Prijava

Tuko Slamanka je Šapić

skroz

http://www.mixer.ba/wp-content/uploads/2013/09/Momcilo-Krajisnik-010.jpg
Богдан-првобитни газда аутопераонице и бивши Волтеров шеф.

tuko jebe hahaha tight tight tight

БРЕЈКИНГ БЕД ЈЕБЕ КРИСТАЛ МЕТОМ У ВОКИНГ ДЕДА!!1

Nema sajta što ne pominje ovu seriju. Smarate previše s njom, ne vjerujem da ću je gledat u skorije vrijeme, ogadili ste je.

i dalje me nervira što nije ubio pičkicu džesija.

Odgledao poslednjih 6 epizoda, nisam ih odgledao ranije zbog problema sa kompom, a u zadnje 2 nedelje nikako da se nakanim. Mnogo žalim zbog toga...

Mnogo mi se dopada finale serije, samo mi je malo sranje način na koji ih je ubio (ne onu kurvu, nego vajt treš) mislim koja je verovatnoća da će svi iz ganga da budu u hed kvortersu u isto vreme i da će svi da se naguraju u onaj sobičak, nema smisla. Ali ako to zanemarimo odličan je kraj.

U trenutku kad Pinkmen odlazi, a Volter ostaje sam i počinje da se pomera, rekao sam naglas idi da skuvaš poslednji bač pre no što umreš i on stvarno otišo da zagrli mašineriju, zamalo da zaplačem.

Kako vreme prolazi, sve vise imam osecaj neke praznine... Ziveo sam Brejking Bed!

http://www.youtube.com/watch?v=b3vRYfXJ7Rg

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/hronika/aktuelno.291.html:144385-NARKO---KARTEL---PAO-U-PAZOVI

MILAN Zarubica je vlasnik nekoliko farmaceutskih firmi, među kojima je i Lenal farm, čije je sedište u Ulici Đure Đakovića u Beogradu. Poslovanje ove firme nekoliko puta su kontrolisali pripadnici Odeljenja za privredni kriminal, ali u njenom poslovanju nikada nije utvrđena nepravilnost. Zarubica važi za dobrog farmaceuta, a jedno vreme je proveo na usavršavanju u Americi.