Prijava

mi, "imači pojma"

Kako da se žalim na Human Revolution, kada je igra odradjena fenomenalno, čak i ako nisi bio fan matorog Deus Ex, igra ti na izvanredan način prikazuje šta se desilo (otprilike) u prijašnjem dijelu. Dijalog je fantastičan, storilajn fantastičan, (ghost in the shell) trip, na super način.

Šta prikazuje? Prikazuje nešto što više liči na side quest nego na priču kalibra originalnog deus exa (ne bih sad da spojlujem ako ko planira da igra al ajde da kažemo da praktično moš bog da postaneš).
Da ne pričam da u HR imaš 4 endinga od kojih ni jedan nije potvrđeno "canon" i iako imaju svi totalno različite (i to prilično krupne) posljedice nema šanse da utvrdimo koji je doveo do događaja iz keca. Toliko o imačima pojma lol.

Nemam pojma što više išta da se prepucavam po ovoj temi sa tobom. Ti si mnogo dobar mladić kojeg bih mazio po glavi (u no homo smislu) i blejao u hudu (u no homo smislu) i cimao glavom u kolima dok slušamo koloniju (u no homo smislu) al nemaš blage veze sa igricama kao ni 90% gejmera :D

Tormentum_Dark_Sorrow
puzla, mračni drounhend pejzaži, atmosfera, muzika, fantazticxno

Има ли неки ваљани торент за Драгон ејџ: Инквизишн? Скинуо сам неки који толико лагује да му треба 15 мин да дође до оног click to continue скрина.

Ako imaš nVidia+Intel kombinaciju na Win7 x64, onda samo skini 3DM V4 "lekić". Sve druge varijante su previše lagovite i još nema dobrog leka.

Само да крекујем, или и да апдејтујем на 2.5?

Daj i meni pvt kako da ustimam to?!!!

InFamous: Second Son
odlična igrica, barem za sondžu

Ja se samo nadam da će neko uraditi besplatnu verziju multiplejera (kao za san andreas, ali ne i kao 4-ka jer je šit teški savdva servera koji ne rade). Ovako glupo što sirotinja raja (poput mene) ne može da uđe u multiplejer...

Dajte neku ideju, par ili vise godina staru pucacinu...

IZASAO KREK ZA GTA 5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Да, али мени треба нешто пар година маторо...

barone daj link instalacije i kreka

Виш, добра идеја, петицу бих могао да опалим...