Prijava

ljudi, i ja sam bio i verujte mi, ono snimak ne moze da opise, 10 puta je gore nego sto je na snimku, a to sto sam je video... pa i nema sta da se vidi
e jedino sto me boli kita je sto sam ja "radio", tako da su mene placali, a ne ja njma :)

Amy је врхунска уметница и кад би ви знали кроз шта све она пролази у приватном животу не би тако причали. Нормално је да користи дроге, исте оне које су јој помогле да прави ту невероватну, ванвременску, узвишену музику. Није фер што је изашла дрогирана да пева, али то је она у свом правом издању, тако да хвала јој за невероватан концерт.

Neprocenjivo.

hahahahaha MEGA CARICA, sad joj se još više divim. Dođe, protetura se po bini, promrmlja nešto u majk, ode, račun u banci se akumulira, bole je kurci. Njeni obožavaoci, ako su tru, znali su šta mogu da očekuju, tako da ne vidim čemu bi sad služile suze

uostalom, ko je lud da mari za beketanje podšišane ovčadije, ko ih bre jebe

Ејми је Тито за све њих! Ејми је добра макар и надрогирана! Ејми је неке ствари синоћ објаснила! Ејми ♥♥♥

Jebe mi se za njihovih protraćenih par 'iljadarki i za raspalu Ejmi...

Prema ovim snimcima, definitivno najgori koncert ikada. Jest da je Karleuša mala od skandala i kopira druge, ali je definitivno za nju boginja. Ejmi je propalitet. Žao mi je što su građani bacili tolike pare za bedan koncert.

Realno, ok pevacica, ali njena slava se zasniva 90% na skandalima, a 10% na talentu. Adele je, recimo, ista liga sto se pevanja tice, ali se proslavila 100% na racun talenta.

Amy Winehouse drogirana kurobeštija ili vrhunska umetnica

Umetnica? UMETNICA?
U kom paralelnom univerzumu i sa kojim talentom?

Jebena drogirana kurobeštija. Bitno je da je ona napila svoju bulju, odbauljala malo, malo recitovala u polustojećem stavu i otišla adios! More 'šupičkumaterinu.

Bitno je da je ona napila svoju bulju, odbauljala malo, malo recitovala u polustojećem stavu i otišla adios! More 'šupičkumaterinu.

Ali nije puškom terala ove optimistične mazohiste da kupe kartu od 40 jevreja. Mislim, i ja pizdim što Milivoje Novaković ne uklizava kada odem da gledam derbi sa Menhengladbahom, ali ne kukam kako je to nepravedno i kako treba da mi vrate pare.

Pa dobro, riba se uradila malo vise u Bg-u, jebi ga... svakom se desi.
I Dzimi je onomad zapalio gitaru u Montreju, pa danas nikom nista :)

Pa dobro, riba se uradila malo vise u Bg-u, jebi ga... svakom se desi.

+9137

И Аца Лукас дође НАШМРКАН ко говедо сваки пут па ником ништа. :)

Па они и рекоше "концерт за памћење".

ejmi pronasla rakiju :)

bilo je interesantno slusati sa strane (bez placenih ulaznica), i smisljati viceve o ejmi dok peva :)

Урош
Па они и рекоше "концерт за памћење".

+1000000

Jebe mi se za njihovih protraćenih par 'iljadarki i za raspalu Ejmi...

ejmi pronasla rakiju :)

E ja sviram na Szigetu ove godine sa njom, mislim - na istoj bini, ako je vidim ima da joj pomerim dupe za ovo. Mislim, ako je vidim :) Ili ako me bude jebala 2%.

Вучице! :)))
Остаће људима овај концерт у јачем сећању него неки заиста квалитетни концерти, кад их отпусти мало надрканост због великог трошка, биће им још и кул што су присуствовали овоме.
Наступом су изненађени само ликови који су повели девојке (од којих су и чули за Ејми), и један део позера.

Če, ma samo drmni neki žešći rok ili devil metal pa ćeš vidiš reakcije. :)