Prijava

ТО ЛУТКО!!! САД ЋЕМО ВАМ ПРЕУЗЕТИ ПОЛА НАВИЈАЧА!!!
У НЕОБРАНОМ СТЕ ГРОЖЂУ!

Je l' si iskalio sav bes?!
Meni je veoma interesantno da vidim koga će Real dovesti, jer Murinjo da bi skinuo onakvu Barselonu, mora da dovede nekog proverenog zadnjeg veznog, jer samo tako i može protiv Barse. Isto tako, gledam Mančester, doveo Džounsa iz Blekburna, i pominju se opet neki Meksikanci, jer su shvatili da su dobro prošli angažovanjem Čičarita... Nasri je isto kao u opticaju, ali ne verujem u to.
Što se naših tiče, pošto navijam za Zvezdu, voleo bih da do kraja prelaznog roka odu Kadu, Savio, Jevtić ili Perović, a da dođu još jedan brz špic, zadnji vezni, i Drago, mada znam da njegov transfer zavisi od Adija...

А зна ли се каква је ситуација са Јангом и Даунингом тренутно?

kolko ja znam, Jang ce dide u Jedinstvo, a Dauning kod nas, samo se ceka da Villa zavrsi sve oko novog menadzera i onda ce da pocnu da prodaju igrace.

Mata i Dauning po krilima, biće konačno trka za titulu . Kasana ne bih doveo ni da je džabe, koji će mi takav bolid u ekipi. Pokazali smo ove sezone da možemo da deremo bilo koga, samo da tako nastavimo i sledeće, eto pehara :)

@Obozavalac_fanova : Ima on sve, čak bi ih i prošli u LŠ, ali se umešao sudija. Zbog toga treba da dovedu neku stenu, ne kasapina kao Pepea, već nešto kao Makelele iz mlađih dana.
Nešto tipa Esjen.

I još nešto : Zna li neko zašto koji kurac Barsa dovodi Fabregasa?

jer im se moze, pizda im materina.....

Debilizam... Čak sam čuo da su kaparisali Đusepea Rosija i Aleksisa Sančeza. Gde da im igraju toliki igrači?!

Propali su im pregovori sa Rosijem, a Sančez im je po meni potrebniji od Fabregasa. Mada, zamislite Barsinu formaciju 4 1 2 1 2. Abidal, Pujol, Pike, Alveš, Buskets (Maskerano) Inijesta, Ćavi, Fabregas, Mesi, Vilja. Mada nešto ne verujem da će menjati svoju 4 1 2 2 1.

A posle Real kupuje igrače zbog marketinga... Obožavaocu, nema šanse, nisu oni toliko kreativni.

Samo da United nabavi Šnajdera i na konju smo. Treba nam kreativni veznjak, pošto je Skols okačio kopačke o klin. Dolazi De Gea na gol da brani, kontam biće kul, Džouns ima potencijal, još samo Vesli i idemo bre!

Za ostale me briga, samo za Fabregasa da dodam da je to zato što se Barsa proserava a Fabregas hoće da uzme i neku srebrninu, jer je skontao d osada da vamo se toga neće nauzimati sa timom proseka godina 14.

Snajder je najbolja moguća zamena za Skolsa. Samo mi nije jasno kako se Inter odriče svoje desetke i po meni daleko najboljeg igrača.

Arsenal će nešto da osvoji tek kad ga preuzme Piksi. :)

Inter je izgleda zainteresovan za Meirelesa iz Liverpula i ja se nadam da ga necemo dati!

Sto se Barse tice, Viljareal je odbio ponudu za Rosija izgleda, ali oni ganjaju onog Tiaga Silvu iz Milana, samo ne znam koliko su blizu njemu.

Njukasl je potpisao Marvoa iz Rena, nakon sto ovaj nije prosao ljekarski u Liverpulu.

De Gea, Vesli Snajder, Ešli Jang kad već Geret Bejl ne može i neki solidan treći napadač umesto bugarina pa da sledeće sezone idemo okolo i kobjašnjavamo neke stvari.

Mada mislim da će biti još pojačanja. SAF-u se tresla ruka na Vembliju, ne sme dozvoliti sebi da do kraja karijere izgubi još jedno finale od Barse.

GGMU!

Dok god bude pokušavao da igra fudbal protiv njih , pucaće... Progutaj ponos, kao Murinjo, i zatvori se jednu utakmicu, jebemusve, a u ostalim tekmama igraj lepo.

Snajder je u opticaju i za Čelsi, mada sad kad je Modrić rekao da hoće da ide u Čelsi, sumnjam da će i Snajdera da uzmu...

Mene me zanima recimo FC Keln. Novi trener Solbaken, vodio Kopenhagen. Zato očekujem da će dovesti nekog kasapina iz Skandinavije, to treba Kelnu. Za sada je stigao neki klinac Albanac iz Fljamoratarija, veoma sam skeptičan. Nekoliko mladih igrača je pozajmljeno drugim klubovima, na Petija se valjda više ne računa jer je mator. Produžen je ugovor sa Novakovićem-drvetom, Podolski kao i svaki put kuka da hoće da ide, ali neće ni ovoga puta otići jer je klasični lokalac koji ne zna da piša kada je van Kelna. Ali zato je jeben igrač. Ja očekujem jednog brzog špica i jednog štopera koji neće kiksirati i to je to. Vreme je da Keln napadne plasman u Evropu. 23. jula dolazi Arsenal na prijateljsku, jedva čekam da vidim.

Okse, šta fali Novakoviču?

Novaković je spor kao baba, u životu nije skočio nego se samo folira, a klizeći start je za njega misaona imenica. Njegov najveći kvalitet je što Keln nema boljeg igrača u špicu i što je tu bio i smrdeo i kada su tavorili u drugoj ligi. Zato ga navijače uglavnom vole, ali ja ne mogu da ga podnesem. Sasvim sam siguran da i sam bolje igram fudbal od Milivoja Novakovića.

Pa koji će mu da uklizava, centarfor je :D

Ovako, neko rece na pocetku:
"Hanger
Да кренем ја ....

Не свиђа ми се ни мало што Партизан није ни покушао да доведе Чабалалу и Мфелу.Играчи не да су класа за наше услове а још су били и релативно повољне цене... "

Partizan tesko da moze da pokusa da dovede Sabalalu , sve i da je Vermez (koji ga trenira u Kajzeru) prodao bubreg i plucno krilo afrikancima, jer je momak jedan od najtrazenijih africkih igraca ovog prelaznog roka i pocetna cena mu je milion eura. Inace, za tog momka su pre godinu dana trazili 350 hiljada i mogao jhe da ga dovede Partizan, ali ocigledno su imali pametnijeg posla. Inace radi se o vrhunskom igracu koji ce vredeti daleko vise.

"И сад видим да је Тагое прешао у Базел а Партизан је могао да га откупи за свега 1.5 милиона од Хофенхајма ....... мислим ....... дечко се доказао , јесте да има недостатке у игри али дечко ради ......
Савића не би смели ни под тачком разно да продају"

1.2 je zapravo cena otkupa, ali nije problem u ceni otkupa , koliko u tome da je Tagoe dobio duplo bolje uslove u Bazelu nego sto bi dobio u Partizanu. Dakle ovde se ne radi na relaciji klub-klub, vec klub-igrac, a tu je bazel bio u prednosti (jer svakako partizan ima pravo otkupa, ali ako igrac nije zadovoljan uslovima i dobija bolje od drugog kluba, on nije primoran da prihvati uslove kluba koji ima prednost otkupa. U svakom slucaju, Hofenhajm je hteo da ga se ratosilja po svaku cenu, jer im je pravio mnogo problema i odigrao je samo 6 utakmica u zadnjoj sezoni u hofenhajmu *sve sa klupe). Opet i to nesto govori. Crnci su jako problematicni za saradnju, to svi znaju.

Sto se Savica tice, slazem se da bi trebali da ga zadrze, pogotovo sto 40 posto od sledece prodaje ide BSK Borci, pa je tako u interesu Partizanu da dobiju sto bolju cifru. Sa druge strane, ako se ne kvalifikuju za LS , Saviceva cena ce drasticno pasti, pa tako i profit Partizana. Jebiga, tu se radi o poslovnoj proceni.

Na kraju krajeva, moras da shvatis da se o transferima igraca u klubovima u mnogome pitaju agenti igraca koji igrace u partizan dovode i odvode. Tu je u najvecem broju slucaja najprisutniji trojac Damjanac-Ramadani-Miki Stevic (poslednji u braku sa Bjekinom cerkom), pa je njihova matematika daleko bitnija od politike kluba koji treba da igra LS. Dakle, odredi se budzet kluba i na konto tog budzeta se prave koeficijenti, koliko igraca, za koliko para itd. Na kraju prelaznog roka ce ti se pokazati cifra od (lupam 2.000.000 e) , naravno to je cifra sa papira, dodaj jos komisiju koju dobijaju agenti (10 posto od obestecenja ide agentu, a uzima tih deset posto i od kluba koji prima novac za transfer i od kluba koji daje novac za transfer) zatim i razliku koja se deli kada se igracu pravi plata (slucaj Kacara kad je isao iz vojvodine. Herta je ponudila 400 soma godisnje kacaru, a obestecenje dva miliona. na kraju su napravili kombinaciju da obestecenje bude pet miliona , a kacar da ima 160.000 mesecnu platu. Pa su tako agenti i ljudi iz kluba na konto komisije i ostalih stvari zaradili daleko vise) itd, itd da te ne davim. Daleko je to od onoga sto je prikazano u novinama, tako da nemoj da te cude pojedini dolasci i odlasci.