Prijava

Čekaj, sine, 'ajde sad opet probaj, nisi se dovoljno potrudio. Polako, ne žuri.
Ja kupio nalog? Dobro, tu si bio blizu, prodao jesam, i vratio stari nik, opraštam ti.
Drugo, pitanje je bilo da li mogu nešto sam da sredim ( za one sa jeftinijim ulaznicama - pitao sam za neki savet oko toga kako bih normalno koristio telefon dok ga ne odnesem u servis, dakle da li je moguće skinuti prednju masku ako je do stakla pa da koji dan šljaka kako treba dok se ne nakanim da odem), a ne da li da uzmem burgiju i izrijem na par mesta kako bih probao. Nadam se da je sad i tebi jasnije, a ako nije - ponoviću, nije mi teško.

1) Ниси се ни потрудио да објасниш од почетка, тако да дувај паламар
2) Одакле ти идеја да можеш сам поправити екран/фолију на тач скрину?

duvaj palamar, ahahahaha
elem, htc desire 200, imam sledecu situaciju:
prikazuje mi i kontakte sa SIMa i sa telefona a znam da sam negde podesavao da bude samo sa telefona. sad ne mogu da nadjem gde se to nalazi pa da opet pogledam, mozda sam prevideo nesto. moze li neko da pomogne?

Kontakti pa opcije pa mislim da je druga opcija, pise nesto prikazuj kontakte pa izaberes odakle. Danas to videh dok sam prebacivao

nasao sam gde je, kod mene pise imenik i ima strelica na dole i tu kad kliknem otvori SIM, WhatsApp, Google i telefon. oznaceno je samo telefon ali ipak prikazuje i SIM kontakte.

Da ih nisi dva puta uvezao na telefon?

cak i da jesam to ne bi trebalo da znaci da prikazuje i kontakte sa oznakom SIM... ma, nema veze, navikao sam vec, nije neki problem...

jebem ja mamu fejsbuku za ovo nametanje mesendžera

Koji ce ti kurac i FB i mesindzer aplikacije, ja koristim Tinfoil for Facebook i miran sam.

a ovo sad uslovili, nema slanja poruka preko fb aplikacije, mora instal mesendžer

nisam čuo za taj Tinfoil, vidjeću kakav je, hvala

Imam problem sa jutjubom na mobu par dana. Iz cista mira ne moze pusti nista. Reinstalirao sam, brisao kes, naci sve i opet isto. Konstantno mi izbacuje eror. Znate li resenje da ve ne kunem.
http://www.dodaj.rs/f/1b/fZ/4dzrAobY/screenshot2014-08-23-20-.png

Треба ми нека апликација која ће да пушћа неке слике пичке материне на екран али да је он све време закључан тј. да не реагује на додир, кад дам малом дијетету да се игра телефоном да не отвори случајно порнић него онако само да рња и забавља се без да изађе из апликације. Има ли то?

Ne postoji nešto što malo dijete ne može otvoriti.

Kako da efikasno ocistim ekran na androjidu? Pojavile mi se neke smedje tackice, ko da se bubamara posrala po ekranu, i nikako da se ocisti.

Neće evo skoro svije nedelje da mi otvara sajt www.vijesti.me/, vratio sam bio telefon na fabrička podešavanja, znači resetova sam ga i ništa. Što može bit?

Isprobaj nekoliko browsera, tj. vidi da očistiš cashe u tom trenutnom browseru. Restart fona mislim da to ne obavlja, pa ti je zato isto stanje, znači vidi taj cashe da očistiš.
Nije valjda Mile uveo cenzuru :)

Imam htc one sv i palo mi na pamet da se igam. Kingo je odradio root bez problema i nasao sam na netu venom viper room medjutim u prvim koracima mi je iskocilo da odradim http://www.htcdev.com/bootloader/ mogu li sta zajebati i koliko?

Ако не знаш шта радиш, не дирај ништа.
Добронамеран савет хД

Na huawei g300 sam stavio cyanogen mod, tu je bilo 5-6 koraka ukupno, ovdje je htc zakomplikovao a i nije nesto popularan model pa ima malo uputstava. Ostavicu ga ovako mada to vjerovatno znaci da cu za par dana opet pokusati.
Ne lozim se da znam ista oko programiranja nego ovako sa uputstvima za nubice idem korak po korak ako postoji stabilna verzija.

Пази, најопширнија база знања за Андроиде је
http://forum.xda-developers.com/
одеш и ту нађеш твој модел, и све што те занима за њега.
За инсталирање постоје детаљна упутства, оно тачка 1 то и то, па следећи корак, све детаљно објашњено
Проблем може да буде код неких старијих телефона да не раде довнлоад линкови из упутсва па си препуштен сам себи за налажење мода, као на пример мени за Галакси Ејс, па сам некако на једвите јаде убацио апгрејд преко званичне Самсунгове апликације.