Prijava

Srbija je mama a to što je takva kakva je ne znači da treba da patim za nečim čega nema nego da od svoje države probam praviti bolju jer drugu nemaš LOLO- samo Srbiju.

Захваљујући људима као што си ти ја имам још пет земаља које су у истом курцу к'о и ова, уместо да имам једну једину која иде правим путем...

Vrati se krejziajvaru na prethodne strane i vidi šta sam pisala.
Ovde deca stavljaju znak jednakosti između Tita i Jugoslavije a ne između Karađorđevića npr. i Jugoslavije.
I zato ne pišite svašta, mali jugonostalgičari koji patite za Titom jer je sramota, ovaj sajt posećuju i druge nacije, a ne vidim da neko pljuje po svojima, samo Srbi.

I zato ne pišite svašta, mali jugonostalgičari koji patite za Titom jer je sramota, ovaj sajt posećuju i druge nacije, a ne vidim da neko pljuje po svojima, samo Srbi.

По коме ми пљујемо, мајке ти? Ајде реално, дал' сам рекао иједну реч лошу о Србији? Нисам, зато што је Србија саставни део Југославије, као што је и осталих пет земаља, па зато ни по њима не пљујем...

Србија је срање, СФРЈ-а више нема, Балкан је легло гована, сравнит' са земљом све. ЈУ ЕС ЕЈ! ЈУ ЕС ЕЈ!

Da li neko može da nađe, ja ne mogu neku reklamu koja ovih dana ide na hrvatskim televizijama, ne znam ni šta reklamiraju, valjda ulazak u EU
Halo EU tip nešto čita kaže NEĆEŠ MENE U NOVU JUGOSLAVIJU
onda riba nešto blebeta i on na kraju kaže
VIDI STVARNO, EU NIJE YU
i o čemu ti pišeš onda?
Da patim za zajednicom u koju sam unela sve, žrtvovala sve, taj neko te ostavio, rekao da te ne voli, odneo šta je mogao i da ja i dalje patim za njim? Znaš kako se to zove? Psihopatologija.

Људи су тада живели у миру и весељу, зајебавали се, сви су били једнаки и ништа им није фалило...

Hoćeš da kažeš da Protokoli Sionskih Mudraca nisu stvarni? Jevreju!!!

Е, ако ћемо да се разбацујемо документима ево овде па прочитајте
http://www.znaci.net/00001/114.htm

Ок, ова тема постаје толико имбецилна да, колико год не волео комунизам, мислим да су овде југоносталгичари рационалнији од ових ћетника који јебу мики маусе.

Razumem šta hoćeš da kažeš (ili makar mislim da razumem). Ja ne mogu da budem jugonostalgičar jer sam živeo dve godine u toj zemlji a u tom periodu života nisam imao političko opredeljenje. Ono što ne volim je kada ljudi sve gledaju simplistički, sa crno-belim naočarima i smatraju da je samo njihovo mišljenje merodavno. Ja mnogo serem i mnogo puta nisam u pravu, ali ako mi neko pokaže logičnim putem da nisam u pravu ja mu čestitam.

Da sumiramo gledišta, osobe tipa "Srbija je zakon, ua komunistička Jugoslavija" i "SFRJ narodi i narodnosti, ua nacionalisti" nikada neće imati dovoljno argumenata da me pridobiju. Oba tabora se baziraju na propagandama sa dva različita izvora. Istina je negde u sredini. Postoje činjenice koje potkrepljuju obe tvrdnje ali to ne znači da su obe tačne niti da vice versa. Ja nisam pristrasna pristalica ni jedne tvrdnje jer ne znam kako je bilo nekada u "zlatnom" dobu komunizma tako da ne mogu da poredim sa današnjim stanjem stvari. Jednostavno gledam na globalno-političkom nivo i baziram svoja mišljenja na istorijskim dokazima kako domaćih tako i stranih. Profesionalno se udaljavam od pristrasnog razmišljanja (smatram anarho-komunizam veoma dobrom idejom). I na kraju dolazim do zaključka da je Jugoslavija trebala da opstane kao labava unija kako bi naše male teritorije mogle da nadograđuju naše mane u industriji i resursima. Iracionalna mržnja između zavađenih "varvarskih plemena" nikada nisam podržavao i nikada neću shvatiti.

Da ne kenjam mnogo, previše sam mlad i nisam dovoljno proživeo. Možda mi neko životno iskustvo u budućnosti promeni mišljenje, ali za sada smatram da ništa nije crno-belo.

i baziram svoja mišljenja na istorijskim dokazima kako domaćih tako i stranih.

Зато историја никада и није била права наука...Према наукама као што су математика, хемија, физика, биологија историја је смехотрес.

Питај бога само колики делић онога што смо за живота учили тачно. Зато у животу никоме не веруј. Слушај, размисли, и донеси закључак сам.

Слушај родитеље и како ти они кажу нек ти буде довољно, далеко је то тачније од информација из уџбеника који су могли писати српски, хрватски, македонски, словенски или којекакви други историчари.

http://www.leksikon-yu-mitologije.net/files/asdfrewqasdfrewq.jpg
Само доле поред

Његови истомишљеници требају се сматрати опасним

у неким верзијама постера стоји

Зато што су наоружани аргументима

мислим да су овде југоносталгичари рационалнији од ових ћетника који јебу мики маусе.

Baš te pogađa avatar, a?
Ne bih ja ovde ni postovala da nije na moj post u dve rečenice koji je bio ironija na vrh patetike koji sam čitala ovde reagovano tako da ti takozvani racionalni nisu pokazali visok stepen tolerancije i kao i uvek odmah te proglasili četnikom, šešeljevcem i sl.
Što se raspala Jugoslavija 1941.?
Što su ubili kralja?
Što su glasali za odvajanje Slovenci, Hrvati, Makedonci, Bošnjaci ako su voleli Jugoslaviju?
Ne patite vi deco za Jugoslavijom nego za dobrim vremenima za koje su vam pričali drugi, a ta vremena bi se i ovako i onako završila i Tita danas, da je živ, kao Ben Alija i Mubaraka bi terali govnjivim motkama. I oni su nekad bili heroji u svojim državama.

i Tita danas, da je živ, kao Ben Alija i Mubaraka bi terali govnjivim motkama. I oni su nekad bili heroji u svojim državama.

Нисам у то убеђен...

da je živ, kao Ben Alija i Mubaraka bi terali govnjivim motkama. I oni su nekad bili heroji u svojim državama.

Još gore, skinuli bi ga kao Čaušeska.

Vi blage veze nemate o historiji, jer vas NIKO nije podučio.

Историја је говно, курва, варалица живота.

Историја је говно, курва, варалица живота.

Немој тако... није у реду

Ti si se obrazovao iz krivih knjiga, i sve što si napisao je plod toga.

А,да...Теби је књиге писао вероватно поштовани Сер Деретић ?