Prijava

Inače imam preproverenu informaciju da Zvezda "kupuje" OFK Beograd i FK Beograd, oba stadiona se razjebavaju, OFKa se fuzioniše sa Obilićem i tekme se igraju na Vračaru. Pravi se filijala po ugledu na Teleoptik tako da ovo nagomilavanje igrača ne treba da vas čudi.

Ofk i fk se razjebavaju stadioni vec razjebani ali to za fuzionisanje sa obilicem ne znam. A kovilovo?

Odustali su od Kovilova, ali Inge je u igri.

Divna vest, samo sto cemo za razliku od Partizana imati filijalu nakrcanu iskljicivo crncima, danas su opet doveli nekog majkana iz Ugande

Nista rasisticki cisto komentarisem, vrv su crnci jeftiniji a posle se lakse prodaju, ne znam Terzinu logiku, ok znam kako opet ovo zvuci al stvarno ne mislim na to sto vi mislite

Ofki niko ne moze da zabrani kako ce da se zovu

kapiram da crnci ne traze mnogo i samo da pobegnu iz gladi/rata/plemena.hocu reci da im je dovoljan smestaj.njih par komada u 40 kvadrata i tri obroka.neka kinta cisto da posalju gajbi kako ne bi pocrkala rodbina.od njih 10 ce ubosti jednog ko zna da trci.ili nekog jakog da ih razgrce po sesnestrecu.to je u sustini dosta.cak i one sto ne znaju ce negde da uvalja.

Pa to, al stvarno preteruju bas mi je muka ono zapravo kad procitam crvena zvezda dovela jos jednog stranca foto video ali zapravo presece me ko macem

ocigledno hoce instant igrace.da ulazu u omladinsku skolu,morali bi da cekaju da se formiraju ti igraci,pa da im ne pobegnu cim neko da 300 din vise.pa jos i dobri treneri.to zajeban i mukotrpan posao,a i rizican prilicno.ovako po ceni stipendije koje bi davali klincima,navuku crnaca.samo da su fizicki spremni.lako ce se odraditi da zablista u nasoj ligi.
necu da gresim dusu,al ovaj sto su ga sada doveli ne bi bio bez kluba i cekao da ga zvezda dovede da ista zna.moras biti bas u ocajnoj situaciji ili ocajan fudbaler da ides u zemlju di svaki drugi igrac bezi,oprasta dugove.da ne kazem spasava kolena.

crvena zvezda dovela jos jednog stranca foto video

6 meseci kasnije....

Ngamba Mugambe tuži Zvezdu za preostale plate i traži raskid ugovora.

mislim da ce biti realnije da im je oprostio dugovanja i sacuvao levo koleno.
i to u slucaju da je nesto kojim slucajem i znao.ukoliko ne bude nista znati,oterace ga u kurac.nece ni imati opciju da se ikome zali.

"Pogbu iz Ugande"

Јој, домишљатих и вицкастих наслова наших журналиста....

A vezano za one klince naše koji treniraju, ima tu jako puno talenata, ali treba da im nude ugovore ranije, tipa za 16-17 godina, lepo ugovor na 7 godina, klauzula na 5-10 miliona i aj zdravo.

Zvezda i Partizan jako malo igrača zapravo proizvedu u odnosu na to koliko tržište imaju (Srbija, RS, Crna Gora, Makedonija + afrikanci i južno amerikanci).

Od ovih što su došli u oba kluba, jedino je Kleo napravio neki solidniji transfer, ovi ostali su samo džabe bačene pare, a od klinaca se lepa kinta uzela.

POVRACA MI SE OD TERZE ZVEZDE CRNACA IZ UGANDE DUGOVA RATA KREDITA BUDZETA UGINITE VISE

to bi bilo lepo u teoriji.ovako svi hoce da se ugrade.treba da se privatizuju klubovi.gomilu stvari nismo trebali,al klubove jesmo.ne ono tipa da das nekom ko ce sve da rasproda i zabravi,vec i da ta novi vlasnik ima odredjene obaveze.onda neki iskusni menadzer nece dati da mu neko otima kintu ispred nosa.sam ce da ulaze i sam da zaradjuje,kupi kajmak.

Bio sam u Ugandi preko 2 godine, prosao je uzduz i popreko, bio im na nacionalnom stadionu u Kampali i gledao prvoligaske utakmice, neko igraliste prvoligasa mi bilo pored kuce... Ne znam sta bih rekao, a da zvucim ozbiljno.

Ma de, neće to niko, svi beže. Pre par godina je bila priča da ih preuzme Milan Mandarić, lik je došao snimio situaciju da ne bi mogao da izbaci 400 članova upravnog odbora i sve te kurce i palce i odustao. Do kraja je preuzeo Olimpiju.

Нису странци, а ни позајмљени играчи, бачена пара ако ће донети квалитет са којим ће клуб играти Европу.... Ето пара од играња тих такмичења и реклама за играче....

to jedino ako nasi klubovi budu igrali ligu sampiona svake godine.ukoliko to zele treba ozbiljnija ulaganja,a ne pogba iz ugande.ajde,mozda nesto i zna.to sto mi gledamo ovde,nije ni za kurac kada ode negde u jacu ligu.od lige uefa nema kinte.trebali bi da uloze minimum 10 milja,pitanje koliko bi uzeli.kada dovedes ozbiljnijeg igraca,on nece igrati za 10 soma evra mesecno.i to kada bude...ako bude.
mogu da upadnu u ligu uefa na user.

Da kvalitetne igrače da dovedeš tj. one koji prave razliku. A ne da dovedeš likove, skontaš da nemaju veze s vezom i daš im pare samo da odu.

Ja ne znam kako izgleda proba igrača u Zvezdi, ali ako su im prošli likovi tipa Mučea i sl. onda jbg...

Jbt drži ih nedelju - dve dana, da vidiš kakvi su, mogu li, bolje da im platiš smeštaj za to vreme, nego da pukneš 350 000 evra na nezadovoljnog igrača, koji je u očajnoj formi i koji ne može gol u ovoj našoj ligi da da.

2,6 милиона евра је награда за групну фазу ЛЕ, нешто ситно и за квалификације добијеш.... Тј. може се неки квалитетни играч довести, а не да играју Муче, Сикимић, Луковић, Фибел, Анђелковић и остали....