tako nekako (u Imperial Cult chambers, to vam je odmah ispod Mages Guild) pokupujete marshmellow i saltrice, koliko god možete (ima stalno po deset, mada ima bag, ako kupite dvadeset, i prodate mu to, imaće trideset, taman to pokupujete), i onda drndate u tarioniku sa pistilom ta dva i ima da pravite healing potions, a uz to vam se budži alhemija, čim vam nestane para, njemu prodate deo napitaka i tako u krug. Ostatak napitaka pokupite i odete opet preko Mages Guild u Kalderu i onom Skampu u Ghorak manor (sve kupuje po originalnoj ceni) prodate, dok sebi ne ostavite nekih pedestak (to j dovoljno ako igrate na najteže), i zaradite gomilu para, onda se vratite u Balmoru, tamo ima nekoliko bejsik trenera po krčmama, nabudžite sve skilove do nekih 50 i spremni ste za početak. Za nekoliko sati budeš nivo dvajes i neki.

Koliko je meni bilo zabavno da idem svetom tako, još ono kad postaneš vampir pa pojma nemaš šta dalje da radiš! Tako se pravi igra.

буди мој вивек, сморка