Prijava

То се већ знало, узеће цело Косово, нашом грешком...

Ostao mi zadnji post.
PU!

Народ који је доље је много храбрији, јачи и организованији него што ми мислимо. Проблем је што је остао без заштите своје државе и што је опет терет кривице пребачен на њих. А српски званичници и медији не раде ништа поводом тога, већ губе и дипломатски и медијски "рат".

Ако ништа друго, ваљда ће сад сви схватити да је прича политичара како неће дати Косово ни под којим условом само млаћење празне сламе, балансирање између броја гласача и Европе. А то балансирање у овом простору њима највише и одговара. Причама које слушамо од њих одржаваће се још на власти, млатити паре, а народ ко јебе.

Причама које слушамо од њих одржаваће се још на власти, млатити паре, а народ ко јебе.

Mislis da bi neko drugi manje krao na njihovom mestu?

Не, то су политичари, сви су говна. Само су ови политичари, који су тренутно на власти на нашим просторима, толика говна да су умртвили свој народ, шатро демократе а медији пишу само што им се дозволи. Објективно новинарство не постоји, а сваки покушај се гуши у самом старту. Народ летаргичан, без воље за било каквим промјенама.

Народ убијен у појам - посљедица њихове владавине.

Бојимо се да реагујемо и искажемо своје мишљење јер нас је страх шта ће нам неко други рећи. Јебеш ти такве политичаре и такву државу, трпимо понижења на сваком кораку. Боље да нас нема.

Сигуран сам да би српска полиција, уколико би дјеловала на овим граничним прелазима хапсила и тукла Србе са Косова, прије него што би им помогла.

едит: Не Србе са Косова, него екстремистичке групе, како они називају наш народ доље.

2. avgusta Ameri odlučuju o zaduživanju.

Treba im novi rat.

15.00 - Косовски премијер Хашим Тачи поручио је на ванредној седници косовског парламента, да ће "по сваку цену" на северу Косова и Метохије бити успостављен ред и закон.
‎15.19 - Скупштина Косова усвојила је резолуцију којом обавезује Владу Косова да оствари уставну власт на целој територији земље

Ово ми је занимљиво:

TADIĆ ZNAO ZA AKCIJU KOSOVSKIH SPECIJALACA - Prištinski Zeri je objavio da su zemlje Kvinte - SAD, Velika Britanija, Francuska, Nemačka i Italija, kao i NATO i predsednik Srbije Boris Tadić, bili informisani o akciji kosovske policije čiji je cilj bio uspostavljanje reda na prelazima Jarinje i Brnjak prema centralnoj Srbiji.

А онда каже "да Срби зауставе насиље на сјеверу Косова". Душа продана. Не смијеш свом народу да окренеш леђа, не смијеш толико да се понижаваш ако представљаш један народ!

И занимљиво, о Косову ће расправљати СБ УН, али Скупштина Републике Србије неће. Тужно.

Хашим Тачи: Губим стрпљење, Београде!
ПРИ­ШТИ­НА – Ати­фе­те Ја­хја­га, пред­сед­ни­ца Ко­со­ва, и Ха­шим Та­чи у по­ру­ка­ма гра­ђа­ни­ма Ко­со­ва обе­ћа­ли да ће „не би­ра­ју­ћи сред­ства“ ус­по­ста­ви­ти власт на це­лој те­ри­то­ри­ји Ко­со­ва.

Da su nasi ovo rekli odmah bi bilo sranja.
Ovako evropa ne odobrava i pojeo vuk magarca.

Hey Joe, where you goin' with that gun in your hand
Hey Joe, I said where you goin' with that gun in your hand

Svima ovima koji dizu ustanak pored kompa ,busaju se u grudi sa tri prsta mogu samo da porucim...da umesto sto ratujemo za srbiju,pitamo hoce li ona malo da miruje za nas.

Internet patriJote su najgora sorta ljudi, iza njih su odmah hipsteri i StefanKostic.

Hey Joe, where you goin' with that gun in your hand
Hey Joe, I said where you goin' with that gun in your hand

+100

Само ви кењајте , због таквих као што сте ви има Шиптари у Београду да вам праве Српске енклаве ....

Towelie_
Internet patriJote su najgora sorta ljudi, iza njih su odmah hipsteri i StefanKostic.

HAHAHAHAHAHA

L@ki
Само ви кењајте , због таквих као што сте ви има Шиптари у Београду да вам праве Српске енклаве ....

Mudaroš što se lepo ne spakuješ i zapališ na barikadu, nego sediš ušuškan u svojoj sobici i prosipaš muda po netu? Šta te sprečava?

А ко каже да нисам веч тамо?