Prijava

Ja sam prešao sva tri dela jedno....pa ajde napisah negde 15 puta, ali oko 10 puta sigurno. Evo me opet, mada ove DLC-eve iz trećeg dela Leviathan, Omega i Citadel sam prešao samo jednom.

Вала и вреди, само што сам лења гузица да скинем поново први део и којекакве зајебанције око печева/едитора за други и трећи, имају оба ваљда багове ако се добро сећам(други део у скенирању планета). Имао и први оно са прегревањем оружја.

По нету кукају(а и рече ми један који је играо) да су Dead Space 3 претворили у класичну пуцачину, оно, нема осећаја напетости ко у прошла два дела. Јебем ли га, тек треба да видим. У сваком случају ме занима причу да ипсратим до краја.

Brate ja i dalje igram Mass Effect non-stop. Odigram nešto, ali se vraćam tome, barem dok se ne pojavi neki kvalitet malo ozbiljniji. Ima l' neki dobar FRP da je skoro izašao?

Mass sam presao u cugu sva tri djela prije jedno 2-3 mjeseca i opet bi krenu ali sve nesto odlazem. Najvise mi se igra zbog nekih zbog drugog djela, jer tu nisam mogao pokrenuti nekih par dlc-ova i zbog mojih izbora onu Jack nisam nikako mogao spasiti. A i nisam mogao instalirati onaj dlc za Zaeedom tako da je to jos jedan ogroman razlog. Ali vjerovatno kad sve ove obaveze prodju da cu obrnuti jopet trilogiju.

Da, ne znam sada šta da radim za Dragon Age, pošto sam obrisao sejvove. Da l' da iskuliram i jebiga igram treći ili da opikam ova dva ponovo. Nemam pojma.

Kako sam se bio nalozio na Dragon Age:Origins da sam je u cugu 3x presao, ali puko mi komp i sjebali se sejvovi. A gledo sam da se na dvojku ljudi masovno isfuravaju, tako da je nisam nikako pokreno, mada mogao bi i to obrnuti kad izadje treci dio.

A maloprije vidjeh da ima i filim Dragon Age: Dawn of the Seeker. Jel gledao neko?

Ja sam gledao, animirani film je upitanju, sa onom stilizovanom animacijom ( obicnom ), onako zanimljiva prica, vezana za borbu templara i mejdzova odnosno vise vezana za drugi dio igricie koji nisam igrao, tako da se moze pogledati, ali meni nije bio nist specijalno.
A sto se tice knjiga da li neko ima one stripove vezane za mass efect, ako ima neka mi sibne u pvt.
Jedva cekam cetvorku mass-a samo se nadam da je nece usrati, tj da nece biti obicno izvlacenje kesa od fanova, ( mada je vec, jer su zavrsili pricu sa trojkom )

Jesam li ja jedini ođi ko voli Outlast? Jebeni Broom i Trager, crkli dabogda.

Jedva cekam cetvorku mass-a samo se nadam da je nece usrati, tj da nece biti obicno izvlacenje kesa od fanova, ( mada je vec, jer su zavrsili pricu sa trojkom )

Neće biti nastavka, kontam da misle da otvore novi serijal s totalno novom pričom i upotrebe to okruženje ali neće biti šeparda i kompanije, moguće da će da se odvija u nekom totalno drugom vremenskom periodu.

i zbog mojih izbora onu Jack nisam nikako mogao spasiti.

Kada postaviš bombu u Telton Fasiliti na Pragiji, ona i Miranda se posvađaju i ako nemaš dovoljno visok paragon/renegejs skor onda moraš da izabereš koju ćeš podržati. U principu imaš popravni sve do poslednje misije da nabudžiš paragon/renegejd skor i popričaš sa onom koja je nadrkana na tebe tako da je spaseš. Ali mora da bude skoro u fulu skor. Bukvalno skoro 100%.

Jedva cekam cetvorku mass-a samo se nadam da je nece usrati, tj da nece biti obicno izvlacenje kesa od fanova, ( mada je vec, jer su zavrsili pricu sa trojkom )

Možda bude i dobar, svakako jedva čekam da izađe. Nešto su već objavljivali, Šeparda nema, dešavaće se posle događaja sa Riperima i pojavljivaće se neki likovi iz 1, 2, 3, ali neće biti toliko bitni. Za njih je priča iz prva, tri dela završena i meni je to skroz OK.

Neće biti nastavka, kontam da misle da otvore novi serijal s totalno novom pričom i upotrebe to okruženje ali neće biti šeparda i kompanije, moguće da će da se odvija u nekom totalno drugom vremenskom periodu

Biće posle i biće nekih delova malo vezanih, neki likovi će se pojaviti, tako da vreme neće biti udaljeno suviše napred, osim ako nije Liara u pitanju jer onda može 800, 900 godina unapred da ode :)

samo football manager i CoD2

elem, Call of Juarez mi je kul igrica, WESTERN, pucaj jenkije uaa

A sto se tice knjiga da li neko ima one stripove vezane za mass efect, ako ima neka mi sibne u pvt.

Imam sve sačuvano, ali u mom kompu, jebiga. Crkao mi je punjač, pa ne mogu sad da ga pokrenem. Imaš na torentu sve, skida se po minut-dva, ako ti trebaju imena, za knjige znam na pamet (možeš i audio verziju da skineš, ja sam tako odslušala na putu do kuće, poslaću ti torente ako treba, samo ako nije frka uveče, ti mi pošalji PVT ako imaš problem da nađeš), a stripove znam da ima ''Homeworlds'' tu su ti priče o Garusu, Liari, Tali i Vegi. Ali najbolji je ''Evolution'' (Saren, Desolas (njegov brat) i Džek Harper). Ima posle i o ovima iz drugog dela, ali nisam još to skidala, mrzelo me. Jebem ti život šta ja radim sa svojim životom.

Dregon Ejdž ne mogu da dočekam, još samo maloooooo.....

Nego sam htela da vas pitam, Bajošok Infinit (inače me oduševila igra, ali stvarno), pa sam skinula posle sto godina onaj nastavak Burial at Sea epizodu, je l' igrao neko? Mada mi sad nikako ne bi bilo pametno to da instaliram.

Niko mi ne odgovori ovo za kanter?

osim ako nije Liara u pitanju jer onda može 800, 900 godina unapred da ode :)

Nije ni čudo da su te Asarijke malo hladnjikave, sarane za života više muževa no ruška jakić. Al opet, milenijum seksualnog iskustva nije za potcenjivanje.

Bila mi mnogo simpatična Liara u prvom delu onako pirgava i smotana, posle mi se malo ogadila kad mi je šutnula Šeparda da bi postala mata hari, nesrećnik joj čitav drugi deo bio veran ko pas a mogo je da krči piletinu do vrata, svih klasa i rasa. U trećem delu reko da ne ispadnem skot pa obnovih kombinaciju, ipak je lik pretežno bio paragon, al da budem iskren razmišljao sam se.

Bemliga kad će da se dešava, moguće da stvarno bude u otprilike u isto vreme pa se ovi stari likovi pojave na kameo kao što su u DA2 Leliana, Zevran, Alister i matora zmaj-baba-veštica.

Bila mi mnogo simpatična Liara u prvom delu onako pirgava i smotana, posle mi se malo ogadila kad mi je šutnula Šeparda da postane mata hari, nesrećnik joj čitav drugi deo bio veran ko pas, a mogo je da krči piletinu do vrata, svih klasa i rasa. U trećem delu reko da ne ispadnem skot pa obnovih kombinaciju, ipak je lik pretežno bio paragon, al da budem iskren razmišljao sam se.

Ej, bre, Liara je preslatka i baš osećajna. Meni se sviđala. Ona je odgovorna za to što si živ uopšte, mada nije htela da se hvali. Ona mi je drugi izbor posle Garusa preslatkog. Ovo ostalo sve.... Mnje.

Elem.... Burial at Sea, zna li neko, valja li? Nešto ne mogu više ništa staro digram sem KOTOR-a, a na ovom novom kompu ne mogu KOTOR da igram kao čovek. Bem ti život.

E gotivan ovaj novi divinity, tek sam poceo, ali svidja mi se za sad... ko voli rpgove, nek proba.

Ова игра је по мени откриће 2014. гоине.
http://www.agame.com/game/broforce

Духовито, има шарм 80тих и почетка 90тих, заразно.

Ja postadoh dosadan, izasao 5. deo Vuka...ima i torrent. Nesto brzo izadje...

Odličan je vuk nadam se da će biti druga sezona kao sa volking dedom

Dal me lozis da je vec izasao novi vuk? a pre neki dan sam ga obrisao, presao sve 4 epizode... e jbemu, a ne instalira mi se ponovo. jel moze peta da se igra a da nemam instalirano ostale 4?
Instalirao sam igru ''sunless sea'', jako cudna igra i specificno odradjena... ko gotivi indie igre i nema prevelike zahteve nek proba. Ja sam usao na kratko i deluje mi interesantno ideja.
A i dalje igram ovaj novi divinity, solidan rpg sa dobrim taktickim borbenim sistemom gde je skoro svaka borba napeta i mora pazljivo da se odigra, i uglavnom sam juris i trazis gde da ides da bi obavio zadatak, nema obelezno na mapi pa da juris neku strelicu i kompas... prica je mlaka za sad, sporedni kvestovi su simpaticni i imas slobodu da ides i istrazujes mapu.

Jel izbagovan taj divinity, odakle si skinuo?

Sa kat torenta.
Nije nesto izbagovan koliko sam primetio... mada je bila neka rec da je to i dalje beta, ali meni deluje kao gotova igra.

radnja je drugi svetski rat.snajperista.mislim da je vezano za staljingrad.nije ww2 sniper.soliras i sjebavas nemce snajperom.imas i neke druge puce,al je akcenat na snajperu.ne mogu da se setim jos informacija.mislim da je 2006 izasla.pa ako neko zna...

Upravo sam obrnuo Darkness II, dobra je igra, inace na deli humble bundle(fazon 1$) na steamu Darkness II, Bioshock i jos neka ebemliga, pa ako neko hoce da uzme za dz evo sajt na kom moze za koji sat bukvalno da se uzme sve te igre

http://www.tremorgames.com/?ref=437259

Sajt sa mini igricama l fazon je napravis acc i kad prelazis igrice dobijas zlato i sa tim mozes da kupis igre na steamu i to.

Evo ima i tema sa lakim i zanimljivim igrama

http://www.tremorgames.com/?action=viewtopic&topicid=2800&ref=437259/?ref=437259

a po meni dobre su dosta i

Endless war 3

http://www.tremorgames.com/playgame/7022/endless-war-3.html/?ref=437259

Endless war 4

http://www.tremorgames.com/playgame/7024/endless-war-4.html/?ref=437259

i naravno

Boss slayer

http://www.tremorgames.com/playgame/5707/boss-slayer.html/?ref=437259

samo sto ovde imas kao izazov da predjes za 6 dana i za 3 dana i sl.

Predjes koju igru i skupi se lagano te pare pa ako neko hoce original da moze da pika i online sa svim zivim.