Prijava

Мало, мало па наиђем на неког Хајзенберга у коментарима на порталима. И буде ми лоше.

+-mogao bi neki film o dzesiju da se napravi...ima tu jos materijala mnogo iz ovoga sto je ostalo u civotu u seriji...npr da li volter vajt namestio dzesiju hapsenje ulaskom u labaratoriju na kraju i onaj pistolj mu dobacio zbog otisaka i to...

pozdrav
sad na ovo naisao sam
http://www.youtube.com/watch?v=ml-a2HbtAWs
cela serija(ili do predzadnje sezone) u 2h

Pdlicna serija. Prvi put mi se desavalo da gledam neku seriju i da na neke scene samo zinem i ne verujem sta se desava, to
Mi se i kod filmova retko desava. I svidja mi se sto nisu usrali sa preteranim produzivanjem i grabljenjem para pa se nije razvodnila radnja i ako je sigurno moglo jos par epizoda da se snimi. Zamalo mi je jebač sjebao seriju jos pre gledanja jer je u onoj temi dakle filmovi napisao iz cista mira da ginu neki likovi al cim sam video post ja produzih brzo dalje a nisam zapamtio imena ko gine jer nisam ni bio poceo da je gledam tako da ipak mi nije sjebao al sam se bio bas iznervirao.

Одгледао сам целу напокон. Одлична је серија, мада је један спрат испод врхунских. Плашио сам се у почетку да ће да буде други призон брејк, али је далеко боља. Још сам читао неку Хајзенбергову аутобиографску књигу скоро и целу серију размишљам како му није пало на памет да га упари са неким нацистима. После кад су се појавили нацисти, јеботе, ја срећан ко мало дете. И уопште најдопадљивији сегмент серије је то кад нешто препознаш или погодиш, али иако то није нешто што би било неки квалитет, држи солидан ниво квалитета све до краја иако су ме неке ствари на кратко нервирале с времена на време.

А интересује ме један детаљ који не могу да отпетљам. Епизода са мувом ми је била баш кул и добро сам је запамтио. На крају капирам да је он то све сањао и ценим да је то једино објашњење. Али кад Пинкмена одведу у Мексико да тамо ради, онда он успева да се извуче тако што се сети да каже како је простор контаминиран. Пошто се сећам да је о контаминацији сазнао од Вајта у епизоди са мувом, покушавао сам да се сетим да ли је још у некој епизоди он њему помињао контаминацију да би се овај сетио да се тако извуче. Па сад нисам више сигуран да ли су хтели да сугеришу како можда ипак није био сан.

Узгред, ова 14. тачка, јесте да је мало мутно:
http://www.buzzfeed.com/robinedds/things-youve-probably-missed-in-the-final-season-of-break
али нема шансе да је тачно. Још сам и приметио да у првом кадру краља помера на црно поље, а у наредном још увек стоји на белом.

Одгледао сам целу напокон. Одлична је серија, мада је један спрат испод врхунских.

ovde prestajem da citam i pravim bombu koja na tvojoj kuci zavrsice

E to su te priče ljudi kao "dobro je al nije baš vrunsko" što kao dalje implicira kako su oni svedoci još boljeg i da smo mi ostali obična sića i buranija i ne znamo šta je dobro.

Ne znam sta ti nije jasno, ono sa muvom nije san. Ne znam sto si pomislio da jeste. A vrhunska serija je, sad sam poceo wire da gledam i breaking bed je bolja dosta. Dobra je wire i prica i gluma i realna je ali nema ono nesto sto te tera da gledas epizodu za epizodom i da ne mozes da docekas sledecu.

Jebote ima l neko da nije gledao The Wire ili sam sam u kuloći? :)

Nisam ja mesjo al ću sad kad se završi rok

Gledaj Ray Donovana Dušane, pušti se policajskih serija, sve su to blijede kopije Policajca s Petlovog brda.

Meśa
Jebote ima l neko da nije gledao The Wire ili sam sam u kuloći? :)

Ja poceo posto je ovde svi nahvalise, kao sto rekoh dobra je ali i da nisam gledao ne bi mi bilo preterano zao. Doduse tek sam na drugoj sezoni. Previse je spora za moj ukus.

Ne znam sta ti nije jasno, ono sa muvom nije san. Ne znam sto si pomislio da jeste.

У је, ја сам био сто посто убеђен да је био сан. Због оне муве што се појављује на крају кад се он буди, па сам капирао да је кроза сан мало анализирао свој однос са Џесијем, а да је почео да сања муву због одраза од светла. Мораћу мало да прочитам о тој епизоди.

Ja poceo posto je ovde svi nahvalise, kao sto rekoh dobra je ali i da nisam gledao ne bi mi bilo preterano zao.

Тако и ја за ББ. Вајр му дође као неки солитер, а ББ је лепа кућица.

Не 'ђа ми се што она глупа пичка Џеси није завршио у некој септичкој јами.

Остале замерке:

Неки ликови се мењају пребрзо и нелогично. Џеси је у једном моменту сав разјарен и осветољубив, на ивици нервног слома, након убиства оног клинца, креће сам на Гаса и оне дилере, готово у наредној епизоди је оличење разума и убеђује Волтера да не кокне Гејла, иако зна да им је то једини излаз.

Скајлер у једном моменту обећава Волтеру да ће да га покрива шта год он радио док год прави паре, чак га саветује да смакне Џесија, касније се окреће против њега и пријављује га мурији, а знала је да ће кад тад морати да се суочи да Хенком.

Нисам имао најтачнији појам о времену у серији. Чинило ми се да се радња неколико везаних епизода у сезони дешава у току једног дана или пар дана, кад оно Волтер каже да кува за Гаса годину дана.
Не знам, можда је то до мене, пошто сам гледао по више епизода на дан.

Јесте да је цела серија предркана, али начин на који Волтер сјебе анкл Џекову банду на крају је ипак мало више претеран. Уместо неког ''вау'' момента, гранд-финалеа, ја сам доживео ''ма даааај'' моменат.

Мало ми је засметало што је анкл Џекова банда која се појављује тек у петој сезони, на крају била толико битан фактор расплета. Не знам, можда је могло дугачије.

Има још него се не сећам, одавно сам одгледао.

То су све ситне замерке, генерални утисак ми је да је серија чиста хемија лоло, маестрално одрађена.

Прва епизода која ме одувала тотално -кад Волтер оде код Тука први пут и бачи бомбу. Ту сам зинуо.

Вајр му дође као неки солитер, а ББ је лепа кућица.

Жица има неку душу, све онако милинка док гледам, док ми је ББ или нервирање колико је Џеси глуп или ишчекивање следећег момента када ће Волтер све да их зајебе.

Предност Жица.

"Rđavom kurcu i dlaka smeta."

Nit mi je kurac rđav, nit mi dlaka smeta, dao sam svoj stav o seriji, aj pali ako nemaš šta konstruktivno da napišeš.