Prijava

И то баш након посјете клупског физиотерапеута.

Pare, pare pokrecu svijet....

sad ako nas hrvati ne isprskaju neće nikad

Јебе ми се за пропуштање такмичења, нервира ме бусање у прса, пецкање Јокића због неиграња, репрезентација на првом мјесту и лицимурство.

sada kada vasilije zablista.
vec vidim naslove u novinama. "sveti vasilije".

teodosić, marković, kosovar, bjelica, jokić

eto petorke koja bi se lagano prošetala do finala

Simone od blata te pravimo

E, do kurtza...

Sad nam napad dolazi u pitanje. Bogdan će se trošiti na pleju, Nedović nije prošao kompletne pripreme, a on je i zdrav veliki rebus. Kalina i Lučić će morati da izmisle više koševa nego što se od njih očekivalo.

Šta kurac, pravo je vreme da Jović dokaže da je zreo da bude ozbiljan plej. 2010. je Teodosić na SP imao 23 godine, na EP godinu pre toga 22. Jović ima 27 sada i par jakih sezona u Evroligi iza sebe. Daleko od toga da je mađija kao Teo, ali uopšte nije loš izbor za pleja. Pogtovo ako uzmemo u obzir da u dušu poznaje svakog našeg centra, da je pokazao da može, i da je i u reprezentaciji već neko vreme, može to fino da bude, će vidimo.

Ne može sa jednim plejom pa da ga jebeš. Micić će silom prilika da igra 5 minuta po utakmici. Ne može Jović više od 20 nikako, posebno što se utakmice igraju iz dana u dan.

Jedino da ubjede Markovića da se vrati...

Igraće Micić 7 minuta po tekmi, Nedović 13, Jović 20. Tačnije, Nedović/Bogdan 13, jbg.

Nedović, Micić i Jović su radilice, nemaju ni približno taj osećaj za igru.

Evo sad mi se ne gleda evropsko ukurac sve.

Dobro bre Ćilmo ne smaraj. Jeste Jović radilica, makar delimično, ali i on ume dizvuče asistenciju iz bulje povremeno. Učio od MWilla, koristiće nam svakako jebiga, možda i bolje ovako, da se navikavamo na to da Teo neće igrati uvek jbg.

EDIT: Nije suvi talenat kao Teo, ali je dovoljno veliki talenat da je time što je radilica nabudžio ozbiiiiljan skil.

Nije to to brate. Evo odigrasmo 6 prpremnih utakmica, dobijemi mi to ali nema trika u igri. Sve je na silu.

tilmo gadiš mi se

Kapiraš da je Micić igrao po 20 minuta u pripremama?
Ono, jesi slučajno izvalio razliku u igri kada je Jović na terenu, a ne Micić. I to smo svaku tekmu igrali sa pola gasa. Kao i uvek do sada. Ono, klasično šištanje jaja. Grcima se posrali u život, s crnogorcima nas mrzelo digramo, ono juče laganica isto, sada razbili ove nesrećnike. Nikad nema preterano mnogo lucidnosti u pripremnim utakmicama, uvežbavaju se akcije i sranja. Kad dođe frka tu dolazi do toga. A i na ovim tekmama Bogdan uglavnom nije mogao vola da ubode, Kalina nije uzimo šuteve, danas nije ni Jović igrao, generalno se ekipa tek uigrava.

Sistem dugo već postoji i odgovara svakom našem igraču trenutno. Ne kažem da nije hendikep što ne ide Teo, jeste, i to priličan, ali jbg, može prvenstvo lepo da prođe i bez njega, pogledaj ko sve fali drugima.

A i koji će nam Teo kada Birča i Štime sipaju i sa trice.

Jović su radilice

Čovek koji drži rekord Evrolige po broju asistencija je radilica? Ti se Tilmo onako baš razumeš u košarku.

Јебе ми се за пропуштање такмичења, нервира ме бусање у прса, пецкање Јокића због неиграња, репрезентација на првом мјесту и лицимурство.

Nema nikakvog liimurstva, Teo poslednjih nekoliko meseci vuče tu povredu. Ovde čak nije ni stvar onoga rekli mu Klipersi, jer ako je tačna priča koju vrte košarkaki novinari, Teo u ugovoru ima klauzulu po kojoj ne postoji mogućnost da mu se na bilo koji način suflira ili nabacuje da bi bilo bolje da ne igra za reprezentaciju.