Prijava

S3 mini uzimam ne s4,
Imam jos mjesec dana vidjecu

Kakvi su Telefunken tableti?
Planiram da uzmem pa kontam da li da uzmem njega ili 2LooK 2Pad ili možda Prestigio tablet. Svi su tu negde sa cijenom, tipa Telefunken je 139km, 2LooK 2Pad je 159km a Prestigio 169km. Karakteristike su iste(Procesor-1.2Ghz; 512MB, 7 inča) , pa me interesuje kvalitet marki?

Coa, jesi uzeo Xperiu P? Planiram i ja da je uzmem pa reci mi utiske.

da li neko zna kako da otkljucam tel da radi na svim mrezama? u pitanju je samsung i5500 i trenutno ja na vip mrezi...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1335548

ако умеш, а ако нумеш пробај ово, кажу да је радило и на другим галаксијима

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.clarkehackworth.SamsungGalaxySUnlock

добијеш код, убациш картицу с друге мреже и укуцаш код

dajte neku dobru strategiju, nisam naisao ni na jednu, razocarah se

opet problem
naime, otkljucao sam samsung i5500 na sve mreze. prvo ga rutovao pa onda jednim programom, ne znam kako se zove, otklucao na sve mreze. i sve je radilo dobro. do ponedeljka uvece sam bio na vip postpaidu, radlo sve kako treba. u pon uvece sam iskljucio net jer sam prelazio na prepaid i nisam imao kredita jer, pretpostravljam da nisam ni mogao da uplatim dok sam postpaid. i juce dodjem sa posla, uplatim kredit i pokusam da ukljucim net kad ono cvrc - na aplikaciji kojom ukljucujem pise da je mobile data ON, ili nesto slicno ali se nista ne desi. a drugi put kad kliknem treba da pisee mobile data OFF ali opet napise ON. pomislio sam - da nije problem u toj app? nije, deinstalirao sam i nista. ponovo instalirao i nista. vratio na fabricka podesavanja. nista. nema neta pa da ga jebes. javim se u vip, rekli mi da ce mi poslati podesavanja za net a;li nisu. sad sam zvao i uneo rucno, tj proverio. sve je kako treba ali inerneta NEMA.
ako neko ima ikakvu ideju...
osim da ga otresem o zid, to mi je vec palo na pamet, nesto novo mi treba.

i to je reseno...
ispostavilo se da je prilikom prelaska na prepaid iskljucen internet. ukljucili su mi ga posle nedelju dana. a, da - bio ja u vipu i promenili mi karticu, kao kartica sjebana. nije kartica bila u pitanju nego bas broj. iskljucili likovi internet. ccc. uglavnom, sad radi.

Meni nije prihvatao micro sim , kad ono ona je pogrešno okinula. Izvinjavali su mi se po ure u timobajlu.

Inače dajte neke korisne aplikacije da skinem.

Ne mogu da pretražujem svih 15 strana. Kako da ubrzam android? Spor jeee, baš je spor. Brat mi je rekao jedan način, ali bi mi se izbrisali neki podaci sa telefona. Meni treba najjednostavniji i najefikasniji način jer se ne razumijem mnogo.

Ako ko dizajnira aplikacije za Android neka mi se javi u pvt.unapred zahvalan

ja sam čuo da kad nadograđuješ novije verzije androide skoro uvek imaš neke sporedne efekte, neželjene naravno...recimo mom drugu se desilo to da ne može lepo da snima video klipove, seče mu jako snimak i tako neke gluposti...
a i pročito sam na par mesta od još ljudi da su imali neke druge probleme.
Inače, sam možeš da nadogradiš noviju verziju, a da bi vratio valjda na prethodnu verziju, tj. na staro, to moraš u servis

ako je oficijalni apdejt onda ne bi trebalo da ima nuspojava a ali ako je kastm budzevina onda mora da ima neku brljavstinu

ja kad snimim video i onda kad ga reprodukujem on mi ga pušta samo onako preko pola ekrana...neće preko celog...i kad okrenem mob, on nekako razvuče sliku smešno...šta može biti?

може бити да ти је телефон говно јер си сиротиња и немаш за било шта боље од хуавеи црвена звезда/партизан. толика си сиротиња да неће да ти дају да узмеш телефон за динар, као африм:
http://217.26.67.168/uploads/2/5/2553520/Knjiga%20utisaka%20Afrim-Delta%20City.jpg

ne vidi ti se slika što si okačio

што само потврђује колико говно ти је телефон опаааааааааааааааа.