Prijava

Ok, videcemo sta kaze Raka Djurovic

Oba ola Zvezde su bila neregularna, ruka i ofsajd.

Руком је играо прво играч Рада, офсајда није било.

igrao je prvo igrac rada,pa igrac zvezde i sudija nista?

Па могао је само да свира пенал за Звезду, а онда би гробље дигло још већу буку.

Ja ne vidim kako je bitno ako je igrao rukom prvo gradjevinar, ako je posle toga igrao delija, onda je to to.

ako je tako bilo,to nikako ne moze da bude regularan gol.moze da bude penal.

Pustio sudija prednost. Šta je sporno?

i u toku te predosti zvezdin igrac igra rukom.
po tom rezonu moga je uhvatiti rukom i uneti u gol i sve regularno.jebi ga ckode igrao pre mene rukom,sudija dao predost.mogu sada da radim sta hocu.

Jbg, naš čovek nije teo, desilo se.

ako nije namerno onda je druga stvar.

Ako nije bilo ofsajda ja onda ne vidim dobro. Ustvari ograđujem se možda ima 2% šanse da je bila linija, ne znam jel menjano pravilo da je linija ofsajd

Linija nije ofsajd i to nije menjano pravilo nego je tako od kako postoji ofsajd(devedesetih uvedeno cini mi se) i ruke se ne racunaju nego samo delovi tela kojima je dozvoljeno "delovati" na loptu. Pozdrav od sudijske komisije fss

Промењено је још '90. године пре СП у Италији. Од тада више не важи да је офсајд, ако су играчи у линији.

Pa to menja stvari, sad ce bombas da prepravi onu tabelu sa neregularnim golovima Zvezde.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=10&dd=31&nav_category=12&nav_id=1194314

Insajder je došao do ugovora koji pokazuju kako je Crvena Zvezda na prodaji Luke Jovića izgubila 5 miliona evra, a posrednik u prodaji bio je fudbalski klub Apolon sa Kipra. Otkup prava ugovoren je u januaru 2015. kada je FIFA već donela odluku o zabrani TPO-a, ali ostavila mogućnost da to klubovi urade do 1.maja. 2015. Odredba FIFA pravilnika bila je da ovi ugovori mogu trajati najviše godinu dana.

Osamnaestogodišnji Luka Jović, kojeg je genaralni direktor Zvezde Zvezdan Terzić 2014. opisivao kao bisera kluba, „novog Falkaa“ u januaru ove godine prema saopštenju kluba prodat je portugalskoj Benfici. Zvezdan Terzić je u junu ove godine izjavio da je klub od prodaje mladog napadača zaradio 2 miliona evra.

Ugovori do kojih je Insajder došao potvrđuju da je Crvena Zvezda tokom 2015. najpre prodala 70 odsto ekonomskih prava za Jovića kiparskom Apolonu. Prodaja dela prava desila se kada je FIFA već izdala upustvo o zabrani učešća treće strane u transferima.

25. januara 2016. kada Jović treba da ode iz Crvene Zvezde potpisuje se novi ugovor između Apolona i Crvene Zvezde. Apolon otkupljuje i preostalih 30 odsto prava za 600 hiljada evra. U ugovoru se navodi da će novac biti isplaćen u dve tranše od po 300 hiljada evra i to 15. februara i 15. maja ove godine. Bez obzira na to Jovic postaje i formalno igrač Apolona 25. januara 2016. kada je i potpisan ugovor da je profesionalni igrač kiparskog kluba.

Samo pet dana kasnije 31. januara Apolon potpisuje ugovor sa FK Benfika o prodaji igrača Luke Jovića za 7 milona evra, 5 miliona više nego što je za istog igrača platio Crvenoj Zvezdi. Tada i Luka Jović potpisuje profesionalni ugovor sa Benfikom na period od 5 godina.

Valjalo bi i definitivno prestati ložiti se na fudbal ako je ovo istina

ne mogu tacno da se setim,al bilo je reci o ovome vec.
mislim da je bio neki tekst u novinama pre odredjenog vremena.nije nista insajder novo otkrio.
da ne ocekuje neko mozda da terza nece muljati.za kratko vreme od bezanja u cg do predsednika.definitivno majstor ove igre.

To je poznata šema koja je sada zabranjena od strane Uefe, Zahavi-Benfika-Apolon-Srbija. Zvezda nije toliko izgubila na Joviću koliko na Maksimoviću, dok su Partizam sjebali mnogo puta. Tako se finansiraju ovdašnji crni fondovi političara. Samo Jović 5 miliona, gde su desetine igrača svake godine iz Srbije. Koja to firma danas može da napravi profit 5 miliona evra osim fudbalskih klubova. I posle se čudimo što država ne želi privatizaciju.

Pa i zivkovic vas je istim kanalima otisao

To i kažem, ne samo Živković već i Aksentijević, da ne pričam pre toga sa Firencom i kada su žabari stali tome na rep, ekipa je krenula sa Apolonom i Viteseom. Slušao sam neke procene da je Partizan oštećen minimum 40 miliona evra od 2006.

Pa sta je to 4mil godisnje ako je tako da pevate