Prijava

E ja sviram na Szigetu ove godine sa njom, mislim - na istoj bini, ako je vidim ima da joj pomerim dupe za ovo. Mislim, ako je vidim :) Ili ako me bude jebala 2%.

С ти нешто познат, мислим у ком си бенду? :))

ali bilo je ok kad su ocistili ejmi sa scene. mobi je bio kul ko i uvek. nisu hteli da nas puste dziberi doduse za 500 kinti :)
zao mi samo ljudi sto dosli samo nju da slusaju...

Uroše.
Pa normalno da će im biti kul kada su i sami takvi. Ja bih se žešće smorila.

Ma nisam poznat, u nekom bzvz festivalskom bendu sa Novog Zelanda, sviram klavijature u pozadini, ali eto zadesilo nam se da sviramo mejn stejdz na Szigetu. Imamo dobrog menadzera, osvojio je nedavno nagradu za najboljeg novog menadzera na NZ. Znaci, lik je opasan baja :D

Ali nije puškom terala ove optimistične mazohiste da kupe kartu od 40 jevreja. Mislim, i ja pizdim što Milivoje Novaković ne uklizava kada odem da gledam derbi sa Menhengladbahom, ali ne kukam kako je to nepravedno i kako treba da mi vrate pare.

Али није то иста ситуација, ово што се синоћ десило је као да си ти отишао на тај дерби, а оба тима изашла на терен, снебивали се дал ће да почну, па почели помало, па се вратили у свлачионице, па се онда поново вратили, сели на терен и причали, још мало се добацивали и онда отишли са терена.

Jel su kinezi najveći fanovi Ejmi na svetu? Juče ih bio pun kurac, i svi nas slikaju. Ali ubedljivo najbolje su bile one ribe sa anketom lolo.

Врхунска куробештија.

Знате оног кул лика што свира клавијатуре код Роџера Вотерса? Е па Че пије пиво с тим ликом!

vrhunski umjetnik je njen muzicki producent a ona, pa ne znam bas....
ali drago mi sad sto ne odoh na koncert, ovo mogu i sama sebi da priustim kad god pozelim :)))

sve to treba glavićat!

dajem joj jos 3 godine i 7 meseci plafon. Nakon toga ce vise zaradjivati mrtva, sto od reizdanja albuma, sto od neverovatnog dugometraznog filama o njenom zivotu, sto od dugometraznom igranom filmu o njenom zivotu + bonus snimci, sto od dugometraznog dokumentarnog filma sa jos neobjavljenim snimcima...i jedno 3 knjige, jedna biografija, jedna dnevnik iz detinjstva i jedna kuvar.

Још има форе да уђе у Клуб 27.

Још има форе да уђе у Клуб 27.

nisam znao da bas toliko ima...kapirao sam da je starija.
Naravno...ako sama ne udje...treba je overiti jer ulaskom u klub 27 svi ovi filmovi i knjige dobijaju cenu vecu za 20% stim sto postoji mogucost pravljenja i filma jer se skupilo dosta clanova u grupi...

Ja bi trazio licno da mi vrati 50e da sam isao kada bi krenula da napusta binu.

Boli me kurac da li se drogira, da li je lezbejka ili jebena tranža koju rasni crnci trpaju u rč megalomanskim palijama, ona je poznata kao pevačica.

И екрем је познат као певач.

Ne, on je poznat kao kreten. Možda se kod nas to podvodi pod isto.

Иначе ове наше певачице су махери за ово(не знам како да је назовем). Оне се изгудрирају као змајеви и ништа се не примети...

Pa šta?

hahahah jebote koliko je ovo do jaja, pa na čemu je ona jebote?
Koja carica jebote, kao smorila se i neće da peva.

Smorila se i nece da peva, ali zato oce da dize po 3-4 soma dindzi od napacenog serbskog zivlja, zeljnog kvalitetnog brit-popa?
Trebala bi da vrne kintu. Ali, sto bi rek'o Rik Dzejms, "Cocaine is a hell of a drug". Premda, cenim da Ejmi vise tripuje dzin. Ili mozda radzu, od skora :)

Zašto je Ejmi tražila da obiđe Beograd?
Zato što da bi videla gde se najbolja droga najbolje prodaje.

Ja bih pre rekao da je cirk ovde u pitanju. Ne moze droga ovoliko da te uradi.