Prijava

a znao sam da ne moze ovako ljeto da se zavrsi. bilo je predobro da bude istinito!
Meireles ode u Celzi! isti kurac ko sa Toresom, zadnji dan, transfer request i ode! pu!

A šteta, on i Suarez su brzo uspostavili dobru komunikaciju, i dobro igrali zajedno, kao protiv Arsenala. Dobra vijest je da se vratio ludi Velšanin, Kreg Belami. Joj kakav će to tandem da bude sa Suarezom, ima Kerol da guli još kuruze i mlijeka da bi se izborio za startnu postavu :D

A krivo mi je mnogo za Miraleša, jer je bolji od Jusija, a vjerovatno su ga prodali za dobre pare. I Čelziju je potrebna živost u sredini, odnosno svježi igrači, ova 3 kola su davili loptu. A Liverpul je doveo dosta veznjaka, ali opet mi krivo u kurac. izgleda da Keni baš forsira ostrvljane u ekipi. I Akvilanija i Miraleša je prodao.

da brate, da je ostao bar jedan od ove dvojice ne bi mi bilo krivo, ali i Akvilani i Raul su bolji od Adama/Hendersona a obojica odose. ali kurcina, sta sad....
dobro je za Belamija, samo da ne pravi neka sranja ovako.

Arsenal možda dovede i Hondu. Tako sam čuo, Arsen se baš troši u ova zadnja 2-3 dana.

A spominjao sam Mertezakera već na ovoj temi. Žao mi što nije u Liverpul prešao :D Ali drago mi je da se Arsenal pojačao, sad će biti malo konkurentniji.

Arsenal možda dovede i Hondu. Tako sam čuo, Arsen se baš troši u ova zadnja 2-3 dana.

Можда, али следеће године :)

Готов је прелазни рок, ништа од Хонде, Сузукија и Кавасакија. :)

Ја мислим да је дозвољено +2 дана ако су почели преговори у току прелазног рока. Мада нисам сигуран.

Лелелелеле... Арсенал довео Артету из Евертона и Бенајуна на позајницу. Ливерпул усрао мотку тако што је продао Раула Меирелеша Челзију.

Харгривс у Ситију, Кежман оде у Бате Борисов. Нису неки битни трансфери али овај из Утд-а у Сити, а Кежман је ипак Кежман. :)

Како је Ливерпул оставио лош укус на самом крају дојајно одрађеног прелазног рока... Стварно не знам чему та продаја.

А остаде и Калуђеровић, јебем га.

Ni ja ne znam. Keni gurao od početka nove igrače, možda ovome to smetalo. Čitao sam i komentare na sajtu njihovom, ni drugim navijačima nije jasno šta je bilo.

jebiga, Raul trazio vecu platu, upravi se nije davalo, i on trazio transfer.
a posto je bilo ocigledno da Keni ne misli da je on toliko vazan (jer je skoro sve utakmice igrao na krilu a ne u sredini dje mu je prava pozicija) prodali smo ga direktnom rivalu za vrh...
nadam se samo da ce da dozivi istu sudbinu kao Benajun i Tores u celziju

Pa kako je igrao prošle sezone, kad niko nije igrao, trebali su da mu daju veću platu.

ma igrao je on dobro ja se slazem, i ja bi volio da je ostao.
al kad pogledas na sredini imamo 3 mjesta, dva su odma zauzeta, tu su Adam i Lukas i Raul je realno NA TOJ poziciji slabiji od obojice.
e sad, trece mjesto je ispred njih, tj iza napadaca, tu ce vjerovatno da igra Stivi kad se oporavi tako da bi Raul svejedno bio na klupi. e sad, dok je Stivi povrijedjen na tu poziciju mogu da ulete jos Suarez, Kajt, Dauning, Henderson, Belami, Maksi pa eto i mali Selvi, a s'obzirom da on ima 28 godina, to i nece bit veliki gubitak. mene vise brine sto je otisao bas u Celzi...

Mali pit bul, Džej Spiring, je moj favorit.

Mene je do sad od Liverpulovih pojacanja najvise impresionirao Adam, covek ima neverovatno kvalitetan pas i prekid. On ima da kida u Liverpulu, dace 10+ golova ove sezone, pazite sta sam rekao.

Ma nije on doveden da daje, nego da namješta, a prekidi su njegova specijalnost. Još mi nije jasno zašto on nije šutirao onaj penal, već Suarez, al ajde. Joj, kad on i Stivi krenu da bombarduju.

Dub
Ma nije on doveden da daje, nego da namješta, a prekidi su njegova specijalnost. Još mi nije jasno zašto on nije šutirao onaj penal, već Suarez, al ajde. Joj, kad on i Stivi krenu da bombarduju.

Znam, ali ako je mogao da da 10+ golova u Blekpulu koji je ispao iz lige, moze i u Liverpulu. No, videcemo vec. A sto se penala tice, mislim da je Suarez sutirao penal jer je on to sam trazio izricito, makar sam ja tako provalio.

Uloga u timu je bitna :P U Blekpulu nije imao s kim da igra, dok će ovde u konkurenciji imati Stivija kod izvođenja prekida. A i protiv Boltona je rasturio